lujo

0-Leden
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lujo

 • Rank
  5+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Bedoel je dat ik dat moet bekijken met de optie "Bekijk kaart" die zich rechts van de "Geavanceerde planning" bevindt? Of hoe zou je dat het snelst kunnen doen? Zou je dat aub kunnen uitleggen aangezien ik tomtom pas heb? Alvast bedankt
 2. Hoi, Ik heb sinds kort tomtom 300 en heb in die tussentijd niet veel kunnen testen. Nu heb ik hem dus nodig om naar een paar straten te rijden die zich in
 3. Waar staat afkorting MRoE eigenlijk voor? En is het mogelijk om PLUS service ook op tomtom classic te laten draaien? Daaronder versta ik namelijk het installeren of eropzetten van politie camera's zodat je op tijd een melding krijgt. En aangezien classic geen bluetooth heeft hoe zorgen jullie dat je niet in een file beland, hoe krijg je actuele informatie binnen of is dat met classic onmogelijk? Bij 300 die wel bluetooth heeft kan je door middel van je telefoon actuele verkeersinformatie downloaden. Nu vraag ik me af of je voor downloaden van actuele verkeersinformatie ene abonnament bij tomtom moet hebben of kan je die zelfde informatie van een andere site kostenloos downloaden. Dat je alleen voor je GPRS betaald en voor niks anders. En als 300 bijvoorbeeld weet dat er op de weg die je benadert zich ene file van 6 km bevindt rekent die dan automatisch een nieuwe route voor je en stuurt ie je daar naartoe of laat ie je alleen weten dat je in de file terechtkomt zonder dat ie zelf daarmee iets doet? Gebruikers graag een antwoord, pleaseeee. Dit zijn de vragen waar ik geen antwoord op dit forum ben tegengekomen. Mochten antwoorden wel ergens staan stuur me aub daarnaartoe aangezien ik het niet kan vinden.... O, ja. Ik kan een classic met een krasje op de plastic (showmodel) voor 300 euro krijgen en 300 voor 425 euro ongeveer. Zijn dit goede prijzen?
 4. Hartstikke bedankt voor je antwoord. Maar nog een vraagje: Ik lees dat Classic geen bluetooth heeft en 300 wel. Maar er wordt geadverteerd dat je alleen met 500 en 700 met je telefoon kan connecten zodat je op die manier ook kan opnemen. Wat is dan nut van dat 300 dan ook van bluetooth kan beschikken.
 5. Hoi, Ik kan voor een redelijke prijs een GoClassic of een GO 300 kopen. Verschil is 125 euro. Mijn vraag is wat zijn eigenlijk de verschillen tussen beide systemen? Wat beteket mowe? Kan ik met beide systemen bijvoorbeeld van Nederland naar Duitsland rijden zonder extra handelingen, als ik kaarten van beide landen heb? Hoe zit het eigenlijk met fileinformatie? Bij route66 kan je dat bijvoorbeeld gratis ontvangen waarbij je alleen voor data via GPRS betaald. Wie helpt me om wat meer duidelijkheid te verkrijgen?