Voordeel bij aanschaf ONE XL HD Traffic

Op 12 november aangekondigd en nu al beschikbaar: de TomTom ONE XL HD Traffic is vanaf dit moment te koop via onze huisleverancier GPSshop.nl. En speciaal voor bezoekers van jouwNAV hebben zij een aardigheidje in petto: iedereen die binnen twee weken via deze site een ONE XL HD Traffic koopt bij GPSshop.nl ontvangt een Veripart Screenprotector ter waarde van € 15,- gratis bij z'n TomTom.

HD Traffic
De nieuwe ONE XL-variant is de eerste PND van TomTom die gebruikmaakt van de langverwachte 'High Definition Traffic'-dienst die in nauwe samenwerking met Vodafone is ontwikkeld. De ONE XL HD Traffic is dan ook uitgerust met een SIM-kaart waarmee een verbinding wordt gelegd met het Vodafone-netwerk. Zo wordt de positie van de PND voortdurend gevolgd en draagt deze bij aan het in kaart brengen van de verkeerssituatie. Tevens wordt via dezelfde verbinding elke drie minuten de actuele verkeersinformatie opgehaald voor het optimaal plannen van routes.

Coolblue, het moederbedrijf van GPSshop.nl, heeft voor de eerste twee weken verkoop van de TomTom ONE XL HD Traffic in Nederland zo goed als exclusiviteit weten te krijgen. En dus zul je deze nieuwste TomTom niet snel elders in echte of online-winkels tegenkomen.

Bescherming
De Veripart Screenprotector is speciaal op maat gemaakt voor de TomTom ONE XL en beschermt het scherm van je toestel tegen vuil en krassen. Ook vermindert het reflectie door de zogenoemde 'anti-glare' laag. De eenvoudig aan te brengen protector is daarnaast afwasbaar en zal na het wassen nog even goed plakken zodat je hem gewoon opnieuw kunt gebruiken.

Let op: alleen via onderstaande link of via een klik op de XL HD Traffic-advertentie in de kop van de site kom je in aanmerking voor de gratis screenprotector. Dus:

» Actie beėindigd...


Meer weten over HD Traffic van TomTom? Lees onze special: ''

- Advertentie -

OFFICIELE TOMTOM SHOP

 • TomTom Kaarten (Nieuw)
  TOMTOM Kaarten
 • TomTom Stemmen (Nieuw)
  TOMTOM Stemmen
 • TomTom Live Services (Nieuw)
  TOMTOM Live Services
 • TomTom Flitsers (Nieuw)
  TOMTOM Flitsers