dreamer4all

Leden
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dreamer4all

 • Rank
  50+ poster
 1. Er is een nieuwe versie van 7.221 SE van TTUser uitgekomen. Wat de verschillen zijn met de vorige versie is niet echt duidelijk. Handsfree werkt nog steeds niet goed.
 2. De line out gebruik je om aan te sluiten aan de versterker/luidsprekers van de auto. Bij 7.162 werkt dit niet voor de telefoon, het geluid gaat altijd via de luidspreker van de TT, maar met de 7.221 SE versie van TTUser werkt dit wel. Dan hoor je (let op: ik gebruik hier niet het woord "verstaan") de andere kant via de luidspreker van de auto. Jammer dus dat dit zo slecht is (ook de andere kant verstaat mij totaal niet). Met 7.162 werkt het geluid wel goed, alleen dan dus over de luidspreker van de TT.
 3. Duuhhhhh..... ...maar bij jouw werkt het dus wel goed (via lineout) ?
 4. @Ronk en Bert Werkt bij jullie handsfree bellen wel goed ?
 5. Lees dit item even goed door....
 6. @werner.ho Bedankt voor de tip. Het werkt, de updates komen nu binnen.
 7. Ik neem aan dat je het geluid bedoeld wat onduidelijk is bij gebruik van de telefoon... Het vreemde is dat bijv. het weerbericht wel gewoon via de GSM opgehaald wordt (de BT verbinding is dus goed ), mp3 goed afspeelt (geluid uit dus ook goed), en de Voice Recognition ook goed werkt (geluid in dus ook goed), allemaal onderdelen die door de telefoon gebruikt worden. Overigens kan ik uit het engelse forum niet echt afleiden dat de telefoon optie niet goed werkt.
 8. Na 2 weken de 7.221 SE gebruikt te hebben op de TT710 even een tussenbalans: Wat werkt wel: - mooie user interface vwb de menu's - verbinding met TTHome werkt goed - TTS met Saskia (groot) werkt prima - de snelmenu optie werkt goed (eigenlijk wel heel handig, alleen jammer dat je maar uit een beperkt aantal menu items kan kiezen) - voice recognition (VR) werkt erg makkelijk. Tijdens een rit naar Roosendaal kwam via TMC een file bericht binnen. Ik kreeg toen de vraag gesteld (Saskia) of ik een andere route wilde hebben. Beantwoording van de vraag ging via VR ! - TMC werkt net zo goed (of net zo slecht) als bij 7.162 - mp3 werkt prima - photo viewer werkt - quickGPSfix: prima (wel de tijd goed hebben staan!) - telefoon via de line-out zonder gestotter - schakeling licht/donker werkt goed - snelheid beeldscherm refresh: ik zie geen verschil met 7.162 (heb een 150X SD kaart) Wat werkt niet: - TTS met Saskia klein (ligt niet aan 7.221 SE) - ik ben (zeer) slecht te verstaan aan de andere kant van de telefoonlijn. Alles werkt dus bij mij prima, behalve het laatste punt. Maar omdat bij de officiele 7.162 versie het niet mogelijk is om via de line-out de andere kant te horen, is voor mij het gebruik van mobiel met TT bij 7.162 sowieso onbruikbaar. Ik blijf dus voorlopig 7.221 SE gebruiken. Andere mensen nog andere ervaringen. ?
 9. Yep, dezelfde ervaring. Kate werkt, maar Saskia is niet werkend te krijgen..
 10. Ook geprobeerd met kleine Saskia, maar het lukt niet. Wel mogelijk om Saskia te selecteren, en als ik eerst bijv. Eva selecteer, test, en daarna Saskia selecteer en test, krijg ik bij de eerste keer test wel wat te horen, maar de tweede keer niet. Vreemd ......
 11. Waar is deze ergens te vinden ?
 12. Heb je het autosymbool in de directory \art\cars gezet ? Autosymbolen moet je van internet ophalen, ze zitten er niet standaard in.
 13. Zie tips hierboven. Vergeet niet de 47 files in de ASR directory. Invoer gaat via navigeer naar/adres/gesproken dialoog.
 14. LoquendoTTS in de root, daaronder dutch, en daaronder de directory met de Saskia gegevens. De .vde file en de .ogg file staan in de TTS.