Goudswaard

Leden
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Goudswaard

 • Rank
  25+ poster
 1. Er is inderdaad geen peil op te trekken. Soms worden snelheidsflitspalen wel doorgegeven, soms niet en soms zonder geluid. Herhaald opstarten heeft niet zo veel zin. Laatste naavcore en Europa kaart staan er op. Iemand een idee hoe dit stabiel te krijgen>
 2. Ja, ik heb dit ook. Resetten schijnt te helpen?
 3. Ik overweeg een GO 1005 Europe aan te schaffen met daarbij gratis een jaarabonnement op de live services. Ik kan niet goed achterhalen of daar ook de vaste flitspalen en trajectcontroles +updates onder vallen. Wie weet dit voor mij?
 4. Bijna goed De v890.4222 heb ik even op mijn pc opgeslagen en op mijn Go 930 staat nog de 8.80 kaart. Ik ben destijd niet overgegaan naar de 8.90 kaart vanwege de vele fouten die daar in zaten, wat ik zo op dit forum las. Ik heb inmiddels een mail naar de helpdesk gestuurd met dit probleem en kijk wel even hoe ze dit gaan oplossen. Bedankt alvast voor de tips!
 5. Dat was nu ook het geval; er was een keuze uit de Midden en Oost Europa kaart en uit de West en Midden Europa kaart. Daar blijkt niet uit welk versienummer je krijgt; het is aangepast aan het device, in mijn geval een Go 930.
 6. Dat klopt maar Home bood mij deze versie aan. Hoe kom ik dan aan de 4222 serie op een legale manier? Ik heb nog wel wat kaartvouchers liggen, maar je kunt volgens mij niet de versie kiezen.
 7. Beste allen, Ik weet niet of dit ook al gold voor de kaartversie 8.85 (die had ik niet gedownload) maar de nieuwe Europ kaart versie 8.90 werkt alleen maar met de nieuwste softwareversie. Aangezien ik een GO 930 met losse HD trafficreceiver heb, ben ik gebleven bij Navcore 8.351. De nieuwe kaart heb ik gedownload nadat ik de versie 9.430 erop had gezet en het werkte perfect. Na het downloaden heb ik Navcore 8.351 weer teruggeplaatst, maar de TomTom zegt: Geen kaarten aanwezig: en er is geen beweging in te krijgen. Ik heb nu twee keuzes: of Navcore 8.351 terugplaatsen met de oude Europa kaart, voordeel een werkend HD traffic systeem. Of de neiuwset software versie 9.430 gebruiken met de nieuwste kaart maar dan zonder HD traffic. Weet iemand wellicht een oplossing om de nieuwe kaart met HD traffic receiver werkend te krijgen? Bij voorbaat dank voor jullie moeite!
 8. Erg bedankt voor jullie hulp. Alles werkt weer naar behoren!! Ik heb nu maar wel een backup gemaakt
 9. Beste forumleden, Wie kan mij helpen aan de originele navore 8.351 voor een GO 930. Ik heb per ongeluk de nieuwe softeware gedownload en nu werkt mijn losse HD traffic receiver niet meer. Inderdaad, achteraf pas gelzezen dat ik deze navcore beter niet kon downloaden en helaas alleen een kopie van mijn legale kaart gemaakt aangezien ik dacht dat de orginele navcore altijd wel ergens te downloaden was. In de schatkamer staat de 8.350 maar die werkt volgens mij niet met de HD traffic receiver. Boij voorbaat dank voor jullie reactie.
 10. Heeft iemand al significante verschillen (verbeteringen) vastgesteld t.o.v. de 8.50 versie (West en Midden Europa kaart)
 11. Met de nieuwe kaart (W&CE 8.50) lijkt de GPS fix veel sneller te verlopen. Dat is toch raar? Softwarematig is er niets veranderd.
 12. Nee, ik woon al jaren in dezelfde plaats en de woonomgeving is niet veranderd. Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft maar het lijkt erop alsof de batterij ook niet meer geheel vol te laden is. Na een etmaal aan de oplader gehangen te hebben, blijft hij halfvol aangeven.
 13. Ik mag toch hopen dat de technische levensduur langer dan drie jaar is.
 14. Sinds enkele maanden duurt het het gemiddeld toch wel zo'n 5 minuten voordat mijn GO930 verbinding heeft met de satelieten. Elke week download ik braaf de GPS fix maar het lijkt er haast op dat ik sneller verbinding heb zonder dan met de quick gps fix. Software versie is orgineel 8.351 en kaart (ook orgineel) is 8.40 W&E. Heeft iemand een tip of een idee waarom de verbinding steeds langer gaat duren?