TomTom biedt keuze bij LIVE-devices

*Update 2 november 2009*
TomTom heeft ons inmiddels laten weten de devices (voorlopig?) alleen met 6 maanden LIVE te leveren.

TomTom introduceert LIVE-differentiatie bij de aanschaf van de nieuwste GO-serie. Wie binnenkort een GO 950 LIVE of GO 750 LIVE koopt, kan zelf bepalen hoeveel maanden gebruik van de LIVE-services wordt meegeleverd. Men kan daarbij kiezen uit een looptijd van één, zes of twaalf maanden. Afhankelijk van die keuze betaalt men vanzelfsprekend een andere prijs.

LIVE
Tot nu toe werden de TomTom LIVE-devices in Nederland steeds geleverd inclusief drie maanden 'gratis' gebruik van onder andere HD Traffic, Google-search, Flitslocaties en Brandstofprijzen. Zo is de GO 940 LIVE op dit moment (inclusief drie maanden LIVE) op de TomTom-site nog steeds te koop voor ¤ 399,- en kun je voor ¤ 349,- in het bezit komen van een GO 740 LIVE (inclusief drie maanden LIVE). Verlenging van het abonnement kost vervolgens ¤ 9,95 per maand.

Voor de nieuwe GO x50 LIVE-serie gelden in Nederland nu onderstaande prijzen:

1 maand LIVE  6 maanden LIVE  12 maanden LIVE 
GO 950 LIVE  - ¤ 349,- ¤ 399,-
GO 750 LIVE ¤ 249,- ¤ 299,- -

Door het niet aanbieden van een 950 met één maand LIVE of een 750 met twaalf maanden, creëert TomTom een mooie prijsrange voor de nieuwe GO. Grofweg kunnen we vaststellen dat een extra maand LIVE-services in deze bundels ¤ 8,33 kost. Iets minder dus dan de normale maand-verlenging.

Europa
Het is overigens opvallend dat TomTom verschillende bundels en bijpassend prijzen aanbiedt in verschillende Europese landen. Zo kan men op dit moment in Duitsland slechts kiezen voor drie maanden LIVE, maar betaalt men dezelfde prijs als in Nederland met zes maanden LIVE. Ook in Frankrijk kan men alleen kiezen voor drie maanden, maar daar liggen de prijzen weer iets lager dan bij onze Oosterburen.

In België is er vooralsnog slechts de keuze voor een GO 750 met drie maanden LIVE voor ¤ 279,-.

Ook bij de XL LIVE IQ Routes Europe heeft men inmiddels een keuzemogelijkheid: 1 maand LIVE (¤ 199,-) of 6 maanden (¤ 249,-). Deze laatste wordt nu geleverd inclusief een gratis autokluis ter waarde van ¤ 99,-. Deze actie loopt tot en met 31 december 2009.

Aanbieding
Overweeg je binnenkort een TomTom GO 950 LIVE aan te schaffen? Dan hebben we binnenkort een exclusieve aanbieding voor onze Nederlandse leden die zeker de moeite waard zal zijn! Iedereen met een Nederlands email-adres die zich bij ons heeft geregistreerd ontvangt daarover binnen afzienbare tijd een e-mail met alle details.

Meer informatie over de jouwTomTom-acties vind je HIER.

Forum Topics

 • Sfinxie

  Am 27 oktober 2009, 10:08 Uhr schreibt Sfinxie:

  Grofweg kunnen we vaststellen dat een extra maand LIVE-services in deze bundels

 • popcornoldies

  Am 28 oktober 2009, 05:26 Uhr schreibt popcornoldies:

  Voor TT neem ons niet in de maling :wink:


- Advertentie -

OFFICIELE TOMTOM SHOP

 • TomTom Kaarten (Nieuw)
  TOMTOM Kaarten
 • TomTom Stemmen (Nieuw)
  TOMTOM Stemmen
 • TomTom Live Services (Nieuw)
  TOMTOM Live Services
 • TomTom Flitsers (Nieuw)
  TOMTOM Flitsers