Pol

Leden
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pol

 • Rank
  10+ poster
 • Birthday 08/17/1954

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Ik heb ook de nieuwe TT Home 2.4 op de PC ge
 2. Ik heb een TT720 in gebruik. Bij een demo in de shop heb ik gemerkt dat de kaartkleuren bij de TT730 anders waren dan bij de TT720. Op dit moment gebruik ik "Belgica". Kan iemand mij de kleurkaartnaam geven die gebruikt wordt bij de TT730 (of is het soms "Australia"???). Indien een andere kleur die niet voorkomt bij de TT720, waar kunnen we die eventueel downloaden (via TT Home?).
 3. Bij het gebruik van de TT720 krijg ik netjes het geluid voor de overschrijding van de toegelaten snelheid en ook het geluid bij een binnenkomend telefoongesprek. Nu had ik graag die beide geluiden gewoon omgewisseld...Een paar korte tips hoe ik dat snel en zonder problemen doe, zijn welkom.
 4. Gekocht bij Vandenborre in SEVijve. Dit is ook mijn tweede toestel. Het eerste had de bekende problemen met het handsfree bellen ( ik hoorde de opgebelde heel goed, maar zij mij niet). Het omruilen, binnen de 8 dagen, verliep zonder problemen. Voor alle duidelijkheid ivm de problemen, had ik een aantal commentaren van op dit forum geprint en meegenomen. Het tweede toestel werd ter plaatse getest en blijkbaar heb ik nu een goed werkend toestel. Alle functies werken naar behoren en zoals ik al vermeldde, ook de tmc funtioneert uitstekend. In de regio rond Waregem - Kortijk heb ik ALTIJD een groene bol!! Voor mij op dit moment nog steeds een goede keuze.
 5. Reeds enkele weken gebruik ik de 720T met de laatste updates en upgrades via TTHome2. Vorige week de ultime test van de TMC module 4V00.010.2 versie tijdens een trip vanuit Waregem ( bij Kortrijk, Belgi
 6. Vandaag een update gemaakt via home 2 naar 7.010 van mijn TT720T. Bij het gebruik merk ik dat de waarschuwingssignalen bij de flitspalen en bij overdreven snelheid niet meer werken. Hoe krijg ik die opnieuw in gebruik?? :unknw:
 7. Even de site opgezocht en volgende gevonden Der TMC Y-Adapter ermöglicht einen optimierten TMC-Empfang
 8. Na wat perikelen met een slecht werkende handsfree funktie van de TT720, een omruiling, heb ik nu een heel goed werkend toestel. Het is zelfs zo dat ik voorlopig nog geen updates van software of firmware durf doen omwillen van de schrik van opnieuw problemen te krijgen.... Ik woon in zuid-west-vlaanderen en daar heb ik met de TMC ontvangst geen enkel probleem. Inpluggen, het zwarte blokje gewoon op het dashbord en de antenne gewoon horizontaal langs de ruit. Na een halve minuut groene bol en dat blijft de hele tijd zo, ook gedurende langere ritten. Goed dus !!! De TT720 werd gekocht voor de nieuwe wagen (te leveren in september) en ik zal gebruik maken van een Brodit adapter zodat de TT720 voor de centrale blaasmonden zal ge
 9. Sinds twee weken zijn de oudere TT Go's de deur uit en vervangen door een TT ONEderful en TT720T. De handsfree versie van de eerste 720 mankeerde en dan maar omgeruild (gisteren) voor een werkende versie (gelukkig). De TTOne aangesloten en geupdated via de bijgeleverde CD versie van TTHome, zonder probleem. Mijn vraag1 : kan ik naast deze versie ook de nieuwe TTHome 2 installeren om naast elkaar te gebruiken voor mijn (nog niet geupdated soft- en firmware) TT720?? Mijn vraag2 : doe ik er wel goed aan , nu ik een goed werkende TT720 heb, om de (minimale ?) updates van software en firmware door te voeren?
 10. Vandaag is de TT720T aangekomen bij Vandenborre (omruiling). Onmiddellijk, IN DE WINKEL, getest voor de handsfree functie. Aangesloten op een niet, voor TT, erkende Sony Ericsson K750i. Bluetooth aansluiting feilloos. :dirol: Handsfree functie : loud and clear. Ik ben een gelukkig mens !!
 11. Na alle instelingen en tips te hebben geprobeerd om toch maar een goede handsfree functie te verkrijgen, deze morgen de TT720T teruggebracht nr Vanden Borre voor omruiling (waren niet in voorraad en moet nu wachten tot begin volgende week). Op dat moment zal ik zeker , bij de verkoper ter plaatse, de nieuwe handsfree functie testen om zeker te zijn dat ik deze keer een goed functionerend toestel te pakken heb. Anders wordt het weer omruilen vrees is... Verder nog even vermelden dat alle andere tests van de 720 bij mij vlekkeloos verliepen, ook de werking van de TMC ( onmiddellijk groene bol en continue gedurende de (korte) rit - freq.100.1 in Belgi
 12. Sinds enkele dagen mijn TT720T getest. Een fantastisch toestel maar ook de problemen met de microfoon. Ik gebruik een Sony Ericsson K750i die zich probleemloos laat detecteren via Bluetooth. Telefoonboek overbrengen, sms ontvangen alles zonder probleem. Ook een gesprek tot stand brengen lukt makkelijk. De inkomende lijn is makkelijk te verstaan maar de opgebelde kan mij moeilijk horen (ruis, alles klinkt heel ver). Stel dat ik de Sony K750i vervang door een "getest" toestel vb Nokia 6021 (bij ons relatief goedkoop) zou dit probleem dan opgelost zijn of is er een probleem met de hardware van TT??