opakuch

Leden
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About opakuch

 • Rank
  10+ poster
 1. Ik heb mijn Go 700 omgeruild met de Classic van vrouw omdat mijn 700 geen raad weet met de (usb)TMC ontvanger.. Rij dus rond met een classic voorzien van NC 8.011 met een v8.10.1907 map met laneassist en reality view, laatste mapshare update´s en alle eu flitspalen EN WERKENDE TMC in mijn W210.... :-)
 2. Ok, NC 8.051 werkt perfect, maar de TMC module wordt nog steeds niet juist herkent..
 3. Bedankt voor de suggesties, ben vol goede moed aan de slag gegaan, helaas nog succes... Met home heeft het niks van doen, de 700 ziet de TMC ontvanger als computer.. Alles van de Classic overgezet naar de 700, geen verandering.. Ik zal er eens een andere navcore opgooien.... Toch vaag dat de classic het prima doet en de 700 zo dwarsligt.. Groetjes. wordt vervolgt..
 4. Nog steeds niks, clear flash eroverheen gegooid, hardeschijf geformateerd en alles er opnieuw opgezet maar helaas pindakaas.. Hoe kan het trouwens dat tommie nog weet wat de gekozen taal, ingestelde stem, cursor type etc,etc, was na boven genoemde acties??
 5. Stond er idd niet bij, maar uiteraard een laderkabel aangesloten om de reciever, maar zodra je de "voeding" eraanhangt, vraagt de 700 dus of je verbinding met de computer wil maken... De Classic herkent de reciever wel als een TMC module... Zal vast wel ergens een of ander bestandje zijn wat hiervoor verantwoordelijk is, alleen welke?? Ik zal vanavond de harde schijf eens formateren en alles opnieuw installeren, misschien dat het dan wel werkt?? Groetjes..
 6. Heb de tmc ontvanger binnen, en even getest op de 700.. Gebeurd helemaal niks, vraagt alleen of hij verbinding met de computer moet maken??? Dus geen bolletjes aan de zijkant van het scherm, misschien doe ik iets fout, of moet het ergens in het menu aangezet worden?? Draai op NC 8.011 met BL 5.5022 en kaart 8.10.1907 Groetjes.. Edit, even aan de classic gehangen, een daar werkt hij wel!!!!!! netjes een groen bolletje !!!!
 7. Ik heb de reciever inmiddels al besteld, zodra hij binnen zal ik laten weten of het werkt... Is eigenlijk het enige dat ik echt mistte op mijn 700.. Groetjes...
 8. Goh, ben je hier ook al vergeten om de classic test resultaten te posten.. Geeft niet, ik heb je antwoord al.... Zal van de week een reciever voor mijn 700 op ebay bestellen, daar staan ze al voor 35,79euro. Groetjes
 9. Don´t hold your breath als het om de officiele navcores gaat.. Wat minder officieel is er heel veel mogelijk, zo draait er mijn 700 en Classic op navcore 8.011 met een W&CE 8.10 kaart zonder problemen. Dus met TTS, lane assist, mapshare, etc, etc, affijn ga eens rondneuzen op het net, want van TomTom hoef je echt niets te verwachten.. Groetjes.
 10. Yep werkt hier ook zonder problemen...
 11. Net even de mapshare getest op de classic met 7.163 en west europa kaart 710.1561, werkt prima...
 12. Inmiddels heb ik hem ook werkend......... 1. sd kaart geformateerd met het freeware progje van panasonic ( http://panasonic.jp/support/global/cs/sd/d..._formatter.html ) . Uit de beschrijving "Generally, SD/SDHC Memory Card file systems formatted with generic operating system formatting software do not comply with the SD Memory Card specification." 2. Firmware 7.161C naar het lege kaartje gekopieerd. 3. TTS hoofdmap ( ) gekopieerd naar de sdkaart. 4. Kaart (675.1409) er op gezet. 5. Stem naar keuze toevoegen ( ) Klaar......... :-) Groetjes.
 13. Laat ik het nu net op de classic van mijn vrouw gezet hebben.... Betreft hier de 7.161 versie (dus met werkende TTS, MP3 speler en Photoviewer...) Had deze versie al draaien op mijn 700, en gewoon voor de gein op de classic geprobeerd, en werkt zonder problemen... Groetjes..
 14. HaHa, die maximum sneldheids weergave heb ik uitgezet. Er klopt werkelijk helemaal geen ene ruk van. Ik maak mijn meeste kilometers in Duitsland, en ik krijg nu overal de max snelheid te zien ( en horen :-( ) waar 2 jaar geleden de wegwerkzaamheden waren.. En wat hier ook vaak voorkomt is verschillen in de max snelheid op hetzelfde stuk autobahn, maar dan in de verschillende rijrichting, begint tom te mekkeren dat je maar 100 mag, terwijl je op mijn helft gewoon mag trappen, maar de anderekant maar 100 mag.. Voorheen was het grappig, maar tegenwoordig met die "amerikaanse" plong, gaat het zwaaaaaaar irriteren.. Groetjes..