TomTom ONE XL actie op jouwNAV

Net als vorig jaar bij de introductie van de TomTom GO 910 hebben we in samenwerking met de onlinewinkel weer een leuke actie bedacht. Dit keer voor de nieuwe TomTom ONE XL Europe met breedbeeld 4,3 inch touchscreen.

We hebben een gunstig geprijsde bundel samengesteld waarmee direct één van de grote nadelen (het in de doos ontbreken van een thuisoplader) van de ONE XL wordt opgeheven. De jouwNAV ONE XL-bundel bestaat uit:

• Veripart Travel Charger
Met dit snelle laadapparaat kun je de XL ook opladen buiten de auto en dus ook routes uitstippelen in huis, hotelkamer of vakantiehuis. Ook al was de accu van de ONE XL leeggeraakt. Normale prijs: € 29,-.

• TomTom ONE XL Europe
De TomTom One XL geeft breedbeeld reisadvies van en naar elk adres in West-Europa. Voor snelle beslissers nu tijdelijk inclusief een gratis RDS/TMC-ontvanger (Let op: alleen in Nederland. Lees verder voor meer details)! Normale prijs: € 379,-.

Speciaal voor bezoekers van jouwNAV biedt GPSshop deze set nu aan voor € 385,-. En dat inclusief de verzendkosten om de doos bij jou te krijgen! En zoals altijd bij GPSshop: vandaag voor 21.00 uur besteld, morgen al in huis. Zolang de voorraad strekt natuurlijk...

RDS/TMC-ontvanger
Op dit moment heerst er her en der verwarring over de actie waarbij kopers van een ONE XL een gratis RDS/TMC-ontvanger voor het binnenhalen van verkeersinformatie kunnen aanvragen. Zo blijkt nu dat deze actie alleen geldig is in Nederland. Voor België geldt deze helaas niet. Daarnaast bestaat de kans dat je een ONE XL koopt waarop geen actiesticker op de doos is geplakt. En zonder die sticker ook GEEN gratis TMC!

Wij garanderen in ieder geval dat op de door GPSshop geleverde dozen een sticker aanwezig is om de gratis ontvanger bij TomTom aan te vragen.

LET WEL GOED OP: de gratis TMC-actie vanuit TomTom geldt dus alleen voor Nederland. Voor Belgische geïnteresseerden geldt deze dus helaas NIET!

Meer weten over de ONE XL? Lees dan onze review:

»


Ben je geïnteresseerd in onze aanbieding? Surf snel naar de speciale actie-pagina van GPSshop:

»


- Advertentie -

OFFICIELE TOMTOM SHOP

 • TomTom Kaarten (Nieuw)
  TOMTOM Kaarten
 • TomTom Stemmen (Nieuw)
  TOMTOM Stemmen
 • TomTom Live Services (Nieuw)
  TOMTOM Live Services
 • TomTom Flitsers (Nieuw)
  TOMTOM Flitsers