TomTom komt met nieuwe Sports app

TomTom komt eind deze maand met een nieuwe Sports app waarmee het de miljoenen gebruikers van TomTom-producten zal voorzien van data over hun prestaties, hun inzichten en motivatie.

De nieuwe TomTom Sports app is ontwikkeld in samenwerking met sporters en gebruikers van fitness-apps. De app introduceert motiverende berichten, trends en vergelijkingen in activiteiten, statistieken over prestaties tot op de seconde nauwkeurig en omvangrijke sociale mogelijkheden.

"We maken al sinds 2009 wearables en er is inmiddels veel veranderd", zegt Corinne Vigreux, Management Director van TomTom Consumer. "De hoeveelheid data waar mensen nu toegang tot hebben is overweldigend. Wat mensen echt nodig hebben wanneer excuses het winnen van overtuiging, is motivatie en begrijpen wat voor hen werkt, en wat niet. Om die reden veranderen we met onze nieuwe TomTom Sports app data in inzichten. Dit is het begin van een veelbelovend jaar voor ons merk in de sportwereld."

De app werkt samen met apps van derde partijen, waaronder Strava, Nike+ en Runkeeper. TomTom Sports is vanaf eind januari te downloaden voor iOS en Android. Hier heb je wel een Android-telefoon met Android 4.4 of hoger of een iPhone 4S of nieuwe met iOS 8 of hoger.

 


- Advertentie -

OFFICIELE TOMTOM SHOP

 • TomTom Kaarten (Nieuw)
  TOMTOM Kaarten
 • TomTom Stemmen (Nieuw)
  TOMTOM Stemmen
 • TomTom Live Services (Nieuw)
  TOMTOM Live Services
 • TomTom Flitsers (Nieuw)
  TOMTOM Flitsers