All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Kan inderdaad ook, bedankt
 3. Kan ook, bedankt
 4. Geluid uitzetten en de aanwijzingen op de weg volgen. Daarna geluid aan en verder via de navi de weg vervolgen.
 5. Yesterday
 6. Nog even doorzoeken dan.
 7. dit is niet het juiste filmpje. de go5200 heeft geen schroefjes!!
 8. Last week
 9. Om de route te verwijderen moet je best veel handelingen doen (onder het rijden) Het gaat erom dat de navigatie tijdelijk wordt onderbroken, door bijv. een weg verandering die nog niet in de kaart is opgenomen. Na het passeren van deze weg kan de route weer actief gemaakt worden door bijv. op een knop te drukken.
 10. dan haal je de route weg en ga rijden zonder route en met kaart zichtbaar.
 11. Beste mensen, jullie hebben gelijk. Na het plaatsen in de slaapstand komt soms nog een laatste navigatie melding als dit vlak voor een afslag gedaan wordt, maar daarna is het stil. Toch zou het handig zijn als op het scherm een knop staat met "onderbreek navigatie" zodat nog steeds de kaart zichtbaar blijft.
 12. Accu kopen Even naar you tube filmpje kijken Accu erin zetten Klaar
 13. Google is uw vriend......
 14. Mijn accu is defect en moet hem vervangen. Hoe moet ik de go5200 openen, zodat ikzelf de accu kan verwisselen.
 15. Ik zet vaak de TT als ik dicht bij huis ben alvast in slaapstand, dan zijn er geen stemgeluiden meer,
 16. dat bedoel ik Bika, in de slaapstand doet ie niets qua navigeren......
 17. Daar heb ik mijn twijfels over ga ik proberen, want als ik deze thuis in slaapstand zet met een route hoor ik geen stem.
 18. Niet als je stil staat
 19. Klopt, maar ook ik als trouwe professionele Tomtom gebruiker door de jaren heen, moet ook eerlijk toegeven dat het steeds minder gaat met Tomtom........
 20. Vaak ligt het gewoon aan je PND nu dus ook een reset en opgelost. Wij rijden al 24 jaar met een TT dus heb het 1 en ander wel meegemaakt uiteindelijk altijd opgelost.
 21. Uiteindelijk, na meer dan een week het minimaal 4 x per dag te hebben geprobeerd zonder goed resultaat, mijn systeem maar gereset. Dit schijnt te hebben gewerkt, het systeem staat nu te downloaden. Alweer een min punt voor TomTom. Het gaat wel heel hard nu met de minpunten !!!
 22. Bedankt voor je reactie. Maar in de slaapstand blijft toch de navigatiestem doorgaan met aanwijzingen.
 23. gewoon bellen!
 24. Earlier
 25. Het probleem weet ik zo 1,2,3 niet maar heb dat ook wel. Na verloop van tijd gaat het toch wel goed.
 26. Zet hem in de slaapstand....... En start hem weer op als je verder wil......
 27. Tijdens mijn vakantie kreeg ik een melding dat er een nieuwe kaart (10.50) klaar staat. Nu een paar dagen terug van vakantie probeer ik de kaart te downloaden. Maar, zodra ik aangeef te downloaden krijg ik direct een melding "Oeps een foutje, probeer het nogmaals". Ik probeer inmiddels al een aantal dagen, verschillende keren per dag opnieuw de kaart te downloaden, maar helaas, de melding komt iedere keer weer terug. Voor zover ik kan beoordelen is wifi verbinding OK. Wie weet wat het probleem is, cq wat de doen? Herman.
 28. Hoe kom ik in godsnaam in contact met de helpdesk van TomTom? Voor het inloggen in mijntomtom om te chatten kom je op een pagina waar je een met Word moet invullen. WELK KEYWORD??? Ik ben al een uur bezig om uit te vinden waar ik de online chat kan vinden.
 29. Ik ben in het bezit van de GO6000. Wat ik mis is een extra knop om tijdelijk de navigatie te onderbreken en op een later moment weer te vervolgen. Ik weet dat je de huidige route kan wissen maar ik wil hem onder bepaalde omstandigheden (aangepaste wegen ed) tijdelijk onderbreken. Wie weet hier een oplossing voor.
 1. Load more activity