BernardW

Leden
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BernardW

 • Rank
  10+ poster
 1. Ik vind het wel heftig hoor om zo slecht met je klanten om te gaan als TT. "maar meneer, we hebben u toch een fantastische aanbieding gedaan icm met de nieuwe 940" maar wat doe ik dan met mijn 910 (2 jaar oud) waar ik uitermate tevreden over ben en die zeker nog niet aan vervanging toe is? Het was een duur app. maar het geld zeker waard. Echter, nu kan ik het bijna niet meer gebruiken omdat ik toch wel behoorlijk afhankelijk ben geworden van de redelijk goede verkeersinformatie. Ik heb een TMC ontvanger liggen maar dat is geen optie omdat het slecht werkt (als het al werkt) Wat ik ook een afknapper vind is dat de NL helpdesk zegt dat je het wel op de Belgische site kunt vinden....ik vind dat TT met een beter alternatief moet komen voor de eerdere (en zeker nog niet oude) versies van hun apparaten. hoeveel impact heeft jouwnav.nl? Kunnen we ons verenigen?
 2. Ik begrijp er niks meer van..... Heb je als TT tijd en geld om een update te ontwikkelen is deze slechter dan wat er was. Laten we voorop stellen dat ik qua navigeren erg tevreden was met TT, eerst op een Ipaq daarna op een MDA vervolgens op de Vario en dan nu de TT910. TTHome heb ik altijd al een aanfluiting gevonden want dat heeft nooit echt naar behoren gefunctioneerd en nadat ik een posting had gedaan over mijn problemen bleek dat veel meer forum bezoekers hier ook last van hadden. TMC ook zoiets. Totaal onbetrouwbaar. Ik zal binnenkort een collage van foto's plaatsen van de files waar ik in gestaan heb die niet werden aangegeven. Files van meer dan 4 kilometer. Jemig wat ben ik blij dat ik niet "het volle pond"voor de TMC betaald heb maar de actie prijs van de Wehkamp. Voor de duidelijkheid; TT lost problemen behoorlijk op. Eerst een nieuwe houder vervolgens een nieuwe TMC. De houder is super. TMC nog steeds k met P Gisteren de update uitgevoerd. Wat me opviel is dat, ondanks dat je diep in de buidel hebt getast voor de TT910 (toen het topmodel) je nu alweer meer dan 100 Euro tevoorschijn moet halen om je kaarten te updaten. Schandalig! Maar vandaag toch wel weer de beker.... Niet alleen lijkt TT veel trager... Ik kan niet meer bellen via de 910. Bluetooth communiceert nauwelijks meer met zowel een Nokia E60 als ook een Nokia N95. Heeft iemand dezelfde problemen? En belangrijker nog een oplossing? Sorry voor het wat langere verhaal maar er komt een hoop frustratie boven.....
 3. Gistermorgen had ik dat probleem ook. maar vandaag werkte alles weer naar behoren. Wat ik wel balen vind is dat je niet echt op het systeem kunt vertrouwen.
 4. Hallo mede TomTommers, vraagje; heeft er iemand ook problemen met de opstart van TThome? Als ik mijn 910 wil verbinden met de pc dan start TT home en wordt er gezocht naar updates etc maar vervolgens kan ik niks meer met het programma. Het reageert nergens op. Rest mij het programma geforceerd (ctrl alt del) af te sluiten en het weer op te starten. Daarna werkt het wel. Iemand bekend met dit probleem? of zelfs nog beter, wie heeft het kunnen oplossen? Ik dacht dat het aan McAffee lag maar dat heb ik er nu afgeknikkerd en het probleem blijft. Alvast bedankt voor het meedenken
 5. De situatie vanmorgen: zoals elke morgen moest ik eerst de tmc stekker loshalen en weer terugprikken in de houder voordat m'n 910 de onvanger herkent. Vervolgens redelijk snel (5 minuten) een groene stip oftewel signaal en op het kaartje wel 2 files in beeld en niet op mijn route. De werkelijkheid was anders. TMC losgekoppeld en traffic opgestart het hele kaartje vol met files. Is dit beeld herkenbaar en kan ik er iets aan verbeteren? Nu Wehkamp gaat uitleveren zullen er vast en zeker meer gebruikerservaringen komen.
 6. Ik vind RDS/TMC info ronduit traag. Met Traffic van TT aan het einde van de straat verkeersinfo. met RDS TMC na ongeveer een kwartier. Voor die 49,99 moet ik niet teveel klagen maar vaak heb je de info. sneller nodig om je route te bepalen. Wat ik ook vervelend aan het systeem vind is dat je niet zelf de zender kunt instellen of een optie hebt om opnieuw te zoeken. Radio 1 geen bijvoorbeeld niet aan waar de snelheid wordt gemeten en dat doen andere zenders wel. Oh ja het snoer is helemaal uitgerold dus daar kan de traagheid niet aan liggen.
 7. Heb nog niet veel ervaring met TMC maar wil de eerste toch delen. Nadat ik de MediaMarkt in Groningen verliet heb ik de TMC antenne gelijk aangesloten en gebruikt op mijn rit naar huis (Den Haag). Het duurt idd lang voordat alles werkt maar nu alles loopt zie ik weinig verschil met Traffic van TT. Ook ik heb onderweg een uitroepteken gezien en ik hoop maar dat daar geen controle was maar dat terzijde. Morgen komt de vuurdoop want de ochtendspits zal wel weer druk zijn. Ik zal laten weten of het en echte aanrader is of dat je beter Traffic kunt gebruiken. Tevens ga ik vandaag ook een programmaatje installeren waarmee je de meldingen van Flitsservice automatisch upload naar je TT ook deze ervaringen zal ik met dit forum delen
 8. Ja hoor, RDS RMC voor mijn TomTom 910 en dat voor 49,99 bij de Mediamarkt in Groningen. Super service! Alles uitgelegd en samen de postings, bij jouwnav.nl, bekeken en op grond daarvan is hij accoord gegaan. Gelijk uitgeprobeerd....werkt super. En nu hou ik me ook aan mijn afspraak want ik zou een melding maken op dit forum! MediaMarkt Groningen (in het bijzonder de medewerker die mij heeft geholpen) bedankt voor de goede service.
 9. Gerard001 - Niet oordelen als je de situatie niet kent. Ik vraag een oplossing en deel mijn probleem en zit niet echt op een Koos Spee reactie te wachten.
 10. Het werkt idd prettig met een oortje maar toch blijft het raar dat het telefoongeluid dan niet wordt meegezonden. Ik hoop dat er mensen van TT meelezen op dit forum en met een, Car Connect alike, oplossing komen zodat je alles via een hoofdtelefoon kunt horen. (muziek, route informatie en binnenkomende telefoongesprekken)
 11. Gelukkig, een forum voor mijn meest functionele gadget van dit moment! Ik heb een vraagje; Als ik een koptelfoon aansluit op de voet van de 910 dan krijg ik de verkeersgegevens netjes via mijn koptelefoon binnen maar.... als de telefoon gaat blijft dat geluid over de speaker van de 910 gaan. Mijn plan was eigenlijk om m'n iPod aan te sluiten en dan alles, muziek, verkeersinfo en telefoon via de koptelefoon te horen. Ik heb ingesteld dat alle geluid via een externe speaker moet gaan. Iemand een idee waar ik de fout in ga? Alvast bedankt voor het meedenken.