Exclusief op jouwNAV: test HD Traffic zelf!

Hoe kun je nu beter de kwaliteit van een product of dienst bepalen, dan er gewoon zelf een tijdje mee aan de slag te gaan? Meestal doen we dat door een redacteur aan het werk te zetten en publiceren we uiteindelijk zijn of haar bevindingen in een review of special. Maar dit keer doen we het anders; dit keer krijgen jullie de kans!

Aan de slag!
De VerkeersInformatieDienst (VID) mag er dan niet erg , TomTom zelf is vanzelfsprekend zeer overtuigd van de kwaliteit van hun . Maar hoe goed is deze verkeersinformatiedienst nu echt? Wij geven bezoekers van jouwNAV de kans dat in de praktijk uit te proberen. We hebben namelijk van TomTom de beschikking gekregen over zes exemplaren van de ONE XL HD Traffic en daarmee kunnen in eerste instantie zes van jullie twee weken aan de slag! Na deze eerste ronde worden de devices verdeeld over weer zes andere testers en ook zij krijgen twee weken om alles in de praktijk te toetsen.

Wat moet je doen?
Allereerst moeten we bepalen wie onze in totaal twaalf tijdelijke jouwNAV-redacteuren worden. Wil jij in aanmerking komen, ga dan naar het speciale ''-topic op ons forum en plaats een bericht waarin je zo precies mogelijk aangeeft waarom jij één van die twaalf zou moeten zijn. Vanzelfsprekend hebben mensen die vaak, liefst dagelijks in de Nederlandse ochtend- en avondspits rijden een streepje voor. Eind volgende week zullen we dan de eerste zes meest geschikte inschrijvers selecteren en de ONE XL HD Traffic naar hen versturen. Twee weken later volgen de andere zes.

Wat verwachten we?
Van de uiteindelijke deelnemers verwachten we dat zij ons straks zeer regelmatig op de hoogte stellen van hun bevindingen. We zullen daarvoor een speciale plek op jouwNAV creëren waar je je ervaringen heel eenvoudig zelf kunt publiceren. Zodat iedereen de ontwikkelingen steeds op de voet kan volgen. Meer details daarover volgen nog.

En natuurlijk valt er ook nog iets te verdienen. Want diegene waarvan de jouwNAV-community uiteindelijk vindt dat hij of zij de praktijktest het beste heeft gedaan, mag als beloning de ONE XL gewoon houden!

Dus, wil je HD Traffic zelf testen, meld je dan vandaag nog aan en maak kans op een TomTom ONE XL HD Traffic:


- Advertentie -

OFFICIELE TOMTOM SHOP

 • TomTom Kaarten (Nieuw)
  TOMTOM Kaarten
 • TomTom Stemmen (Nieuw)
  TOMTOM Stemmen
 • TomTom Live Services (Nieuw)
  TOMTOM Live Services
 • TomTom Flitsers (Nieuw)
  TOMTOM Flitsers