All Activity

This stream auto-updates   

 1. Last week
 2. Denk dat je zelf een uitdaging ben aan gegaan met je Mio...ook zo’n ding gehad na 2 wkn klaar mee. Maar dat was mijn ervaring.
 3. PS, Heb me daarstraks bij Bol een Mio Truck met dashcam besteld. TT 620 Prof staat te koop.....iemand interesse voor een geweldige uitdaging ????
 4. Even updaten, want TT maakt het écht té gek....vorige week op vakantie in Toscane, Empoli stuurt hij me van het station in Empoli richting camping over de gekste binnenweggetjes, zelfs met losse auto amper berijdbaar, laat staan met caravan er achter. Gelukkig hing de caravan er niet aan. En een omweg van pakweg 8Km. Dit terwijl er een hoofdbaan loopt, zo goed als rechtdoor van het centrum van Empoli naar de camping.!!!!! Ook op de terugweg van Siena naar de camping de gekste richtingen op...gelukkig de TT genegeerd en de bewegwijzering gevolgd. Bv, van de grote baan rechtsaf een dorpje in....voor de aardigheid eens gevolgd, resultaat : 100m achteruit moeten rijden om de steeg, waar TT me instuurde, weer uit te komen.... DIT KAN TOCH NIET !!!!!
 5. Nu alweer een nieuwe kaart op de app op mijn iphone, kaart NL 15464 En eindelijk na 3 kaartupdates is de rotonde hier in Galecop , Nieuwegein weer terug
 6. Even getest met 9.702. DIT GEEFT DUS WEL EEN PROBLEEM. BLIJF DUS 9.701 GEBRUIKEN! EN PAS dan je ttgo.bif (*.bif => denk afhankelijk van type TT) file met een editor aan door deze regel aan te passen: ApplicationVersionVersionNumber=9701 naar: ApplicationVersionVersionNumber=9702 dit zorgt ervoor dat TOMTOM HOME niet een update naar 9702 gaat doen en je dus gewoon Mapshare, GPSFix etc kunt gebruiken
 7. Earlier
 8. kijk hier maar: https://nl.support.tomtom.com/app/contact/locale/nl_NL
 9. Minimaal 8Gb en maximaal 32 Gb. Persoonlijk ik een zo groot mogelijke inzetten, maar 16Gb is ruim voldoende. Het maakt niet veel uit welke je koopt ik heb hem van de Action en die voldoen prima.
 10. weet iemand het telefoon nummer van tomtom heb steeds het verkeerde nummer
 11. weet iemand het nummer van tmtom ik heb steeds de verkeer de
 12. ik wil de nieuwe kaart er op zetten maar nu zeg die ik heb te wijnig geheugen heb welke groote micro sd kaart moet ik dan er in doen en maak dat niet uit waar ik die micro sd kaart koop
 13. Beste Nevel ik weet niet waarom u 2 topics start met hetzelfde onderwerp. In uw eerder geplaatste topic had u al antwoord gekregen. Aanvullende vragen kunt u dan zelf in de eerder gestarte topic toevoegen. Misschien kan een moderator de beide topics samenvoegen.
 14. Precies, als je na een reset weer inlogt met je apparaat wordt alles vanzelf weer gesynchroniseerd via de wifi-verbinding.
 15. Ok
 16. En nee, je kan inderdaad geen "eigen" icoons meet toevoegen aan een POI groep, hooguit een door tomtom geselecteerd icoontje
 17. De kaarten zijn niet van Apple, maar Apple Carplay heeft nu toestemming verleend om de Tomtom app Go werkbaar te maken via Carplay, net zoals Waze, Google Maps enz...... Als Tomtom fan voor mij een hele verbetering.
 18. Nieuw: Offline kaarten van TomTom GO We hebben er even op moeten wachten, maar sinds 7 juni is het mogelijk om TomTom Go te gebruiken via CarPlay. De meeste navigatie-apps voor CarPlay zijn afhankelijk van een internetverbinding, dit is bij TomTom niet het geval. Via de Go-app is het mogelijk om de kaarten te downloaden en offline te gebruiken. Zo heb je altijd en overal de navigatie-paraat. Daarnaast voegt de recente update ook kaart-optimalisatie toe, wekelijks worden de kaarten bijgewerkt met de laatste actuele informatie. zie ; https://www.appletips.nl/carplay-navigatie-apps/
 19. De huidige generatie TomToms kun je niet rechtstreeks benaderen, en je ziet ze dus op je computer ook niet als station. Favorieten en POI's beheer je via je account op https://mydrive.tomtom.com/ Daar wordt alles ook bewaard en als je bijv. ooit je apparaat een fabrieksreset moet geven kun je je POI's en favorieten weer downloaden vanaf je account.
 20. Dat is hè. Zou je 3 jaar geleden eens moeten doen, met een slakkegangetje daar links blijven rijden. Menig toeter galmen zouden de lucht ingaan. Twee maanden geleden een poging gedaan om op zondag heen en terug Frankfurt te rijden. Ben amper boven 120km/u geweest door die linkerbaanvak rijders. Nu alle gekheid op een stokje: ik kom vrij vaak in Nederland. Het is er tegenwoordig ook een enorme drukte, maar alle verkeersapps/ hulpmiddeltjes werken daar toch vrij accuraat. Kan men bij ons in België niet zeggen. En verouderd... Vlak in mijn buurt besloot men na 30 jaar eindelijk de R6 eens door te trekken. Men heeft dat enkele jaren geleden effectief gerealiseerd, maar nog wel met de originele plannen van 30 jaar terug. Nou ja, men moet niet verder raden... Gesynchroniseerde verkeerslichten. Wat is dat??? Enzoverder...
 21. Wij hebben een nieuwe Tomtom go Essential. Volgens Tomtom support kun je daarvan geen backup maken maar dat lijkt me stellig. Je moet toch een kopie kunnen maken. Met het programma op de computer mydrive wordt steeds gemeld: uw navigatie maakt automatisch contact met internet en uw navigatie is up to date.Verder kan ik er niks mee. Via het online programma Mydrive connect kan ik er wel POIs opzetten maar de Icos niet. Dit moet toch ook kunnen als je de tomtom rechtstreeks benaderen kunt. Als ik de tomtom aansluit op de computer wordt hij niet als station herkend. Iemand enig idee ???
 22. Hoe kan ik dat zien dat de kaarten nu van Apple Carplay zijn.
 23. Sinds afgelopen week is de app van Tomtom GO door een update ook beschikbaar gemaakt voor Apple Carplay. Er moet nog wel het een en ander veranderd worden, maar navigeren met je (Apple) telefoon met Tomtom Go op een toestel met Car Play is nu eindelijk een feit.
 24. En ook la is dit niet het juiste topic, maar alle lof voor Tomtom hoor........... In februari zouden de Tomtom kaarten werken met Apple Carplay, en ook dat is sinds afgelopen week een feit geworden......... Beetje later maar het werkt tenminste...... (nu nog de file meldingen in de zijblalk)
 25. mogelijk ols onderscheid omdat het een "deel" kaart is?
 26. Nee, Belgen die kunnen er ook wat van hoor pfffffff Maar inderdaad is dit een groot probleem voor de doorstroming van het vele verkeer. Ik erger mij daar mateloos aan, en ga er dan ook gewoon rechts langs (ook al mag dit wettelijk niet) Maar het is een trent die je overal ziet hoor, ik ben van de week in Duitsland geweest, ook daar weten ze niet meer waar je hoort te rijden..............
 1. Load more activity