Hansepans

0-Leden
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hansepans

  1. Laat ik ervan uitgaan dat ze al een keer langs zijn geweest enover de fietspaden hebben gereden. Dan hebben ze toch een flink aantal paaltjes vergeten te noteren, want een beetje auto komt er niet langs. Maar als iemand een telefoonnummer heeft van ze :-)
  2. en mag ik de eerste drie eigenaren van zo'n mapshare apparaat uitnodigen voor een sessie bij mij thuis. Ik woon in een autovrij gebied met alleen maar fietspaden. Op die fietspaden mag op zich wel gereden worden maar alleen met vergunning. Als mensen mijn huisadres invoeren gebeuren de meest vreemde dingen en komen ze uiteindelijk in een wijk hiernaast vast te staan bij een paaltje dat ze verbied een fietspad op te gaan. Logisch uiteraard. Graag zou ik al deze paaltjes in kaart willen brengen zodat steeds meer mensen deze ellende bespaard wordt. BTW, ik tip mensen altijd om het adres van de parkeergarage in te voeren, dan komen ze wel goed terecht. Misschien kan er een mobiel mapshare team worden ingevoerd? Een businessopppurtunity misschien? Nu nog iets om die files weg te krijgen op de weg langs ons complex waarover ik moet naar de garage toe. Die weg is parallel aan een snelweg en daardoor sluiproute.....nou ja, meer kruiproute na 15:00 En toch staat het nooit in de lijst van files!!!
  3. Moet iedereen zelf weten of ie dat vinkje aan of uit zet. Waarom zijn ze dan gelijk 'rare kwasten'?
  4. Pff gelukkig maar. Vond die man in dat filmpje ook al raar doen op het moment dat ie dat zei. Goed werk tomtom, nu de zaak uitbouwen. Veel informatie verzamelen en intelligent gebruiken. bouw tomtom uit tot veel meer dan een navigatiesysteem. Heb trouwens nog een heel sterk idee, maar dan kan ik ze beter even onder 4 ogen spreken.
  5. Abonnement op mapshare is grote blunder van tomtom. Ze moeten mapshare zien als systeem om hun systeem het allerbeste te maken. Wees blij dat mensen ze daarbij willen helpen en gaan doorgeven wat ze ervaren en laat ze anderen daar voor waarschuwen. Het zou eigenlijk, dan wel gratis, nog veel verder moeten gaan. Met automatisch verzamelde informatie over gereden routes. Een weg die dan plots niet meer wordt gebruikt, of routes die volgens de kaart niet kunnen, pik je er dan uit voor nadere controlle. Registreer de snelheid waarmee een straat wordt bereden en log het tijdstip erbij. Dan weet je binnen notime waar je files kunt verwachten Ideaal toch? Dit voorkomt een hoop ellende. De tomtom voorkomt al veel misrijden, gebruik mapshare nou om het nog beter te maken. Ga daar geen geld voor vragen, dan blaas je direct het succes eruit. Nu maar hopen dat wegbeheerders en de gemeentelijke wegwerkers de mogelijkheid krijgen om gecertificeerde informatie door te geven.