Mikoyan

Leden
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mikoyan

 • Rank
  50+ poster
 • Birthday 05/17/1954

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Den Helder
 • Mijn TomTom
  TT Rider2
 1. Ook van mij, allen de beste wensen! Helaas is dit ook mijn afscheid van dit forum, wegens beeindiging van mijn samenwerking met Tomtom.... Het ga jullie goed! Nico.
 2. Daarom heb ik mijn TT One verruild voor een Garmin Nuvi, de Rider wordt volgend jaar een Zumo 350, beide met lifetime update...
 3. In Duitsland mag je wel flitsers op je TT hebben, TT biedt ze zelf aan.... Dit komt van de TT site... In Duitsland wordt het gebruik van hardware voor waarschuwingen voor radarsnelheidscontroles, zoals “stingers”, verboden in paragraaf 23 van artikel 1b StVO 75, maar software voor flitsers is niet verboden. Er bestaat echter nog geen wettelijk precedent ter bevestiging hiervan.
 4. Had hier zaterdag ook last van, 200 meter ernaast, hedenmorgen Rider 2 weer aan TTHome gekoppeld, kreeg een nieuwe GPS fix en Rider werkt weer als vanouds, had bijna een zumo gekocht....
 5. Je zou het programma Tyre kunnen downloaden, dit progje bekijkt de route en "ziet" dat ie teveel routepunten bevat en stelt voor om deze terug te brengen naar 48 punten. Als je de route splitst in twee gedeeltes, zal je handmatig het tweede deel in "laad reisplan" van je Tomtom moeten activeren.
 6. Het vak "bedien mijn Rider" openen en dan de optie "Stel huidige locatie in" uitvoeren? dacht dat het zoiets was....
 7. Als je maar lang genoeg volhoud dat Fries dialect een taal is, ga je het zelf geloven....
 8. Ook vanuit het hoge Den Helder, daar waar het altijd waait prettige feestdagen en een heel goed 2012
 9. De wegveranderingen op de N9 bij de Stolpen en bij Schoorldam zijn dit jaar (september) gereedgekomen, met de 875 kaart reed ik door het weiland, bij de 880 staat de weg er netjes op...
 10. alleen de afdruk van de houder op je voorruit is al genoeg voor ze om je auto open te breken...gelukkig lukte het bij mijn auto niet, maar zat wel met een flink gekrast zijraam :unknw:
 11. Ik zou al blij zijn met een update van de navcore, wil graag rijbaanbegeleiding op de Rider 2
 12. Als ik de home pagina van jouwtomtom opvraag duurt het een behoorlijk lange tijd voor dat deze opent, zowel thuis als op het werk (sorry baas!), ligt dit aan mijn computers of hebben meerdere mensen hier last van?
 13. Indien gewenst heb ik de bouwtekening er nog van....
 14. Als de contactjes op de Rider zelf ook zijn ingeslagen helpt een (dure) Wunderlich ook niet meer, probeer met de verkoper te regelen dat je hem in dat geval terug mag brengen, mits onbeschadigd........helaas heeft TT de motorsteun niet meer in het assortiment. Dit was voor mij de reden om de Rider 2 aan te schaffen.
 15. Dat itn bestand moet je gebruiken, die gdb en gpx bestanden moet je gauw weggooien, die zijn van dat andere merk.... Het itn bestand plaats je in de map itn op de Rider en met reisplanner roep je deze route op. De juiste werkwijze staat in de bij de Rider bijgeleverde beschrijving.