Facebook twitter
jouwTomTom
NIEUWS
icon icon

Korting op TomTom iPhone/iPad-applicatie

16 december 2011 - 11:45 uur
Reply0 reacties

Korting op TomTom iPhone/iPad-appliactieBen je in de markt voor TomTom navigatiesoftware voor de iPhone of iPad, dan is nu wellicht een goed moment om toe te slaan. TomTom geeft tot 9 januari 2012 namelijk korting op deze applicaties.

Zo is de app met Benelux-kaart nu al te koop voor € 49,99 in plaats van € 59,99 en de app met kaart van West-Europe kost nu nog maar € 59,99 in plaats van € 69,99. Voor de app met kaart van Europa betaal je nu € 79,99 in plaats van € 89,99.

HD Traffic

Gebruikers van de apps kunnen ook verkeersinformatie via HD Traffic ontvangen. En ook daarop worden nu kortingen gegeven. Bij aanschaf of verlenging van het abonnement van 1 maand betaal je nu € 2,39 in plaats van € 4,99 en aanschaf of verlenging van het abonnement van 1 jaar kost tot 9 januari € 23,99 in plaats van € 29,99. Alle TomTom-applicaties zijn te koop via iTunes.
Einde artikel...

Tags

Delen

Reageer op dit artikel
REACTIES van onze leden

Er zijn nog geen reacties op dit artikel...

Klik op de 'REAGEER'-knop om als eerste te reageren.
Reageren is alleen mogelijk als je bent geregistreerd en ingelogd...
GERELATEERDE PRODUKTEN
POPULAIR
- Advertentie -
PRODUCTEN
NIEUWS IN BEELD
Nieuwe kaarten nu beschikbaar iconActuele TomTom Navcore-versies iconUpdate TomTom 1.16 voor iPhone & iPad iconZigzaggen door de file iconNijmegen grootste filestad van Nederland iconUpdate TomTom 1.15 voor iPhone & iPad iconWe moeten onze knopen tellen iconEerste nieuwe GO's in de winkel iconAlle nieuwe GO's op een rijtje iconMeer informatie en nieuwe foto's nieuwe GO iconUpdate TomTom 1.14 voor iPhone & iPad iconNieuw: TomTom GO 400, GO 500 en GO 600 iconNieuw: TomTom Runner en TomTom Multi-Sport iconNieuw: Navcore 13 iconNieuw: TomTom Commuter concept icon

 
jouwMedia jouwTomTom
          is een uitgave van
© 2014 jouwMedia - Het eigendom van alle rechten over de inhoud, vormgeving en (technische) architectuur van deze site, en met name - maar niet uitsluitend - over de teksten, foto's, illustraties en logo's, zijn uitdrukkelijk voorbehouden.

De website jouwTomTom is 100% onafhankelijk van en op geen enkele wijze verbonden aan fabrikant TomTom.
Contact  |  Redactie  |  Adverteren  |  Privacy