Noorman

Leden
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Noorman

 • Rank
  100+ poster
 1. Onlangs heb ik hierover gesproken met de service desk van TT. In November komt er weer een actie is mij vertelt.
 2. Toevallig dus afgelopen week de NC erop gezet. Ik heb een 940 Live. Nu is de button Buddies niet meer te vinden dus kan deze optie ook niet meer door mij gebruikt worden. Ik weet niet of hij het met de vorige versies wel deed. Hij werkt wel als ik de 9.061 er op zet. Het automatisch starten van de 9.061 vindt ik ook fijn. Maar met 9.061 slaat hij zomaar flitspalen over zonder te waarschuwen.
 3. Jammer, dan blijf ik nog maar bij mijn oude navcore.
 4. Zou iemand mij kunnen vertellen of van deze software de TomTom weer automatisch aan en uitgaat?
 5. Ik heb mijn bestelling gedaan. 950 Refurb. Kreeg het keurig in huis en ben na een klein akkefietje uitermate tevreden.
 6. Nog even misschien een ideetje, Als het niet mogelijk zou kunnen zijn om de HD van de TT goed te formatteren, zou het ook nog misschien in de dockingvoet of kabel kunnen liggen? Misschien weet iemand daar antwoord op. Om zeker te weten in alle gevallen of de HD defect is, zou je hem eruit kunnen halen en rechtstreeks in een CF kaartlezer kunnen nakijken en/of formatteren. Is hij defect, kun je er een CF kaart inzetten of een nieuwe HD.
 7. Het lijkt verdacht veel op een verkeerde bootloader. Ik heb enkele weken geleden de 300 van mijn moeder opgeblazen door er een verkeerde bootloader op te plaatsen. De TT start niet meer door en blijft op het sd-kaart scherm staan. Haal je het kaartje eruit dan komt er een stabiel beeld waarin om de sd-kaart wordt gevraagd. Doe je het kaartje er daarna in, zie je het schermpje ietwat trillen tussen het beeld "geen sd-kaart"en "defecte sd-kaart", althans een niet geheel stabiel beeld. Helaas heb ik, ondanks een originele oudere bootloader te hernummeren naar een hogere versienummer, deze niet terug kunnen plaatsen omdat de kaartlezer niet meer door TT aangesproken kan worden. Wel ziet windows gewoon mijn kaartlezer als TT aan de usb ligt, maar kan hem niet aanspreken. Volgens de informatie op Ipmart, kan ik hem nu gebruiken als "Presse Papier". Maar misschien weet hier nog iemand een oplossing? Diepvries ed helpen ook niet.
 8. Sorry HNC, ik heb idd niet gezien dat de post al geruime tijd oud is.
 9. Adriaan, Nogmaals net geprobeerd. 21min en 14 sec. 1304km en 18:20 uur. Tot mijn verbazing ook even jouw manier getest! Beperkte snelheid 88 km/h en tolwegen toestaan: 1min 20 sec!!!!! 14;42uur en 1217km. Alleen wil ik die tolwegen niet als ik op vakantie ben!
 10. M.a.w., misschien een corrupte Poi tussen de Poi's of interest ?. Jee, zou dat het kunnen wezen, maar ja nu welke. Ik heb bv LPG stations, Camperplaatsen etc. Veel POI's welke ik onderweg gebruik. Ik heb ze niet allemaal aanstaan, maar kan dit de oorzaak zijn?
 11. Ondanks alles heb ik met mijn nieuwe 910 weer een apparaat erug met dezelfde eigenaardigheden als de vorige. Maar om even op de discussie terug te komen. 1. Ik heb zelf de 910 in de auto laten zitten. 2. Hij is bijna niet te zien want hij zit laag op het dashboard. 3. Niet verzekerd. Eigwenlijk ben ik alleen maar boos over het feit dat het zo onduidelijk in de kleine letters staat. 4. Maar het ergste vind ik dat ik weer eenstukje vertrouwen in mijn medemens ben kwijtgeraakt. Morgen eerst een nieuw toetsenbord kopen!
 12. Wel, 15 september was ik in Le Boulou in het zuiden van Frankrijk. Daar, bij een rotonde, kwam een peugeot met op z'n dak een stellage van 4 camera's op een statief. Op de auto zaten verschillende stickers met Google etc. Hij reed z'n rondje, nam een afslag, keerde 100 meter verder en nam de volgende afslag. Hebben meer mensen deze auto gezien?
 13. Ik was met de Camper dus ik had bij de ene schermafdruk het geluk dat ik een bed en eten bij me had.