sparrow

0-Leden
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sparrow

 • Rank
  10+ poster
 1. Nou zijn ze alleen vergeten de versie online te zetten (althans voor mijn 910). TomTom Home biedt in ieder geval geen update. Sja... je kunt ook niet overal tegelijk aan denken :dirol: :nea: :nea: Laat me raden. De ontwikkelaars hebben de nieuwe verse gereleased en zijn aan het bier gegaan. Nu staat Harold Goddijn in de file omdat TMC het niet doet :nea: Iedereen overwerken vanavond.
 2. Helemaal met Pjottr eens. Eerst maar eens zorgen dat de nu gangbare modellen softwarematig in orde zijn. Wat ze al niet doen om de aandeelhouders tevreden te stellen. Nieuw modelletje, andere kleurtjes en iedereen moet het weer hebben...... Terwijl je gewoon dezelfde ellende tegenkomt want hij zal wel weer veel te vroeg (niet goed getest) op de markt komen, dat zijn we nu wel gewend. En die EPT functie? Laat me niet lachen. Dat had mijn oude TTN5 op de PDA ook al. Die reed ook even door in de tunnel. Dat EPT icoontje wil niets anders zeggen dan dat het satellietsignaal verloren is gegaan. Als je in zo'n situatie een zijweggetje inslaat durf ik te wedden dat hij mooi de weg kwijt is Sparrow.
 3. We weten dat TomTom hier meeleest, dus wees coulant tegenover je klanten, die honderden euro's hebben gedoneerd. Laat hier (of op de TomTom site) weten wanneer en hoe de omruilactie begint. Dan pissen we weer zoete wijn. Sparrow.
 4. Er staan 24 gps satellieten rond de aarde, waarvan ons GPS apparaat er maximaal 12 kan 'zien'. Enkele zullen ver weg, bijna aan de horizon staan en het is knap als die in een auto door TomTom worden ontvangen. Ik heb eerder het vermoeden dat onze TomTom vrienden de boel een beetje belazeren door het aantal ontvangen satellieten softwarematig te 'verdubbelen' zodat het apparaat beter functioneert, omdat hij 'denkt' dat hij veel satellieten ontvangt. Tis maar een vermoeden...... Sparrow.
 5. Even on-topic over de 'kundigheid' van de DomDom helpdesk.... Ik had eenh probleempje met het opnieuw installeren van de versie 7.16 op mijn GO-910 Berichtje aan de helpdesk. Antwoord, de nieuwe versie downloaden en op de SD kaart zetten. Deze kaart in de GO-910 steken en opnieuw opstarten. De software installeert zichzelf. Ik heb de hele GO-910 uit elkaar gehaald, maar nergens een SD-kaart kunnen vinden. Inmiddels heb ik het probleem zelf al opgelost, maar die helpdesk is echt blont Sparrow.
 6. Sinds de installatie van versie 7.161 heb ik nog geen enkel groen bolletje gezien. Blijkbaar heeft TMC geen enkele prioriteit meer voor TomTom, en willen ze liever abonnementen verkopen voor de nieuwe HD Traffic dienst. Ik hoop op een spoedige nieuwe versie waarbij RDS/TMC weer volop functioneel is. Zo niet dan heeft Tomtom geen prioriteit meer voor me; er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Het is iedere keer hetzelfde liedje: Nieuwe versie = verminderde functionaliteit. En dat ik nu in huis kan navigeren van kamer naar keuken zal me worst wezen. Een betaaldienst wil ik wel aanschaffen, mits TomTom bereid is de volle 95 euro (ruim tweehonderd gulden) die ik voor dat touwtje met eitje en stekkertje heb betaald, terug te betalen. Een item in het tv-programma 'Kassa' of misschien zelfs in 'Opgelicht' zou niet misstaan. Sparrow.
 7. De RDS/TMC moet inderdaad wel iets aan gebeuren. Het maakt niet uit welk land je kiest, er wordt op dezelfde frequenties gezocht naar een TMC zender, en dan maar een handje vol frequenties. En de frequenties die ik hier in het oosten nodig heb, worden niet gescand, zoals Radio3, Sky Radio etc. Als er al een TMC zender wordt gevonden is het BNR op 99.9 Mhz. Mooi, maar als ik dan handmatig naar TMC zoek op 99.9 Mhz, komt de mededeling: Zender niet gevonden. Nou vraag ik je.. Dus laat TomTom nou eerst eens een lijstje met álle TMC zenders (per land) implementeren, of geef de gebruiker de mogelijkheid dit zelf te doen. Jan.
 8. Adriaantje.... Ben je al op de Tripmaster site geweest (link hierboven) ???? Daar staat dat nl haarfijn uitgelegd !! Sparrow.
 9. Volgens mij is het nog steeds oktober En beter rondkijken. Niet alleen bij de Hema en C&A. Maarhier bijvoorbeeld Sparrow.
 10. Werd net gebeld door Wehkamp. De bestelling van een ontvanger zou nog 3 weken duren. Met de vraag of ik nog ge
 11. Slechte zaak trouwens dat TomTom op zijn site niet aangeeft van wanneer de laatste kaarten zijn. Je kunt kaarten kopen maar er staat geen versienummer of uitgiftedatum bij. Je kunt dus niet zien of je de meest recente koopt of een die je al hebt. Sparrow.
 12. Sinds ik de nieuwe firmware 6.510 op mijn GO910 heb geinstalleerd, werkt Tripmaster niet meer. Zelfs een herinstallatie heeft geen zin. Moeten we wachten op een nieuwe versie ivm de SDK? Jan. Since I installed the new firmware 6.510 on my GO910, TripMaster doesn't work anymore. Do we have to wait for a new SDK? Please Help !!
 13. Blijkbaar doen 'speeltjes' zoals TRIPMASTER het niet meer. Iemand een oplossing? Sparrow. Update: heb Tripmaster verwijderd van de GO, opnieuw geinstalleerd, maar hij komt niet meer voor in het lijstje van geinstalleerde applicaties. Blijkbaar is TomTom het OS weer eens aan het uitkleden en voorkomt nu dat applicaties van 'derden' kunnen worden geinstalleerd. :sorry: