All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. bedankt
 3. Ja dat kan je dan zo weer terugzetten.
 4. Yesterday
 5. Ik heb een simpele TT Start20 niks bijzonders Lifetime europa kaartupdate, ook prima. updaten gaat goed. Nu wil ik de kaart van Canada erop zetten via mydrive Dat zal best lukken, maar kan ik na de vakantie weer terug naar de kaart die ik nu heb ? (Europa) Blijft dat te kiezen in Mydrive ?
 6. Last week
 7. Oké nog even afwachten dan, alvast bedankt voor de reactie Bika! P.S. Ik heb ondertussen wel al ontdekt dat ik na een tijdje proberen met op verschillende plaatsen van de aan-uit knop te drukken het af en toe toch lukt maar zeker niet zo goed als voorheen, misschien toeval of niet dan toch een mechanisch probleem???? M.v.g. Erik.
 8. Er is een nieuwere update misschien is het dan weer goed
 9. Sinds de laatste software update 20.100.00001.311 kan ik mijn toestel niet meer uitzetten, voorheen kon ik door enkele seconden op de aan-uit knop bovenaan te drukken hem volledig uitzetten, enkel slaapstand werkt nog maar dan is de batterij natuurlijk leeg als hij dan een tijdje niet in gebruik is. M.v.g. Erik
 10. Earlier
 11. (Volgens mij wel ja, ) ik heb even naar gekeken is heb deze pois ook als favorieten om mijn TT en als favoriet zijn ze te zien niet als poi.
 12. Ook tijdens het navigeren?
 13. Ik heb een poi met ongeveer 10 plaatsen die was altijd met een vierkantje te zien
 14. Volgens mij zijn nu de icoontjes van eigen POI's op de kaart te zien tijdens het navigeren
 15. Hier ook, dik 300 mb zie ik....zouden alle modellen van Tomtom deze update krijgen? (dus ook de eenvoudige uitvoeringen?) Morgen weer op pad...dus we zullen zien.
 16. Ik kan zo geen veranderingen zien, maar nog niet mee gereden
 17. en ook hier loopt hij binnen, ben benieuwd wat er veranderd is
 18. Versie 20.100.001.411 is beschikbaar
 19. Nou, ik zou het iets anders verwoorden...de vorige Tomtom (Go Premium) was een Ferrari qua snelheid, ''alleen de radio was stuk''....en de Go Essential lijkt meer op een oude diesel zonder turbo (traag met wisselen van pagina of menu)...maar alles doet het wel, qua navigeren en zo. Want er zit vermoed ik wel een verschil in de processor-snelheid...dat is duidelijk te merken, ik kan helaas nergens de specificaties vinden.
 20. klopt ! Hier ook hetzelfde gedaan.
 21. Filmpje van 14 minuten zodat je kan zien wat de TomTom doet als synchroniseren met MyDrive aanstaat
 22. Met af en toe synchroniseren ben je er dus niet en nee dat gaat ook niet doordat het systeem direkt gaat vastlopen. Ik heb samen met de helpdesk het probleem dus gevonden maar nu kun je niet meer telefonisch contact opnemen ik had ook begrepen dat er aan gewerkt zal worden en evt een update voor zal komen maar nog steeds niet dus. Ik hoop wel dat ze snel met een oplossing komen anders gaan we na al deze jaren truck TomTom misschien toch maar eens over naar een Garmin Dezl waar ik laatst 2 week mee mocht proefdraaien.
 23. Met de 1ste zin van je reactie heb je wel een punt. Sorry hoor, maar die 2de zin slaat echt nergens op.
 24. Wat een slap antwoord van TomTom, deze fout zit duidelijk in de software en moet gewoon opgelost worden door ze, anders geld terug: Het product werkt niet naar behoren. Stel je voor, de remmen van je auto doen het niet en de garage zegt dan gebruikt u beter de remmen maar niet meer..
 25. En als u af en toe het even aan zet, synchroniseert, en het dan weer uitschakeld????
 26. Hallo, sinds TomTom truck navigatie heeft gebruik ik deze naar alle tevredenheid en de huidige een TomTom profesional 620 is echt een prachtding en werkte perfect in combinatie met mijn telefoon app tot op een gegeven moment het apparaat steeds vaker vast liep. Hij is retour geweest naar TomTom onderzocht maar er is geen hardware probleem gevonden en bleef vastlopen. Samen met een vriendelijke vrouw van de helpdesk zijn we er achter gekomen waar het probleem zich voordoet. In het toestel moest ik de functie synchroniseren met mydrive uitschakelen en toen bleef de TomTom stabiel. Heel jammer dat ik deze functie nu niet meer kan gebruiken want de telefoonapp (mijn plaatsen oa) wordt nu niet meer bijgewerkt. Een tijdje terug het synchroniseren in de TomTom weer aan gezet maar helaas het toestel blijft vastlopen, het vastlopen bestaat uit continu herstarten en uitschakelen zijn er meer mensen met deze klachten of heeft iemand misschien een oplossing wat dit kan zijn?
 27. Nou, ik weet al niet eens meer HOE de Essential verbinding maakt met de mobiele telefoon....volgens mij is het via Bluetooth en gebruik je de Wifi van de Essential alleen maar voor het updaten, voor nieuwe kaarten en flitspalen ed. Ik moest volgens de handleiding wel die app installeren, dus dat maar gedaan.
 28. Zou zo maar kunnen Weer gps instelling updaten; bleef direct hangen in verwerken, dus weer de truc: C:\Users\W7\AppData\Local\TomTom -> map TomTom wissen, waarna binnen 1 minuut klaar met Kees! PS: wel eerst MDC via systeembalk geheel beëindigen, anders lukt het niet !!
 29. zoals mijn vader altijd zie: vroeger was alles beter........
 1. Load more activity