Facebook twitter
jouwTomTom
NIEUWS
icon icon

Social Media-diensten ook naar Benelux

01 november 2011 - 11:10 uur

Social Media-diensten ook naar BeneluxVanaf 14 november kunnen we ook in de Benelux aan de slag met de in augustus al elders geintroduceerde Tweet, Search & Go-diensten van TomTom. Dan komt namelijk de nieuwe GO LIVE 1005 WORLD op de markt waarmee gebruik kan worden gemaakt van populaire sociale-netwerk- en online reisdiensten. Naast het twitteren van je aankomsttijd, krijg je daarmee toegang tot de informatie van Expedia en TripAdvisor en zo toegang tot online reviews en routes om (toeristische) bestemmingen te bereiken.

Twitter
De Twitter-functionaliteit in GO LIVE 1005 WORLD biedt een optie je bestemming en de verwachte aankomsttijd te delen met volgers. De bestuurder zet de tweet klaar voor vertrek en kan zich vervolgens concentreren op de weg. Tijdens de reis hoeft men zich niet druk te maken over het informeren van zijn of haar volgers over de aankomsttijd. Tijdens de reis wordt de verwachte tijd geüpdatet. Alle Twitter-functies zijn optioneel te gebruiken en naar wens aan en uit te zetten.
Search & Go
Bestuurders kunnen met de Expedia-functie in het Search & Go LIVE-portfolio tijdens hun reis accommodatieprijzen vergelijken. TripAdvisor biedt toegang tot onafhankelijke live reviews van Social Media-diensten ook naar Beneluxrestaurants, hotels, spa's en theaters. Ook hebben bestuurders toegang tot TomTom Places, de zoekfunctie van TomTom voor winkels, bedrijven, producten en diensten. TomTom Places biedt zoekfuncties waarmee bestuurders op basis van een zoekwoord lokale bedrijven vinden, die een bepaald merk of specifieke dienst leveren. Alle nieuwe Search & Go LIVE-diensten werken natuurlijk samen met de kaart- en routetechnologie van TomTom. Als bestuurders reviews hebben bekeken en hun plaats van bestemming hebben bepaald, krijgen ze automatisch de beste route ernaartoe te zien. Het TomTom LIVE-systeem berekent de snelste route, rekening houdend met eventuele files, door gebruik te maken van TomTom HD Traffic. Buiten het Search & Go LIVE-dienstenportfolio krijgen bestuurders alternatieve routes te zien, waardoor ze nog meer controle hebben over hun reis. De functie maakt daarbij gebruik van de TomTom HD Traffic-dienst en geeft bestuurders een overzicht van de actuele verkeerssituatie op alle routes. Ze bepalen vervolgens zelf welke route ze rijden. De TomTom GO LIVE 1005 WORLD bevat de kaarten van Europa (inclusief Turkije en Rusland), de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en Zuidelijk Afrika en heeft een adviesverkoopprijs van € 349,95.
Einde artikel...


Reageer op dit artikel
REACTIES van onze leden

Om te kunnen reageren, moet je zijn geregistreerd en ingelogd...

( 1 november 2011, 12:09)
filemaker schreef:
filemaker
Jammer dat er niets meer wordt gezegd over het ook beschikbaar maken van de dienst voor de GO 100x Modellen, waar eerder melding van werd gemaakt. :unknw:

( 1 november 2011, 12:36)
willydebakker schreef:
willydebakker
Volgens de verkoper waar ik mijn toestel kocht, is er toch een verandering op til voor de 1000, 800,enz versies met de verschijning van de navcore 11 begin november. Daar zouden ook alle services die bij de world 1005 aangeboden worden, ook op de oudere toestellen mogelijk zijn. Gisteren heb ik een aanbieding gekregen voor de 1005 world en nog geen uur later was dit toestel van de site van Tom Tom verdwenen. Raar maar waar.

( 5 november 2011, 19:30)
Peter uit Groningen schreef:
"Tijdens de reis hoeft men zich niet druk te maken over het informeren van zijn of haar volgers over de aankomsttijd"

Nou, dat doe ik sowieso al niet hoor. Wat een flauwekulfunctie zeg! Laat TT nou eindelijk eerst eens zorgen voor een volledig functionerend My TomTom. En een vlekkeloos werkend update en downloadsysteem. En de aloude Reisplanner. En Brandstofprijzen. En Kompaspijl. Al een jaar is dat My TomTom een voor 10 procent functionerend systeem waar je hoegenaamd niks mee kunt. En maar melden dat "Er worden voortdurend nieuwe mogelijkheden en inhoud toegevoegd". Let vooral op het woordje "voortdurend" :wink: :biggrin: Ik geloof er niet meer in. En hoe vaak bij mij al updates en downloads de fout in zijn gegaan...je wilt het niet weten. Maar TT snijdt zichzelf hiermee in de vingers, want er zijn genoeg die bij hun volgende navigatie een Garmin/Navigon/.... aanschaffen. En als straks (januari) mijn gratis jaar Liveservices aflopen ga ik die niet vernieuwen (lees: betalen) als TT z'n zaakjes nog steeds niet op orde heeft. Ik heb hier ook nog een Garmin liggen en daar heb ik werkelijk nog nooit ook maar ��n probleempje mee gehad met bv. meerde keren opstarten, updaten of vernieuwen van kaarten. Dus als TT zo door blijft gaan wordt de volgende navi gewoon een modernere Garmin, simpel zat. Bovendien betaal je daar niet voor vergelijkbare Live-achtige diensten.

( 6 november 2011, 10:34)
Kingpin schreef:
Kingpin
Ik kan mij in bovenstaande reactie van Peter helamaal vinden

Ik zie het nut van dergelijke functies in een navigatiesysteem ook niet zo.
TT heeft in mijn optiek wel anderen problemen aan het hoofd dan Social Media toepassingen in een navigatie proppen.

[list]
[*]Nog steeds geen Backup functie in MyTT
[*]Een onbruikbare Routeplanner (zeker als je meerdere tussenstops hebt)
[*]Waar is de Mapshare functie? :good:
[/list]

Laat TT eerst dat maar op orde zien te krijgen, en dan komt de rest wel.

Zijn er werkelijk gebruikers die om deze "functionaliteiten" gevraagd hebben?
Ik betwijfel het sterk.
Ik was er in elk geval geen een van.

( 6 november 2011, 12:34)
hutch schreef:
hutch
TT heeft in mijn optiek wel anderen problemen aan het hoofd dan Social Media toepassingen in een navigatie proppen.

[list]
[*]Nog steeds geen Backup functie in MyTT
[*]Een onbruikbare Routeplanner (zeker als je meerdere tussenstops hebt)
[*]Waar is de Mapshare functie? :good:
[/list]


Ik vind het eerlijk gezegd niks om me druk over te maken, zou er wel mee kunnen leven.
Niemandalletjes dus, komt wel goed.

( 6 november 2011, 16:45)
Ronk schreef:
Ik vind het eerlijk gezegd niks om me druk over te maken, zou er wel mee kunnen leven.
Niemandalletjes dus, komt wel goed.Buiten de routeplanner .is het idd niets om je druk te maken.
als je toch niets met het geheugen kan doen , is een backup niet nodig.
En gebeurt er wel wat dan is het een garantie gevalletje, Want je kan er niet bij dus kan je ook geen fout gemaakt hebben , net als in het verleden met de oudere devices.
En mapshare werkt toch niet echt (misschien een enkele uitzondering daargelaten) , daar zijn we het al heel lang over eens.

( 6 november 2011, 16:50)
hutch schreef:
hutch
Mocht ik een routeplanner of backup nodig hebben, heb ik die altijd bij me. :pardon:

( 9 november 2011, 17:13)
OldNumber7 schreef:
[quote]Vanaf 14 november[/quote]

Bij GPSshop al sinds vorige week beschikbaar bij GPSshop, de TomTom GO LIVE 1005 World.
http://www.gpsshop.nl/product/154339/tomtom-go-live-1005-world.html :wink:

(13 november 2011, 12:39)
MacRider schreef:
MacRider
Als je aan het rijden bent moet je niet zitten twitteren …. moet iedereen altijd alles weten op elk moment ?

(13 november 2011, 13:03)
Sfinxie schreef:
Sfinxie
Je kunt er, voor zover ik begrijp, ook niet mee twitteren. Je kunt alleen van te voren instellen dat mensen via twitter je aankomsttijd kunnen vernemen.

(13 november 2011, 13:34)
ArsLP schreef:
ArsLP
Als je aan het rijden bent moet je niet zitten twitteren …. moet iedereen altijd alles weten op elk moment ?

Ja, ik wil weten wat je NU aan het doen bent.... ik zit nu achter de PC en kijk tegelijkertijd naar de Formule 1 op RTL 7.... HAHAHA
Dat hele twitter gedoe, ik begrijp er niets van.... waarom moet men continu alles over zichzelf vertellen van wat men doet en waar men is en wat men gaat doen of nog wil gaan doen..... pffff.

(13 november 2011, 15:53)
Ronk schreef:
[size=4]ik zit nu achter de PC en kijk tegelijkertijd naar de Formule 1 op RTL 7.... HAHAHA[/size]Ik vind er niets meer aan.
BE heeft alles verziekt met die sfeerloze circuits.
Geen grindbakken meer e.d continu ingrijpen als er eens een keer geraced wordt. :wink:

Vettel was dit jaar super , en heeft het kampioenschap echt verdient.


Sorry voor het offtopic maar ik moest het ff kwijt.


24 Heures du Mans :yahoo: :yahoo: :yahoo: dat is pas echt racen

(13 november 2011, 19:19)
BramvT schreef:
BramvT
Gepubliceerd Nieuws:


Klik op de kop om het artikel te lezen...
Klik op 'REAGEREN' om een reactie op dit artikel te geven...

Nu nog een keer een digitale TV ontvanger erin zetten, net zoals die Garmin (1490 TV ?) welke ik 2 jaar geleden in bezit had en de TT is nog wat completer.

Maar ik ben het eens met iedereen dat ze bij Tomtom EERST maar eens de voor navigatie noodzakelijke dingen goed regelen...zoals de al eerder genoemde uitgebreide routeplanner e.d.
Wel heb ik al eens de wens uitgesproken dat internet-ontvangst wel fijn zou zijn op je TT (met een extra abonnement)...dus dat je op je TT kunt surfen, het zit er nu wel dicht bij in de buurt als ik het zo lees.

(13 november 2011, 21:01)
ArsLP schreef:
ArsLP
Wel heb ik al eens de wens uitgesproken dat internet-ontvangst wel fijn zou zijn op je TT (met een extra abonnement)...dus dat je op je TT kunt surfen, het zit er nu wel dicht bij in de buurt als ik het zo lees.

Dan heb ik ook nog een wensen: hij moet ook kunnen printen, er moet een dvd brander inzitten en je moet er mee kunnen telefoneren.....

Wat een wensen hebben we allemaal: Hij moet gewoon goed kunnen navigeren en ''Live" moet het gewoon goed doen en uiteraard moet MyTomTom ook vlekkeloos werken.... BASTA..!!!!

Als je wilt surfen, dan neem je toch een notebook, laptop, Tablet of smartphone mee.?? :wink:

(13 november 2011, 22:49)
BramvT schreef:
BramvT
Als je wilt surfen, dan neem je toch een notebook, laptop, Tablet of smartphone mee.?? :yahoo:

Mijn aansteker 4-weg stekkerdoos zit al helemaal vol :yahoo: ....ik heb nu al 4 aansluitingen in gebruik : De lader voor de 750, eentje voor de extra GPS antenne, eentje voor de lader van mijn mobieltje en eentje voor de verwarmde stoelzitting. :wink:

Komende week komt er nog een lader bij, voor de 730 van mijn kennis...(om de HDT uit te testen t.o.v. Live)...heb ook al de USB laadstekkers in gebruik, het is wel mooi zo. :wink:


[size=1](Vraagje : bestaan er ook 7-weg stekkerdozen voor in een auto ?) :yahoo: [/size]

(14 november 2011, 12:18)
Brummi schreef:
Brummi
Vraagje : bestaan er ook 7-weg stekkerdozen voor in een auto ?

Oplossing:
Koop nog een 4-weg stekkerdoos.Plaats daarvan de stekkeer in ��n van de eerste 4-weg stekkerdoos,en je hebt nog 7 gaten over.Doorlussen dus.

(14 november 2011, 12:37)
bergguy schreef:
bergguy
Ik heb net een Kwaliteit onderzoek over en van TomTom ingevuld, ik had nu een manier om m'n grieven over My Tom Tom en de reisplanner te melden. Het zal wel boter aan de galg zijn zeker.

( 4 december 2011, 08:33)
Herman1968 schreef:
Herman1968
De Twitter functie voor het eerst geprobeerd. Het is natuurlijk niet meer dan een gadget, maar toch wel grappig om te gebruiken. Nu nog volgers zien te vinden! :unknw:

(Reageren is alleen mogelijk als je bent geregistreerd en ingelogd...)


POPULAIR
- Advertentie -
PRODUCTEN
NIEUWS IN BEELD
Nieuwe kaarten nu beschikbaar iconActuele TomTom Navcore-versies iconUpdate TomTom 1.16 voor iPhone & iPad iconZigzaggen door de file iconNijmegen grootste filestad van Nederland iconUpdate TomTom 1.15 voor iPhone & iPad iconWe moeten onze knopen tellen iconEerste nieuwe GO's in de winkel iconAlle nieuwe GO's op een rijtje iconMeer informatie en nieuwe foto's nieuwe GO iconUpdate TomTom 1.14 voor iPhone & iPad iconNieuw: TomTom GO 400, GO 500 en GO 600 iconNieuw: TomTom Runner en TomTom Multi-Sport iconNieuw: Navcore 13 iconNieuw: TomTom Commuter concept icon

Handig: Shoenen Site Nederland
POPULAIRE KORTINGSCODES & AANBIEDINGENMeer korting
Kortingscodes Shoemixx
Kortingscodes Adidas
Kortingscodes Sarenza
Kortingscodes Omoda
Kortingscodes v. Arendonk
Kortingscodes Schuurman Schoenen
Kortingscodes Sacha
Kortingscodes Nelson Schoenen
Kortingscodes Wehkamp
Kortingscodes WE
Kortingscodes Reebok
Kortingscodes V&D
Kortingscodes Monfrance
Kortingscodes Neckermann
Kortingscodes Gaastra
Kortingscodes Avantisport
Kortingscodes Tommy Hilfiger
Kortingscodes Nelly
Kortingscodes Spartoo
Kortingscodes Men at Work
Kortingscodes Otto
Kortingscodes Plutosport
Kortingscodes Crocs
Kortingscodes Zalando
Kortingscodes Dolcis
Kortingscodes Intreza
Kortingscodes Score
Kortingscodes Bever
Kortingscodes Sneakerbaas
Kortingscodes Van den Assem
Kortingscodes Esprit
Kortingscodes Bristol
Kortingscodes vanHaren
Kortingscodes Stoute Schoenen
Kortingscodes MooieSchoenen
Kortingscodes Supertrash
Kortingscodes Invito
Kortingscodes Kinderschoenen
Kortingscodes Teva
Kortingscodes Boots & Woods
Kortingscodes C&A
Kortingscodes Perry Sport
Kortingscodes Kleertjes
Kortingscodes Scapino
Kortingscodes Manfield
 
jouwMedia jouwTomTom
          is een uitgave van
© 2016 jouwMedia - Het eigendom van alle rechten over de inhoud, vormgeving en (technische) architectuur van deze site, en met name - maar niet uitsluitend - over de teksten, foto's, illustraties en logo's, zijn uitdrukkelijk voorbehouden.

De website jouwTomTom is 100% onafhankelijk van en op geen enkele wijze verbonden aan fabrikant TomTom.
Contact  |  Redactie  |  Adverteren  |  Privacy