Esy ®

Leden
 • Content count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Esy ®

 • Rank
  200+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mocht je hem helemaal niet meer kunnen vinden en hem nodig hebben dan heb ik hem nog cd staan. Maak ik wel een kopie voor je.
 2. Euh, gewoon mijn voorletter en de eerste 2 letters van mijn achternaam. Ben geen echte Alf fan maar moest toch wat en ik ben op de meeste fora herkenbaar aan dezelfde avatar en naam. Een foto van jezelf vind ik helemaal verschrikkelijk tenzij je een lekker ..... bent.
 3. Dat kan het iig niet zijn. Er is nog 11,2GB ruimte op mijn GO. Die 2e optie ga ik toch eens proberen. Bedankt voor het meedenken. Edit: maakt niets uit. :cray:
 4. Ja dat klopt. Vanaf het moment dat kaartversie v710 uitkwam. (3/4 jaar?) Het enige verschil wat ik kan bespeuren is de naamgeving van de kaart. Engels v. Nederlands, maar beiden West- en Midden-Europa. Zou het uitmaken als ik de kaart op mijn desktop verwijder welke onder "Mijn documenten/TomTom/HOME/Download/Map/West-enMidden-Europa/" staat? Eric
 5. Als ik kies voor "Werk mijn Go bij", krijg ik een kaart in beeld, "West- en Midden-Europa v710" met daarbij de melding: "Dit item kan niet op je navigatiesysteem worden ge
 6. Een mooie lijst met zeker vele nuttige punten. Helaas denk ik dat je zoveel programmeerwerk voorstelt dat de ontwikkeling ervan meer werk is dan het schrijven van een Microsoft Office pakket en de prijs per TomTom met 500 Euro per stuk omhoog moet.
 7. Had ik ook last van, even de helpdesk gebeld en ik kreeg een workaround gemaild. Komt erop neer; - Via config.scherm en software TT Home verwijderen - TT Home mappen onder "Mijn documenten" verwijderen (even backuppen ivm eventueel daar staande kaarten, scheelt het opnieuw moeten downloaden). - Onder "Documents and Settings" - "jouw accountnaam" - "Application Data" de map "TomTom" verwijderen. - Opnieuw opstarten (hoeft geloof ik niet maar doe ik altijd voor de zekerheid) - Installeren nieuwe Home versie. Daarna werkte ie als een speer.
 8. Henny, ik hou van jou. Eindelijk dat slappe gel*l uit de wereld. :dirol: Dat had ik vroeger ook altijd met de abonnementsservice. Hebben ze dus in NC8 overgenomen voor de TMC.
 9. Het kan ook komen dat de ontvangst met NC8 verbeterd is en dat ie nu wel meteen TMC stations vind. Dat pijltje betekent dat ie informatie aan het ophalen is van het gevonden station.
 10. GO910 met de laatste (7) navcore. Mogelijk dat jullie het over 8 hebben maar dan nog blijf ik bij mijn standpunt dat men elkaar niet moet nablaten zonder bewijzen dat iets werkelijk zo is.
 11. Dit zijn aannames welke nergens op zijn gebaseerd. Er roept iemand wat in de groep en de halve meute gaat mee in dat denken. Mijn TT heeft tijdens de 3700km vakantie goed gewerkt in heel Eur. behalve in NL. Ik heb dus groene bolletjes, gele kazen en een autootje met groen pijltje gezien. Als we meteen alles gaan geloven zogauw iemand wat in het forum roept worden wij op de lange duur echt niet meer serieus genomen door TT.
 12. Yep, ik kan mijn kaartversie niet checken omdat mijn tt al in de camper zit ingepakt. Ik meen minimaal v712 (uit mijn hoofd). Maar dat moet terug te vinden zijn op dit forum.
 13. Huh? Waarom werkt dat niet? Gaat prima op mijn 910. Heb je wel de laatste sw op je 910 staan en recente kaarten?