All Activity

This stream auto-updates   

 1. Last week
 2. Dat is dan een reden te meer om iets als Naviki op Iphone te testen. Hoor erg veel goede ervaringen over Naviki.
 3. Earlier
 4. De meeste (nieuwe) Tomtoms draaien hooguit 2 uur op een volle acculading....dat is korter dan een goede Smartphone met navigatie. V.w.b. fietsnavigatie bij Tomtom, denk dat je dit kan vergeten...dan hadden ze dit allang gedaan...ze zijn immers al sinds 2004 op de markt met het merk Tomtom.
 5. Garmin interesseert me niet. Heb ik gehad ... nooit meer. Vandaar dat ik benieuwd ben of TomTom plannen heeft m.b.t. fietsnavigatie.
 6. Ik gebruik Magic Earth op een oude iphone 4 die ik redelijk vastgezet heb aan stuur met usb kabel naar display ebike, werkt echt perfect op fiets instelling, deze weet de weg beter/sneller in Nieuwegein als ik na 15 jaar !!
 7. Powerbank eraan en gaan. Of bv de E-trex van Garmin.
 8. Ik vind dat toch jammer , navigatie app op smartphone zuigt batterij nogal snel leeg, dat doen de GPS toestellen het toch een stuk beter.
 9. Dat denk ik niet. Niet hun markt en bovendien gaat het gros van de fietser over naar de smartphone. Naast een paar exoten, maakt alleen Garmin dedicated fiets-doosjes.
 10. Zal TomTom ooit een apparaat ontwikkelen / uitbrengen specifiek voor fietsnavigatie?
 11. Tja.... Het spreekwoord zegt: "vroeger was alles beter". Nu wil ik niet zeggen dat ALLES beter was, maar er zijn toch nog genoeg zaken die dat wel waren, en veel van die zaken zaten wel in de navcore's van de oude generatie.......
 12. Ja, ik ook en niet alleen dat in het menu...mis nog steeds de optie blokkering 100, 200 of 500 meter...wat is daar nu mis mee met die optie, ik gebruikte het regelmatig op de oudere Tomtoms, omdat je onderweg altijd wel onverwachte situaties tegen komt (een ongeluk bijvoorbeeld).
 13. Klopt, dat viel mij gisteren ook al op, toen ik parallel gestuurd werd......... (en dan verlang je gelijk weer terug naar de oude navi's waar je zelf een rijbaan kom blokkeren/opheffen.......
 14. Ik kom niet zo vaak meer over de A6 Almere richting noorden, maar gisteren (zondag) wel even....dat nieuwe deel is toch al een tijdje geleden door de Min. van Verkeer geopend...maar nog steeds is de hoofdrijbaan (richting Lelystad) niet actief, hij wil je steeds rechts laten houden terwijl notabene boven de hoofdrijbaan op het blauwe bord Lelystad (en Leeuwarden meen ik) staat....zal mij benieuwen of dat stuk langs Almere met de nieuwe kaart wel geactiveerd is.
 15. Ik had een vergelijkbaar probleem; ik heb de huidige kaart eerst verwijderd, en daarna de juiste aangeboden gekregen. Maar.. omdat er geen kaart verwijderd kan worden (als het de enige is) heb ik eerst een andere kleine toegevoegd, toen de Europa kaart gewist, daarna de nieuwe opgehaald en vervolgens de overbodige kleine kaart weggegooid. Mogelijk helpt dit...
 16. Corne64; de TomTom geeft aan dat de kaart die erop staat van juni 2018 is en bij updates: Uw TT is up-to-date. In mijn account kan ik zien dat er wel updates zijn naar een nieuwe kaart.
 17. Wat gaat er mis tijdens het updaten van de kaarten dan?
 18. U ook bedankt voor de link naar een betere oplossing
 19. Bedankt Tulpie voor uw hulp De tijdelijke oplossing: https://discussions.tomtom.com/en/discussion/1116245/route-becomes-track/p1?new=1 Groeten,
 20. Nadat de laatste reis onze TT Camper het had begeven en die niet meer kon worden gerepareerd, begin juli de nieuwste TT Go Camper aangeschaft. Tot op heden werkt die niet naar behoren. Al 2x opgestuurd naar TT en nog steeds werkt het updaten van de kaarten niet. Iemand eenzelfde ervaring? En zo ja, wat eraan te doen?
 21. Datzelfde probleem had ik ook al ontdekt en aan TomTom gemeld. Helaas komt er een antwoord op waar men niets mee kan, het lijkt wel of er een robot aan de andere kant zit. Steeds komt een soortgelijk antwoord als er op een oplossing wordt gereageerd. De algemene strekking van het verhaal is dat men luistert naar de gebruikers en dit dus heeft aangepast. Een volgende keer komt de oplossing om het apparaat te resetten??? Wanneer men had geluisterd dan was er een optie gekomen bij het opslaan om te kiezen voor Route of Track. Ik heb het opgegeven om nogmaals te reageren. Als work-around wijzig de route voordat ik hem op sla. Vaak moet ik dan wel de tussenpunten weer op de juiste volgorde zetten. Wanneer ik de route dan op ga slaan wordt het wel een route. Ik heb nergens in de wijzigingen van de software deze aanpassing kunnen terugvinden. Zal wel onder het kopje 'Verbetereingen' vallen.
 22. Goede middag alle, Mis ik ergens iets of is er iets veranderd in het besturingssysteem MyDrive - RoutePlanner of Go 6200? In april deed ik ongeveer dezelfde route Antwerpen -> Almunecar. Nu voor de nieuwe reis gebruik ik gewoon een licht aangepaste route andere tussenstops en slaapplaats (totaal 21 tussenstops) voor deze route en stuur dit dan naar mijn TT Go 6200. Geen probleem hier! Eenmaal op mijn Go 6200 wordt de route correct ontvangen als route, maar als ik deze opsla op de Go (in het geval van ...) wordt in de menu Mijn routes de route duidelijk weergegeven als een track met een kleine gestippelde pijl voor de naam ... hier gaat het mis! Ik had dit probleem in april niet .. Met vriendelijke groet, George
 23. Ja ik was gewoon sneller dan jouw Maar buurman en buurvrouw weer helemaal blij.
 24. Ja hallooooo, wil ik met een oplossing komen, heb je het zelf al gevonden..........
 25. Mijn buurman vroeg hulp om zijn Start 62 werkend te maken. Account bij TT aangemaakt. Nu wil ik ook deze gegevens in zijn Start 62 invoeren maar hier staat geen Mydrive op. Bij mijn 6200 staat dat wel. Hoe krijg ik dat erop? Ben er inmiddels achter dat er TT home voor nodig is om te updaten en geen Mydrive
 26. Mijn Tomtom trucker met livetime kaart en flitsers werkt zonder problemen de hele dag door........
 27. Ik kan TomTom Sports connect en TomTom My Drive connect al 2 dagen niet gebruiken. ik heb op allestoringen.nl gelezen dat er problemen zijn met de servers van TomTom. TomTom zelf geeft geen duidelijke uitleg. Weten jullie hier iets van?
 1. Load more activity