All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Oké, heb het doorgegeven. Even afwachten wat er gebeurt.
 3. Today
 4. Zelfs die uitroepteken heb ik niet in beeld. Heb contact gehad met TT Driver via Messenger en volgens hun moet ik updaten. Dat is gek, want mijn Go wordt elke week geupdated. En updates voor mijn Ipad gaan ook gewoon door. Ik heb de My Drive app van de Ipad gegooid en opnieuw geïnstalleerd maar ook dit bood geen soelaas. Tja...
 5. Yesterday
 6. klopt, als je op het uitroepteken klikt, staat er " veranderde situatie" alleen wat er veranderd is???????
 7. Dat was mij inderdaad ook opgevallen Cornè, dus er moet "iets" aan extra data in staan.......
 8. Last week
 9. Ik heb hem nu op mijn 6250 gezet maar ik zie geen veranderingen in het menu wat betreft adr instellingen. De truck kaart is wel 9 mb groter dan de normale truck.
 10. Gisteren na een update was de strook verdwenen, nu is deze weer terug. Niets aan de hand op zaterdag vroeg in de middag.
 11. Dit geeft de TT weer, maandag moet ik weer laden in Purmerend, zal eens kijken wat hij voor tekst aan geeft
 12. Op My Drive is er een grijze strook te zien. Zie bijgevoegde foto.
 13. Je bedoelt dat er naast die grijze balk op het apparaat nog een andere gele balk zichtbaar was, dus twee balken? Wat zegt het apparaat als je op die gele balk tikt?
 14. De link gaat naar My Drive en die laat een grijze balk zien en dat was ook al zo. Het enige wat ik zou kunnen bedenken is dat er een spitsstrook is die soms wel gesloten is. In dat geval zou het ook op andere trajecten te zien moeten zijn waar een spitsstrook is.
 15. Geen vertraging, maar de verkeersregels zijn gewijzigd volgens TomTom, zie ook op de online routeplanner: https://mydrive.tomtom.com/nl_nl/#mode=viewport+viewport=52.47977,4.87337,12.5,0,-0+ver=3. De AmiGO app van TomTom heeft het over 'gevaarlijke omstandigheden'. De GO Navigation app geeft aan: "Vrije verkeersdoorstroming, Verkeersregeling gewijzigd. Geen vertraging verwacht.". Maar ze geven geen van alle een vertraging aan. Een geel balkje hoeft niet altijd te betekenen dat het om een vertraging gaat. De handleiding is hierin misschien wat verouderd.
 16. Toch raar. Ik zou het best willen voorleggen bij TT maar wat ik ook probeer het lukt me niet. Vandaag mijn vraag gesteld via de chat maar geen antwoord gekregen. Facebook wellicht?
 17. Als je (in mijn geval) de trucker 6000 aan de computer legt en Mydrive Connect de kaart (wil laten) updaten, krijgt nu 3 opties aangeboden. - de bekende oplaat punten voor elektrische auto's - de (normale) truck kaart V1065.10714 - de zelfde truck kaart V1065.10714 maar dan met de optie (in het menu) met invoer van gevaarlijke goederen, en dus (denk ik) ook de tunnel beperkingen. Zelf heb ik geen ADR meer, dus heb die optie ook niet nodig, en dus alleen maar de (iets) kleinere normale truck kaart gedownload
 18. Ben er vanochtend ook weer langs gereden, maar er is echt niets te zien hoor....... En het duurt ook al dagen daar.......
 19. Ook deze ochtend weer. De gebruikershandleiding geeft aan dat er sprake zou zijn van langzaam rijdend verkeer maar dan zou er wel een auto in een ronde markering voor moeten staan en dat is niet het geval. Er is geen sprake van langzaam rijdend verkeer richting Purmerend. Vooralsnog is het dus onduidelijk.
 20. Waar zie jij die optie?
 21. Earlier
 22. Ik zie dat ook wel eens en is dan altijd langzaam rijdend verkeer
 23. Ik moet morgen ochtend weer laden in Purmerend, zal ook weer eens kijken. (als mijn live service tenminste weer werken wil. Vandaag na kaart update de hele dag geen verbinding kunnen maken met de live service).
 24. Toch even een update, sinds vanmorgen zijn de blokjes verdwenen maar op MyDrive is er nog steeds een grijze strook zichtbaar. Deze grijze strook was er ook al toen de blokjes aanwezig waren. Ik ben benieuwd of deze grijze baan ook gaat verdwijnen. Het is wel vreemd want aan de situatie op dat traject is niets veranderd.
 25. Inmiddels de versie Europe truck 1065.10714 geïnstalleerd (ik rij auto's en geen ADR, dus de normale truck versie is prima voor mij)
 26. Ik gebruik inderdaad de TT Go Premium via wifi-verbinding met mijn smartphone. Op de smartphone hotspot activeren. Op de TT Wifi-verbinding selecteren (zoals voor het updaten van kaarten) en GPRS staat dan inactief op de TT. In de lijst van beschikare wifi-netwerken op de TT vind je dan de hotspot van je smartphone terug en die kan je dan gewoon selecteren. Werkt prima. Zeer snel verbonden via de 4G van je smartphone.
 27. Inderdaad, dat is nieuw voor de truck versie
 28. Ik HAD een TT Premium met ingebouwde SIMkaart...en telkens als ik naar Belgie moest, stopte de file info (bekende kruisje) en dat bleef in heel Belgie zo, waar ik ook naartoe moest (ik ben koerier)...iets wat ik ook al had met de vorige Go modellen zoals de Go1005, de Go 950, dus ik had er al jaren last van. Dus vorig jaar een Go Essential (6 inch) aangeschaft zonder SIMkaart maar wel met Bluetooth en Wifi.....en nu krijgt deze zijn file berichten (HDTraffic) via mijn Motorola Smartphone binnen met 4G....en dat werkt tot nu toe perfect, ben ook 2x naar Duitsland geweest de afgelopen 2 weken en ook daar meteen live verbinding (heb een KPN abonnement op mijn smartphone), terwijl de ingebouwde Vodafone SIM het over de grens vaak liet afweten. Maar ik moet wel genoegen nemen met een veel minder snel rekende processor, want die van de Premium is veel sneller met zoeken enz. en dus merk je dat ook op rotondes waar je snel overheen aan het rijden bent. Maar iemand hier zei dat je bij de Premium ook via je Smartphone de filemeldingen kan binnenhalen....want eigenlijk heb ik wel heimwee naar de snelle Premium.
 29. bedankt loopt binnen
 30. kan nu ook kaart voor gevaarlijke stoffen downloaden is dat nieuw
 1. Load more activity