RobTom

Leden
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RobTom

 • Rank
  50+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  G0740 Live
 1. Ik was inderdaad van plan om terug te gaan naar een eerdere backup toen alles nog 'gewoon' werkte. Moet er alleen even tijd voor maken. En zo belangrijk is het niet, alleen gemakkelijker (en veiliger)
 2. Het heeft niet gewerkt. De helpdesk heeft ook nog gereageerd en adviseerde mij e.e.a. te formateren en alles opnieuw te installeren. Dat heeft ook niet geholpen.
 3. Hoi ArsLP, Ik heb net Clear Flash toegepast. Hopelijk werkt het. Ik zal je/jullie op de hoogte houden. Alvast bedankt.
 4. Zodra er een flitsermelding is geweest van TomTom (dus geen eigen of van derde afkomstige poi) doet mijn snelmenu-icoon het niet. Althans..., hij werkt dan als knop om mijn volumeinstelling aan te passen en daar is al een andere plek op mijn TomTom voor. Ik heb dit al gemeld aan de helpdesk en die gaven aan dat ik de navcore opnieuw moest installeren. Dat heeft niets geholpen. Wat steeds tijdelijk helpt is mijn TomTom een (harde) reset te geven. Ja..., of de meldingen uitzetten. Volgens de helpdesk is het een uniek probleem en kennen ze dit probleem niet. Wie kent dit probleem ook en kent wellicht een oplossing?
 5. Ik heb vanmorgen de nieuwe Navcore geinstalleerd. Ik heb ook de nieuwe kaart gelijk laten installeren. Geen problemen tegengekomen en het ging ook lekker vlot. Nu zijn een aantal van mijn eigen iconen in de kaart (2D- en 3D-weergave) lelijk geworden. Of ze worden lelijk weergegeven (bijv. de letters niet meer mooi rond) of als allemaal gekleurde vierkantjes bij elkaar. Wie weet hoe dit kan komen en/of kan verhelpen? Komt dat door de kaart of door de nieuwe Navcore?
 6. Ik heb inderdaad dezelfde ervaring. Bij het eerste gebruik van een categorie duurt het langer om de bestemmingen/adressen in te lezen, maar daarna lijkt het goed te gaan.
 7. En wat zijn die goede ervaringen dan? Dat je ziet dat in de tool TomTom gereageerd heeft of dat ze in kaart zijn aangepast? Behalve dat je ziet wat de reactie van TomTom is (wel of niet geaccepteerd), vind ik het effect nog al mager. Mijn geaccepteerde wijzigingen staan niet in de kaart en een enkeling die aangepast is, is verkeerd geinterpreteerd (aanpassingen toevallig in een stuk wijk waar 3 straten vlak naast elkaar liggen). Mijn niet geaccepteerde aanpassingen (niet bestaande straten in een nieuwbouwwijk die bijna klaar is) staan weliswaar nog zo op de kaart van bijv. Google Maps, maar buiten liggen die straten er echt niet... Maar ik geef ze nog even een kans... Het effect is voor mij net zo goed of slecht als wanneer ik ze rechtstreeks op mijn TomTom invoer.
 8. Ik heb er ook een aantal gemaakt. Ben inderdaad benieuwd wat en hoe snel er iets mee gedaan wordt...
 9. Nee, dat hoeft niet, maar mag wel.
 10. Binnengehaald en geinstalleerd. Het wordt voor mij wel tijd voor een snellere internetverbinding, maar dat heeft niets te maken met mijn GO740Live :unknw: .
 11. Hoi, Ben hem nu voor mijn GO 740 Live aan het binnenhalen.
 12. Helemaal mee eens! Ik heb hem ook via de downloadlinks gestart en ge
 13. Wanneer je (via een backup!) de kaart van de interne geheugen gekopieerd (lees verplaatst) hebt naar je geheugenkaart, moet je in ieder geval zorgen dat de kaart niet meer in je interne geheugen staat. Daarna moet je op de pc de download-bestanden in HOME verplaatsen of verwijderen (kijk in driveletter:\...\TomTom\HOME\Download). Sluit vervolgens je TomTom aan op Home en dan wordt de complete kaart aangeboden. Zie o.a. ook http://www.jouwtomtom.nl/forum/index.php?s...st&p=181965 en het bericht eronder.
 14. Ik heb een backup terug gezet van de kaart, en nu vind ik inderdaad onder de categorie Parkeerterrein de parkeergarages. De categorie Parkeerterrein is dus inderdaad sinds de nieuwe Navcore (?) samengevoegd met Parkeergarage.
 15. De parkeergarages die ik vind als ik de naam in typ (Maagjesbolwerk in Zwolle bijvoorbeeld, of een Q-park in een grote stad) laten anders een pictogram "P met dakje" zien. Daarnaast staan er op de plekken waar ik weet dat parkeergarages staan gewoonweg geen pictogram wat laat blijken dat daar geparkeerd kan worden.