mio_sjakkie

Leden
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mio_sjakkie

 • Rank
  25+ poster
 1. Ik kan TomTom Sports connect en TomTom My Drive connect al 2 dagen niet gebruiken. ik heb op allestoringen.nl gelezen dat er problemen zijn met de servers van TomTom. TomTom zelf geeft geen duidelijke uitleg. Weten jullie hier iets van?
 2. Bedankt voor jullie reacties. Ik ben inmiddels terug van La Palma. Inderdaad hoefde ik geen aparte kaart te installeren. Ik heb echter gemerkt dat heel veel kleine plaatsjes niet door de TomTom worden herkend. Ook klopten veel lokale snelheden niet. Bovendien werden we vaak over de kortste (dus zeer smalle) wegen geloodst i.p.v. de snelste. Ik heb dus het idee dat een speciale kaart van deze eilanden nauwkeuriger is.
 3. Wij gaan naar La Palma, Canarische eilanden. Is voor dat gebied een speciale kaart nodig? Ik heb een Go 5100.
 4. Daar ga ik nu ook van uit. Bedankt voor de adviezen.
 5. Ja, die melding heb ik ook enkele keren gekregen.
 6. Ik ben benieuwd. Zodra ik via MyDrive zie dat er flitsers kunnen worden gedownload, zal ik mijn TomTom reanimeren. De vraag is echter hoe kan ik controleren dat hij ze werkelijk binnenhaalt via de simcard. Worden ze opgeslagen op het interne geheugen van de TomTom? Ik kan niet meer via verkenner op mijn PC even controleren of er wijzigingen zijn aangebracht in het bestand van de flitsers. Of wel?
 7. Bedankt voor jullie reacties. Even voor mijn begrip. Er is dus voor mij op dit moment geen enkele reden om mijn Go 5100 met MyDrive te verbinden. Mapshare kan ik immers niet binnenhalen en de flitslocaties moeten toch wel binnenkomen via de ingebouwde simcard zodra ik mijn TomTom in gebruik heb. Klopt dit?
 8. Ik heb sinds kort een Go 5100. Daarvoor heb ik vele jaren een Go 720 gehad. Volgens de handleiding zou ik o.a. flitslocaties dus niet meer via MyDrive te hoeven bijwerken, maar moet dit automatisch gaan. Als ik echter via mijn computer MyDrive opstart om b.v. een adres op te zoeken dan krijg ik altijd het verzoek om naast de mapshares ook de flitslocaties te updaten. Op de Go 5100 heb ik alles goed ingesteld bij de Tom Tom Services, dus alles geactiveerd. Kan dit "probleem" iets te maken hebben met het feit dat ik voor MyDrive mijn oude account van de Go 720 gebruik?
 9. Ik heb een TomTom Go 5100 gekocht, via de ING en wil die nu via een actieve houder bevestigen op de middelste ventilatierooster in mijn Citroen C3. Die kost normaal tussen de € 40 en € 50 compleet. Via Bol.com heb ik nu eenzelfde houder gekocht voor ca. € 20,00. Deze houder is echter oorspronkelijk bedoeld voor de TomTom Go 1000 serie maar de 5100 past er ook op. Weet iemand of de originele houder toch beter is?
 10. Doe ik. Bedankt voor de ondersteuning.
 11. Bedankt voor de tip. Ik ga MyDrive opnieuw installeren maar dan geef ik de D drive op als locatie.
 12. Bedankt voor de snelle reactie. Jammer dat ik dit niet zelf kan bepalen. Ik heb alle persoonlijke mappen op de D schijf staan.
 13. Ik heb sinds vandaag een TomTom Go 5100, waarvoor ik voortaan het programma MyDrive moet gebruiken i.p.v. TomTom Home. Bij TomTom Home kan ik zelf bepalen op welke schrijf van mijn PC ik de bestanden/mappen wil bewaren. Op de C of de D schijf. Heb ik die keuze ook bij MyDrive en zo ja, waar vind ik die optie?
 14. Bedankt voor de snelle - positieve- reactie.
 15. Als ik een gebruikte Tom Tom, inclusief live time kaarten, koop van een kennis, kan ik dan ook gebruik blijven maken van de gratis kaartupdates?