Exclusief voor leden: GO 950 LIVE-actie!

Ben je toe aan een nieuwe TomTom? Dan is dit je kans. Exclusief voor onze leden hebben wij een naar onze mening zeer aantrekkelijke aanbieding voor aanschaf van een gloednieuwe TomTom GO 950 LIVE!

Details
Iedereen die vandaag (16 november 2009) om 11.00 uur bij ons geregistreerd stond en daarbij heeft aangegeven onze aanbiedingen te willen ontvangen, heeft inmiddels een email ontvangen met alle details over de actie en hoe je er gebruik van kunt maken. Dus check je mailbox...

Werkt de link niet; geen mail?
Heb je de email gemist, niet ontvangen of werkt de link niet correct? Je kunt deze aanbieding ook terugvinden in je ledenprofiel. Zorg dat je bent ingelogd en kijk op je persoonlijke .

Meer details over deze aanbieding vind je op ons -forum (alleen toegankelijk voor leden...). Daar kun je ook terecht voor eventuele vragen en het melden van problemen.

LET OP: Helaas is deze aanbieding alleen geldig voor onze Nederlandse bezoekers...

Registeren
Nog geen lid van jouwTomTom en deze aanbieding dus aan je neus voorbij laten gaan? Meld je dan nu aan en profiteer wel van toekomstige acties. Het is volledig gratis en je kunt dan onder andere:

»Onze nieuwsbrief ontvangen;
»Abonneren op productalerts;
»Posten op ons forum;
»Reageren op artikelen;
»Deelnemen aan prijsvragen;
»Profiteren van aanbiedingen.

Registreren doe je !

LET OP: om toekomstige aanbiedingen via email en in je profiel te krijgen dien je wel in je instellingen aan te geven dat je aanbiedingen van ons wilt ontvangen. Dat kun je, als je ingelogd bent, checken en eventueel wijzigen op je onder het kopje 'Aanbiedingen'.

- Advertentie -

OFFICIELE TOMTOM SHOP

 • TomTom Kaarten (Nieuw)
  TOMTOM Kaarten
 • TomTom Stemmen (Nieuw)
  TOMTOM Stemmen
 • TomTom Live Services (Nieuw)
  TOMTOM Live Services
 • TomTom Flitsers (Nieuw)
  TOMTOM Flitsers