corne64

VIP leden
 • Content count

  2,019
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About corne64

 • Rank
  1.000+ MegaPoster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  TomTom 6250 Professional
  Webfleet PRO 8475 TRUCK.
 1. Ik heb hem nu op mijn 6250 gezet maar ik zie geen veranderingen in het menu wat betreft adr instellingen. De truck kaart is wel 9 mb groter dan de normale truck.
 2. Waar zie jij die optie?
 3. Ik heb zowel een garmin dezl LGV 800 als TomTom discover 7 inch. Laatst problemen met mijn iphone wat data verbinding betreft. Dan heb je dus helemaal niks geen info.
 4. Nieuwe modellen beschikbaar, waaronder een 7 inch model. TomTom GO Discover Upgrade your drive. TomTom GO is nu nog groter, sneller en slimmer. Met het grote scherm in HD, een snellere processor en vernieuwde LIVE services, maakt TomTom GO Discover navigeren prettiger en gemakkelijker dan ooit. TomTom GO Discover
 5. Stel voor de gein maar eens een van de drie opties die je op tomtom hebt voor adr in, en plan dan maar eens een route van breda naar de maasvlakte. Hij ontwijkt dan alle tunnels terwijl dat helemaal niet hoeft gezien de tunnelcodes die wij meestal op onze vrachtbrieven hebben staan. Compleet onbruikbaar dus.
 6. De nieuwe modellen van garmin halen voortaan ook traffic binnen via een app op je gsm.De oude doen dat via een dab+ ontvanger, en ja dat is bagger. Ik merk weinig verschil wat meldingen betreft met mijn 6250. het enige verschil is dat tomtom ietsjes beter is met afgesloten wegen in binnensteden. Daar laat garmin nog wat steekjes vallen.
 7. Ikzelf ben over gestapt naar garmin voor mijn trucknavigatie. Ondanks dat ben ik nog wel beta tester bij tomtom. Garmin heeft net als bv Sygic veel meer opties die in te stellen zijn voor trucks. Een van die dingen is iets waar wij al tig jaar om vragen bij tomtom. De ADR tunnelcodes.
 8. Op mijn 6250 blijven ze staan zelfs als ik niet ingelogd ben by mydrive
 9. Geeft het device wel aan dat er een tmc ontvanger aangesloten is zodra je die in de sigaretten plug steekt?
 10. Waarom zou je nieuwe kaart willen installeren als er de meest recente al opstaat?
 11. Zover ik weet moet vrachverkeer in nl nog steeds een eurovignet kopen. Tegenwoordig gaat dat digitaal geloof ik. Dus daarom zei ik dat nl in feite wel degelijk tolwegen heeft. https://www.evofenedex.nl/kennis/vervoer/eurovignet
 12. In NL zijn ook veel wegen tolwegen. Voor vrachtwagens iig. Misschien maakt hij daarom die fout door je lengte instellingen of iets dergelijks.
 13. Denk toch echt dat het aan de sim kaarten van tomtom ligt. Met mijn eigen vodafone simkaart in mijn 8375 heb ik in belgie geen problemen. Dat was met sim kaart van tomtom anders.
 14. TTS stemmen zijn waardeloos vind ik. Ze zijn alleen een beetje verstaanbaar als ze straatnamen en plaatsen voorlezen in hun eigen taal. Een nl tts stem wil je geen buitenlandse namen uit horen spreken. Dat is echt een lachertje.