holyhead

Admin
 • Content count

  5,172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About holyhead

 • Rank
  Moderator

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man

Recent Profile Visitors

9,046 profile views
 1. Download and unpack voices.rar
 2. Waar ging het fout bij UPS of TomTom dat weten we niet dus van wie wil je excuses hebben ? Persoonlijk zou ik het toestel hebben terug gestuurd (nooit meer een TomTom)
 3. Op een 750 werkt het en ook zonder de update was de 750 blijven werken. De update werkt niet voor de one XL.
 4. Voor de one XL heeft TomTom geen fix gemaakt tenslotte is het model van 2007.
 5. Heb de seat ook als je de jouwtomtom site oproept https://www.jouwtomtom.nl Als je gelijk inlogt op het forum is de Seat (reclame weg)
 6. LIfetime kunnen ze alle kanten mee op. http://nl.support.tomtom.com/app/content/name/Lifetime/page/4/locale/nl_NL
 7. Dat klopt wel je kan de 5000 alleen benaderen met behulp van MydriveConnect. MydriveConnect kan je downloaden op de TomTom site.
 8. Die vraag zal je aan TomTom moeten stellen. Je kan natuurlijk ook een SD kaartje installeren van 16GB (of 32) dan heb je ruimte genoeg.
 9. En als je hem rechtstreeks aan de computer hangt en verbind met MyDriveConnect) (of is dat al zo)
 10. Maandag even TT bellen.
 11. Je logt in op MyDriveConnect neem ik aan en start daarna in MyDriveConnectb de slimste routeplanner..
 12. Misschien klopt het wel dat je geen mapshare meer krijgt. Na 8 jaar Spanje is de handleiding wel wat. Info over Map Share Je kunt kaartaanpassingen melden met behulp van Map Share. Deze kaartaanpassingen worden vervolgens gedeeld met andere gebruikers van het TomTom-systeem wanneer zij een kaartupdate ontvangen. Je kunt op twee manieren een kaartaanpassing melden:  Selecteer een locatie op de kaart en maak direct een wijzigingsrapport.  Markeer een locatie en maak op een later tijdstip een wijzigingsrapport. Je kaartaanpassingsrapporten worden automatisch naar TomTom gestuurd, in realtime of wanneer je je systeem via een USB-verbinding met MyDrive Connect verbindt. Alle kaartaanpassingen worden door TomTom gecontroleerd. De gecontroleerde aanpassingen worden vervolgens beschikbaar als onderdeel van de volgende kaartupdate. Deze kan worden gedownload wanneer je systeem is verbonden met internet en je bent aangemeld bij je TomTom-account. Tip: als een wegafsluiting wordt gemeld met behulp van Map Share, wordt de wegafsluiting gecontroleerd en onmiddellijk door TomTom Traffic weergegeven. Een kaartaanpassingsrapport maken
 13. Inderdaad een"geëigende plaats om je hart even te luchten. Verder heeft elke kaartenboer wel wat (Garmin, Mio). Voor de meest up to date kaarten zou ik Google map of Waze gaan gebruiken.
 14. Werkt dus je doet vast iets niet goed.