ferre40

VIP leden
 • Content count

  1,235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ferre40

 • Rank
  1.000+ MegaPoster
 • Birthday 05/20/1960

Contact Methods

 • Website URL
  http://users.telenet.be/TTGo-fietsbevestiging/
 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  West-Vlaanderen
 1. Een vraagje over het downloaden van de nieuwe kaart v8.60. In het menu "Beheer Nuttige Plaatsen" submenu "Waarschuwing nabij Nuttige Plaats", moet men dan terug alles opnieuw instellen van geluiden en afstanden van de Flitspalen die ik gebruik van de site Flitspaal.nl ? Mvg
 2. Mijn classic heeft het afgelopen winter (januari 2010) het begeven na bijna 6 jaar uitstekend gewerkt te hebben. Had problemen met het opladen van de batterij, het contact was bijna helemaal versleten, heb het nog proberen te herstellen, maar plots kwam er rook uit. Heb hem nogaltijd liggen ivm wisselstukken voor interesseerden. Heb sedert februari een Go Live 750.
 3. Sedert ik de laatste nieuwe Navcore 9.054 heb ge
 4. Ik krijg ook steeds die foutmelding, heb al de versies geprobeerd te downloaden, maar bij elke installatie dezelfde foutmelding, heb als webbrowser firefox de laatste versie, wat zou het probleem kunnen zijn ?
 5. Ik heb vorige week net een halfjaarlijks abonnement op HD-traffic genomen, wordt mijn abonnement tot
 6. Vorige nacht had ik enkele keren geen signaal op mijn TTGo Live 750, heb hem nu ongeveer 3 maanden. Ook na het opstarten duurde het bijna een kwartier eer de TT signaal vond. Zou die Ijslandse stofwolk er iets mee kunnen te maken hebben?
 7. Dit begrijp ik niet goed, de TT geeft jou de kennis en de raad om een file te ontwijken, dit is toch vrij normaal dat je TT vanaf 200 km telkens je een andere weg wilt opsturen, anders moet je die feature uitzetten en hoef je niet zelf om die zorgen te bekommeren.
 8. "Wegenwacht","00318000888" Als je "Wegenwacht","00318000888" bovenaan je kladblok zet, komt deze dan ook in het begin van je telefoonlijst te staan van je TT ? Of hernoemt hij ze allemaal automatisch in alfabetische volgorde?
 9. Is het mogelijk of handig om het kladblok van de telefoonlijst aan te passen naar wens, nu staat deze automatisch in alfabetische volgorde zoals meestal het gebruik is in het telefoonboek van de gsm. Want als je via spraakherkenning werkt, en je wilt iemand opbellen, krijg je alleen de zes eerste namen te zien van de telefoonlijst, dan moet je handmatig scrollen naar de desgewenste persoon. Het zou handiger zijn om de personen die je het vaakst belt bovenaan te zien, dan hoef je slechts ook te antwoorden met 1,2,3...6.
 10. Heb dat bestandje verwijdert, doch op mijn TT staat nog altijd de zoekgeschiedenis zoals voorheen. Ofwel doe ik nog iets verkeerds, zal morgenavond nog eens op mijn gemak het bekijken.
 11. Dank voor de inlichting. Eigenlijk moet het nu toch mogelijk zijn om het menu aan te passen naar wens.
 12. Ik was vandaag in een Saturn winkel, bij de navigatiestand merkte ik een TT 750 Live op en wat me verwonderde : het icoontje van "Live Service" staat daar in het Hoofdmenu 1 van 3 ! Ipv het icoontje van de "Mobiele telefoon". Op mijn TT 750 Live staat het icoontje "Live Service" in het Hoofdmenu 3 van 3. Mijn vraag is, is dat bij jullie ook zo ? En indien niet moet er toch de mogelijk zijn om het ttmenu aan te passen.
 13. Hoe kan je de "Zoekgeschiedenis" van de Live dienst "Google Local Search" verwijderen van je ToTom ? Op de TomTom lukt het me niet en via de PC vind ik nergens dat bestand ? Iemand een idee ? Ik ben een regelmatige gebruiker, maar op een duur staat mijn zoekgeschiedenis helemaal vol. Google Searh is veel uitgebreider en accurater dan iets opzoeken via NP.
 14. Ik vraag me af of iedereen tevreden is over de volgorde van de instellingen van het Menu op het scherm. Op mijn oude TT"classic" kon ik deze aanpassen naar mijn wens. Op mijn nieuwe TT 750 Live niet meer. Het zou toch wenselijk zijn om bepaalde icoontjes in je eerste menu scherm te hebben. Vooral Live Service (Google Search) zou in het hoofdscherm mogen komen,dan zou er veel meer gebruik van gemaakt worden (en schieten de abonnementen de hoogte in ) Ook andere suggesties zijn welkom.
 15. De volgende logische stap zou zijn, dat we het tegemoetkomende, achterliggende en voorliggende auto's online ook zouden kunnen zien op ons scherm. Voetgangers die oversteken niet op het zebrapad, je TT heeft het eerst gezien. Mobiele flitswagen ? Je TT toont al het automerk. Sneeuw of ijzel ? Sneeuwvlokjes op je scherm of druipende ijspegels. Een liftend persoon ? TT verteld de leeftijd van de jonge dame.(gezichtsherkenning) !