gpstrack

Leden
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gpstrack

 • Rank
  50+ poster
 1. Goh, ik ben zojuist uitgenodigd door TomTom om mee te doen aan een test van een nieuwe kaart. Zie onderstaande mail: Als gewaardeerde abonnee van TomTom News willen we je uitnodigen om deel te nemen aan de test van een nieuw product. TomTom streeft er voortdurend naar om klanten een nog betere navigatiebeleving te bieden, en jij kunt ons daarbij helpen. Voor deelname aan deze test moet je voldoen aan enkele basiscriteria met betrekking tot je rij- en navigatiegedrag. Klik hiervoor op onderstaande koppeling en beantwoord een paar vragen. We nemen dan in een later stadium contact met je op om je te laten weten of je voor deelname aan deze test bent geselecteerd. De geselecteerde deelnemers ontvangen een gloednieuwe kaart van Europa op geheugenkaart (SD-kaart) met de nieuwe functies voorge
 2. Het verschil met de vorige versie is dat ik nu weer een xulrunner probleem heb met mijn go720. Zucht.....
 3. Eindelijk is in navcore 7.020 voor tomtom 720 het probleem met de xulrunner in tomtom home 2.0 opgelost. Ook met bluetooth aan kun je nu je tomtom besturen in home..... :nea:
 4. Je krijgt inderdaad snel file informatie als je het stekkertje tijdens het rijden even los maakt en weer terug steekt. Ik stond door deze gevaarlijk handeling deze week bijna vooraan in de file...
 5. Is jouw antenne misschien al meer dan 1 jaar oud? Anders valt het toch altijd binnen de garantie?
 6. Zou TomTom volgend jaar de landen informatie gratis gaan updaten?
 7. En zonder TomTom
 8. Oke ik heb dus de oude rds-tmc ontvanger bij mijn TomTom 720T gekregen. Waar en hoe kan ik 'm omruilen?
 9. Ik heb Beatrix aangeschreven voor een lintje :nea:
 10. Embargo's zijn er om geschonden te worden. Althans...dat is in mijn journalistiek bedrijf zo.
 11. Hier heb ik nu net met mij go 720 geen last van.
 12. GEWELDIG - TE GEK - TOP - GOED BEZIG x 1000 (maar zoveel smiles mag je niet plaatsen) Ik kan weer... (ps heb je de oplossing zelf bedacht?)
 13. Goed nieuws voor alle go 720 bezitters met slecht nieuws..... Go720 bezitters en tomtom 2.0 gebruikers die op dit moment problemen ondervinden met het bedienen van de go via de computer (zeg maar de gebruikers met XULRUNNER.EXE crash): TomTom werkt er hard aan om dit probleem te verhelpen. Het gaat hierbij om een software probleem en niet om een hardware probleem. Binnenkort komt er een update en dan is iedereen (lees vooral ondergetekende) weer blij blij blij. Toch wel een aardig nieuwtje dacht ik zo. Kostte mij slechts een kort telefoontjes naar de klantenservice van TomTom.
 14. Waarschijnlijk bedoelt TomTom dat de go720 niet wordt ondersteund. Krijg nog steeds een xulrunner fout.
 15. Het is erg druk bij TomTom Support. Zelfs mijn vraag van 15 augustus is nog niet beantwoord. En dat was toch ruim voor de technische storing waar ze op hun site over berichten: Vanwege een technische storing op maandag 20 augustus is onze support afdeling niet in staat uw vraag telefonisch te beantwoorden. Vanwege de hierdoor grote aantal e-mailberichten dat we hebben ontvangen, is het mogelijk dat het iets langer duurt voordat we uw vraag kunnen beantwoorden. We proberen uw vraag echter zo spoedig mogelijk te beantwoorden. We verzoeken u ons niet te bellen om te vragen naar de stand van zaken. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.