OnRoute

0-Leden
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OnRoute

 • Rank
  10+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  Venlo
 1. Maar ze vragen toch helemaal geen geld of bieden aan abo aan? Ze stoppen alleen met de ondersteuning. Dat lijkt mij een wezelijk verschil.
 2. Nou ik vind het allemaal wel wat hoor. Erg handig om snel iets te blokkeren. Kan straks vast ook wel als iets tijdelijk (paar weken) is afgezet. Daarna gewoon weer deblokkeren.
 3. Eigen autootjes als voertuig. Leuk Zelf aanwijzigingen inspreken
 4. Hoi, Iemand de nieuwe Rider al ergens te koop geizien? Ben wel erg benieuwd!
 5. Ik hoorde via via dat er op 5 juni een grote persbijeenkomst is van tomtom in Frankrijk. Iemand daar al iets over gehoord>? Zou er dan toch nog groot nieuws komen?
 6. Okee, dus iedere nieuwe versie van een electronisch apparaat betekent automatish dat de oude versie niet goed was? Dan kan de hele electronica handel nu wel opdoeken! Ooit van ontwikkeling en verbeteringen in techniek gehoord?!? Nogmaals: wake up
 7. Jij hebt een product dat 1,5 jaar geleden op de markt kwam. Nu is er een nieuwe verbeterde vesrie en jij wilt dat TomTom iets voor je doet? Wake up!
 8. Even rekenen hoor: RIDER europa: 600,- Automount: 80,- Compleet voor 680,- euro Z
 9. Zo dan! Hiermee deelt TomTom een flinke tik uit aan garmin. 200 euro minder en dan ook nog zo'm prima headset van cardo en een heel stevige RAM bevestiging Ze zullen bij Garmin niet blij zijn!
 10. Ik ben enorm benieuwd naar deze nieuwe, nieuwe ONE De GPS-ontvangst is nu al super en ik denk toch dat TomTom dit niet alleen heeft gedaan vanwege kostenbesparing. Ik verwacht dat de GPS-prestaties nog beter zullen zijn. Wel vreemd overigens dat de prijs gelijk blijft. Je zou toch denken dat het niet meer leveren van een SD-kaart een forse besparing zou moeten zijn
 11. Update gedaan. Vlekkeloos. Goed hoor. En nog dank voor de alert!