Gratis lederen tasje bij aanschaf GO 920T

Sta je al enige tijd in de startblokken om de gloednieuwe GO 920T aan te schaffen? Dan klinkt nu het startschot, want het nieuwste topmodel van TomTom is vandaag gearriveerd bij onze huisleverancier GPSshop.nl. En jouwNAV zou jouwNAV niet zijn als we er voor jullie niet nog een heel aardig extraatje uit hebben weten te slepen: wie nu koopt, ontvangt een K4Mobile Leather Case ter waarde van € 25,- gratis bij zijn bestelling!

Compleet
We hebben er wel een tijd op moeten wachten. Want al eind augustus werd de GO 920(T) door TomTom aangekondigd tijdens de IFA-beurs. En nu pas, net op tijd voor de belangrijkste Kerst-koopdagen, is ie dan eindelijk echt beschikbaar.

De TomTom GO 920T wordt uiterst compleet geleverd met een automount, een dockingstation, een RDS/TMC-ontvanger én een Bluetooth-afstandsbediening. Het enige wat eigenlijk in de doos ontbreekt, is iets om je nieuwe aanwinst netjes in op te bergen als ie even niet in gebruik is. En die tekortkoming lossen we met deze GPSshop/jouwNAV-actie voor je op!

De K4Mobile Leather Case behoedt je kostbare navigatietoestel tijdens het vervoer tegen krassen en vuil. De lederen case is op maat gemaakt en sluit als een tweede huid om je TomTom heen. De druksluiting zorgt voor extra gebruiksgemak. Hiermee gaat je GO 920T voortaan goed beschermd met je mee op reis.

Actie
Wil je de K4Mobile Leather Case ontvangen bij je bestelling van de GO 920T, klik dan op onderstaande link of gebruik de GPSshop-advertentie in de kop van de site. Alleen dan kom je in aanmerking voor dit gratis extraatje. Dus:

» TomTom GO 920T-actie


Wil je voor je tot aanschaf overgaat eerst nog wat meer weten over de TomTom GO 920(T)? In onze uitgebreide review '' lees je alle details over het nieuwe vlaggenschip van TomTom.

- Advertentie -

OFFICIELE TOMTOM SHOP

 • TomTom Kaarten (Nieuw)
  TOMTOM Kaarten
 • TomTom Stemmen (Nieuw)
  TOMTOM Stemmen
 • TomTom Live Services (Nieuw)
  TOMTOM Live Services
 • TomTom Flitsers (Nieuw)
  TOMTOM Flitsers