manvanstaal

Leden
 • Content count

  458
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About manvanstaal

 • Rank
  400+ poster

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Het Groene hart
 1. Na een beetje googelen vond ik de volgende link voor het plaatsen van POIs op mn start25: : http://169.254.255.1/pcmi/?locale=nl_nl Het werkt perfect!!!
 2. Startpunt en eindpunt is willekeurig gekozen. Zelf kom ik uit de nabijheid van Rotterdam, dus als ik naar zuid Frankrijk ga b.v de Tarn of zo moet je langs Parijs heen en om niet in de eindeloze files op de rondweg van Parijs te geraken deze omleiding die ook door de ANWB wordt aanbevolen.
 3. Route om Parijs (la Francilienne) Voor degenen die naar het zuiden afzakken deze bijlage met de volgende geplande route van Nabij Utrecht tot voorbij de plaats Issoire. Vermijdt de drukke route p route_om_parijs_.zip
 4. Dat er weinig extra's op de 1000 zitten, wordt dat soms "veroorzaakt" door de later dit jaar beschikbaar komende applicatieshop van TomTom?
 5. Ja Germ, even afwezig geweest, :unknw: maar nu er mogelijk echte vernieuwingen komen weer even aandacht voor Tommy!
 6. Kijk eens op Tweakers en zie hem werkend, prachtig apparaat
 7. Eerst een pas op de plaats! Laad hij wel op thuis op je basis station? Zo ja dan is niet je batterij kapot maar of je autohouder of je autovoeding.
 8. Laatste idee voor tolheffing in Belgie: bij binnenkomst in Belgie de profiel dikte van de banden meten met een micrometer en bij verlaten van het land opnieuw meten en het verschil wordt omgezet naar Euro's. Daarmee neem je automatisch de rijstijl in acht, omdat bij een woeste rijstijl ook meer energie wordt verbruikt en de CO2 uitstoot toeneemt en uiteraard de bandenslijtage toeneemt. :unknw: Inmiddels heb ik daar al een antimaatregel voor gevonden. Je kunt voor sneeuwonstandigheden ipv kettingen een soort kunststof slof voor je banden krijgen. Hierdoor zal bij normale omstandigheden (geen sneeuw) dus ook je bandenslijtage nihil zijn en dus hoef je dan in Belgie geen tol hoeven te betalen!
 9. Als je een NP activeerd wordt als laatste gevraagd of je alleen die NP wilt activeren die binnen bereik zijn(of zoiets) dit moet je aanvinken. Anders wordt inderdaad alles zo traag als de neten! Huib, goed gezien!
 10. Dat is ook een hele goeie huib!
 11. Marc, wel eerst een backuop maken hoor! Of heb je die al
 12. Marc, succes!
 13. het is niet hetzelfde al defragmentatie. Als je je 920 aangesloten hebt op je pc en je ziet in explorer het icoontje, kun je rechtsklikken op dit icoontje, kies dan properties. Kies tools kies check now het kaartje/schijf/flashgeheugen wordt gecontrolleerd op foutjes en die worden eventueel indien nodig hersteld
 14. Sorry, dat leest ik inderdaad in je bericht. Heb je al eens een checkdsk van je kaartje gedaan? Mogelijk zitter er error op!
 15. Makke, doe maar eens een reset van je 920, dat help bijna altijd.