Snetselaar

Leden
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Snetselaar

 • Rank
  50+ poster
 • Birthday 07/04/1948

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Veenendaal
 • Mijn TomTom
  TomTom Professional 6250

  TomTom Go 720. reserve

Recent Profile Visitors

4,839 profile views
 1. Ook ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2021...
 2. Ik heb de nieuwe kaart ook gedownload en stond in 20 min zonder onderbrekingen er op.
 3. Iedereen de beste wensen en een gelukkig en gezond nieuwjaar....
 4. Ik heb niet lang plezier gehad van deze TomTom want toen ik maandagmorgen om 4 uur bij mijn vrachtauto kwam en ik mijn rugtas waar alles in zit bij de auto zette begon het ineens te stortregenen en dus zette ik mijn rugtas even onder de oplegger,er stond wel een vrachtauto achter mij maar ik dacht fiets in fietsenstalling zetten en sleutel van auto pakken dat is 5 min.....maar dat is dus anders gegaan terwijl ik de fiets wegzet is de collega met mijn auto sleutels naar buiten gekomen en mijn auto aan de kant gezet en over mijn rugtas gereden..... mijn tomtom had allerlei vormen en de rest in de rugtas ook zoals mijn Mio met truckkaart......thermosfles...brood enz. Heb nu een TomTom 6250 gekocht via TomTom en zet dus nooit even mijn rugtas ergens onder als het stortregent.... .
 5. Vandaag mijn tomtom 6000 truck terug gekregen van tomtom en in de brief die er bij was stond dat mijn tomtom niet gerepareerd kon worden en daarom kreeg ik een vervangend toestel terug.... Hij ziet eruit als nieuw en ik moest net als bij een nieuw toestel alles overnieuw instellen...ze hebben miin plaatsen die op mijn andere tomtom er weer opgezet....ook de flitsers en traffic.... alles werkt weer prima....... En toen ik de tomtom aan MyDrive aansloot stond er een nieuwe kaart....stemmen....flitsers....enz klaar om te downloaden. Ik ben zeer tevreden over tomton hoe ze mij behandeld hebben...... want mijn tomtom zat al bijna 2 maanden geen garantie meer.
 6. Als je mijn scherm bv op menu drukte deed hij niets...als je dan weer op menu drukte gaf hij aan geluid uit of geluid aan....of hij ging de tom tom over nieuw opstarten.....en dit deed het scherm steeds vaker..... Daarom zei de t t suppost dat het scherm kapot was en een bekend probleem.....
 7. Ja dat klopt..... ze doen over die anderhalve maand niet moeilijk en kon ik de tom tom op hun kosten opsturen..... maar omdat het scherm ook slecht reageerd moet vaak twee keer drukken voor hij reageerd en toen werd mij gezegd dat het scherm ook kapot was, en als dat zo was kreeg ik een refurbished tom tom 6000 truck terug voor mijn oude tomtom. Er werd wel bij gezegd als men daar zag dat het mijn eigen schuld was werd er contact met mij opgenomen wat de kosten werden, en als ik niets hoorde kreeg ik de refurbished tom tom truck 6000 thuis gestuurd. Heb nog wel over een nieuwe tom tom 6250 truck gehad maar moest nog 350 euro betalen en dat vind ik teveel......
 8. Bedankt voor het reageren cortrans14 , Ik ga de Tomtom helpdesk vandaag even bellen. ps de garantie was tot 27-07-2017.
 9. Sinds gisteren kan ik mijn Tom Tom Trucker 6000 niet meer aan of uit zetten, heeft iemand een idee wat de oorzaak kan zijn ???? Bij voorbaad dank.
 10. Hoe verwijder ik de stemmen die ik niet gebruik ........
 11. Als er een horizontaal streepje staat ipv een vinkje dan kan je gewoon updaten
 12. Op de TomTom Trucker 6000 staat Ellen wel op.
 13. Ok bedankt voor het reageren en uitleg...............
 14. Ik heb een kaartupdate van Europa voor 1 jaar genomen voor mijn oude TT 720........... en krijg nu de nieuwe kaart aangeboden en dat is v 890.42.22............... en ik heb nu v955.67.46 op mijn TT 720 zitten................. Klopt de kaart versie wel die ik van TT gekregen om op mijn TT 720 te zetten.????
 15. Ook ik heb mijn mijn Trucker 6000 gereset en de updates doen het weer goed.....