corne64

VIP leden
 • Content count

  2,001
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About corne64

 • Rank
  1.000+ MegaPoster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  TomTom 6250 Professional

  TOMTOM Bridge TRUCK Connected.
 1. Wat gaat er mis tijdens het updaten van de kaarten dan?
 2. http://nl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10090/~/je-navigatiesysteem-koppelen-aan-je-tomtom-account
 3. NDS mappen zijn nog veel groter.
 4. Ook op de nieuwe devices kun je toch eigen poi toevoegen toch?
 5. de Bridge is ook een 7 inch tablet. Ik gebruik hem bv ook om tv op te kijken, te internetten. Maar hij is ook vele malen sneller dan een 6000/6250.
 6. Toch eens kijken voor een tweedehands tomtom Bridge dan?
 7. Die vraag krijg je eigenlijk meteen indien er een froen icoontje in je traffic balk tevoorschijn komt. Ik zal de volgende keer wel eens een screenshot maken indien tomtom vind dat er een snellere route is.
 8. Dat hebben ze dbs genoemd. Decide by steering. Op het punt waar je volgens tomtom de snellere route zou kunnen nemen geeft hij idd een geluidssignaal.
 9. Dit is een issue waar ik en andere beta testers al sinds tijden over klagen. Oudere modellen plande de gewone route die normaal getoond zou worden zonder tfaffic en indien er vertragingen waren, werd er dan een optie getoond die vertelde dat op die route vertragingen waren, en dat er een snellere route gevonden was. Dan kreeg je de optie om die snellere route te kiezen of juist niet. Nu berekend tomtom mteteen zonder vragen een in hun ogen een andere ( snellere route ). Dat zou weer zoals vanouds moeten vind ik.
 10. Volgens mij hoeft dat niet meer bij een lifetime device.
 11. Teveel gedoe. Tegenwoordig begruik in ook veel truckfly. dan haal ik daar de adressen vanaf en voer ze in in mijn tomtom. Kun je mij dat bestand ook een keer mailen aub?
 12. Moet er wel bij vermelden dat hij ook altijd aan de stroom hangt.
 13. Ik heb ook een poi database van truckstops op mijn bridge. Maar bijwerken doe ik die niet meer. Dat gaat op de bridge zelf niet meer. Dat is erg jammer.
 14. De enige app waarmee je naar truckstops kunt navigeren die werkt op de bridge is truck parking europe. Dat die werkt is ook alleen maar te danken aan testers van tomtom net als ik die ook beta testers zijn van hun app waardoor ze de app werkend gemaakt hebben zonder playstore. Zit er op jouw bridge geen bridge app store? Dat je moet betalen voor een multi sim kaart is dan iets nieuws. Ik heb er twee gratis iig.