All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Minimaal 8Gb en maximaal 32 Gb. Persoonlijk ik een zo groot mogelijke inzetten, maar 16Gb is ruim voldoende. Het maakt niet veel uit welke je koopt ik heb hem van de Action en die voldoen prima.
 3. weet iemand het telefoon nummer van tomtom heb steeds het verkeerde nummer
 4. weet iemand het nummer van tmtom ik heb steeds de verkeer de
 5. ik wil de nieuwe kaart er op zetten maar nu zeg die ik heb te wijnig geheugen heb welke groote micro sd kaart moet ik dan er in doen en maak dat niet uit waar ik die micro sd kaart koop
 6. Beste Nevel ik weet niet waarom u 2 topics start met hetzelfde onderwerp. In uw eerder geplaatste topic had u al antwoord gekregen. Aanvullende vragen kunt u dan zelf in de eerder gestarte topic toevoegen. Misschien kan een moderator de beide topics samenvoegen.
 7. Last week
 8. Precies, als je na een reset weer inlogt met je apparaat wordt alles vanzelf weer gesynchroniseerd via de wifi-verbinding.
 9. En nee, je kan inderdaad geen "eigen" icoons meet toevoegen aan een POI groep, hooguit een door tomtom geselecteerd icoontje
 10. De kaarten zijn niet van Apple, maar Apple Carplay heeft nu toestemming verleend om de Tomtom app Go werkbaar te maken via Carplay, net zoals Waze, Google Maps enz...... Als Tomtom fan voor mij een hele verbetering.
 11. Nieuw: Offline kaarten van TomTom GO We hebben er even op moeten wachten, maar sinds 7 juni is het mogelijk om TomTom Go te gebruiken via CarPlay. De meeste navigatie-apps voor CarPlay zijn afhankelijk van een internetverbinding, dit is bij TomTom niet het geval. Via de Go-app is het mogelijk om de kaarten te downloaden en offline te gebruiken. Zo heb je altijd en overal de navigatie-paraat. Daarnaast voegt de recente update ook kaart-optimalisatie toe, wekelijks worden de kaarten bijgewerkt met de laatste actuele informatie. zie ; https://www.appletips.nl/carplay-navigatie-apps/
 12. De huidige generatie TomToms kun je niet rechtstreeks benaderen, en je ziet ze dus op je computer ook niet als station. Favorieten en POI's beheer je via je account op https://mydrive.tomtom.com/ Daar wordt alles ook bewaard en als je bijv. ooit je apparaat een fabrieksreset moet geven kun je je POI's en favorieten weer downloaden vanaf je account.
 13. Dat is hè. Zou je 3 jaar geleden eens moeten doen, met een slakkegangetje daar links blijven rijden. Menig toeter galmen zouden de lucht ingaan. Twee maanden geleden een poging gedaan om op zondag heen en terug Frankfurt te rijden. Ben amper boven 120km/u geweest door die linkerbaanvak rijders. Nu alle gekheid op een stokje: ik kom vrij vaak in Nederland. Het is er tegenwoordig ook een enorme drukte, maar alle verkeersapps/ hulpmiddeltjes werken daar toch vrij accuraat. Kan men bij ons in België niet zeggen. En verouderd... Vlak in mijn buurt besloot men na 30 jaar eindelijk de R6 eens door te trekken. Men heeft dat enkele jaren geleden effectief gerealiseerd, maar nog wel met de originele plannen van 30 jaar terug. Nou ja, men moet niet verder raden... Gesynchroniseerde verkeerslichten. Wat is dat??? Enzoverder...
 14. Wij hebben een nieuwe Tomtom go Essential. Volgens Tomtom support kun je daarvan geen backup maken maar dat lijkt me stellig. Je moet toch een kopie kunnen maken. Met het programma op de computer mydrive wordt steeds gemeld: uw navigatie maakt automatisch contact met internet en uw navigatie is up to date.Verder kan ik er niks mee. Via het online programma Mydrive connect kan ik er wel POIs opzetten maar de Icos niet. Dit moet toch ook kunnen als je de tomtom rechtstreeks benaderen kunt. Als ik de tomtom aansluit op de computer wordt hij niet als station herkend. Iemand enig idee ???
 15. Hoe kan ik dat zien dat de kaarten nu van Apple Carplay zijn.
 16. Sinds afgelopen week is de app van Tomtom GO door een update ook beschikbaar gemaakt voor Apple Carplay. Er moet nog wel het een en ander veranderd worden, maar navigeren met je (Apple) telefoon met Tomtom Go op een toestel met Car Play is nu eindelijk een feit.
 17. En ook la is dit niet het juiste topic, maar alle lof voor Tomtom hoor........... In februari zouden de Tomtom kaarten werken met Apple Carplay, en ook dat is sinds afgelopen week een feit geworden......... Beetje later maar het werkt tenminste...... (nu nog de file meldingen in de zijblalk)
 18. mogelijk ols onderscheid omdat het een "deel" kaart is?
 19. Nee, Belgen die kunnen er ook wat van hoor pfffffff Maar inderdaad is dit een groot probleem voor de doorstroming van het vele verkeer. Ik erger mij daar mateloos aan, en ga er dan ook gewoon rechts langs (ook al mag dit wettelijk niet) Maar het is een trent die je overal ziet hoor, ik ben van de week in Duitsland geweest, ook daar weten ze niet meer waar je hoort te rijden..............
 20. Dat +40 is de besparende tijd ten opzichte van de huidige route, maar dat is OP DAT MOMENT, en doordat de drukte (zeker rond Parijs) continu wisselt kan het inderdaad dat de omweg maar 26 minuten korter duurde. Op het moment dat er dus weer (door file) een andere kortere route is, zal die inderdaad weer als groen verschijnen. Helaas is rond grote steden als Amsterdam maar zeker ook Parijs tijdens de spits het onmogelijk om zonder file rond de stad te rijden, dus mijn antwoord is dan ook "oogkleppen op en blik op oneindig" en hopen op een beetje geluk. (wat ben ik blij dat ik niet meer wekelijks in Parijs hoef te zijn pfffff)
 21. HET PROBLEEM BLIJKT.... premium flitser POI's allemaal weghalen. het volgende gedaan: Alles opnieuw geformateerd en alles op SD kaart gezet, Navcore 9.701 erop en de nieuwste TRUCK map, geen premium fliters erop zetten. neem even aan dat 9.702 ook geen probleem mag geven op deze manier.;-) Zelfs binnen heb ik GPS signaal.Het wordt steeds gekker met die oude tomtometjes..;-)..
 22. HET PROBLEEM BLIJKT.... premium flitser POI's allemaal weghalen. het volgende gedaan: Alles opnieuw geformateerd en alles op SD kaart gezet, Navcore 9.701 erop en de nieuwste TRUCK map, geen premium fliters erop zetten. Het wordt steeds gekker met die oude tomtometjes..;-)..
 23. Vandaag ook voor het eerst met de Go app via Carplay genavigeerd, en ja, ook ik mis de file balk absoluut.........
 24. ok thnx..
 25. De meeste zijn wel van deze tijd! Hangt samen met de navcore versie ect! Kun je zien onder de informatie! Waarschijnlijk 55.2.. ! Dan zit je goed tot 32 GB :)
 1. Load more activity