corne64

VIP leden
 • Content count

  2,035
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About corne64

 • Rank
  1.000+ MegaPoster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  TomTom 6250 Professional
  Webfleet PRO 8475 TRUCK.
 1. Dat is idd niet mogelijk.
 2. Aangezien dat er een go expert gaat komen met ingebouwde Sim kaart is de kans dat er een discover komt met ingebouwde Sim kaart ook wel aanwezig denk ik. ik zweer bij een device met ingebouwde simkaart. Reden daarvoor is dat wanneer je met je gsm geen data verbinding hebt ( wat bv in Duitsland gebeurd zodra je aan het bellen bent ) je ook geen traffic hebt. Jouw probleem van problemen aan de NL/B grens herken ik niet. Zeker niet met mijn 6200 en 6250. met modellen daarvoor had ik dat nog wel eens.
 3. Advanced Lane Guidance Alleen heet dat niet zo meer in het menu. Om het in/uit te schakelen op een discover ga je naar instellingen/kaart en weergave/toon op kaart/rijstrookadvies op snelwegen.
 4. Wat een drama om hier fotos geupload te krijgen. Krijg helaas de tweede foto waarop goed het verschil te zien is niet geupload. https://www.transfernow.net/dl/20210722wkEEeHpA/YngjEeJS Dan maar zo. Bestand blijft 7 dagen zichtbaar.
 5. Dat de kaarten grijze tinten hebben komt door een bug. Die bug zorgt ervoor dat indien je ALG aan hebt staan de kleuren zodra ALG aktief geweest is op snelwegen de kaartkleur veranderd. Probeer maar eens tijdens het navigeren twee maal op het kompas icoontje te klikken. Als je dan heel goed kijkt zie je dat de kaartkleuren enigszins veranderen naar hoe ze moeten zijn. Tenminste, hoe ze op een discover zijn. Ik ben al zolang er devices zijn die nds mappen gebruiken van mening dat de kaartkleuren veel te saai zijn. Hier een paar voorbeeld fotos van hoe kleuren veranderen indien ALG aan staat.
 6. Mijn vraag had ik niet gesteld als je vermeld had dat het een houder voor op bv een motor moet zijn. Er zijn bij bv brodit verschillende houders en adapters te koop.
 7. Stuurhouder?
 8. Idd.
 9. Die is er nu.
 10. Vrachtwagen-GPS | Zware bestelwagen-GPS | Bestelwagen-GPS - TomTom
 11. Als je een truckprofiel gekozen hebt kan het zijn dat je ook in NL van de snelweg gestuurd word omdat we in nl wel degelijk een soort van tolheffing hebben voor vrachtwagens. Daar is namelijk het hebben van een eurovignet verplicht. In feite zijn dus snelwegen in NL ook een soort van tolwegen. Eurovignet | Wat u moet weten (evofenedex.nl)
 12. Zou nog even wachten met het kopen van een nieuw device............................
 13. Dat verbruik is echt te verwaarlozen. Al scheelt dat wel per soort tomtom dat je hebt. Hoe groter de radius is waarin je tomtom traffic ziet, des te hoger het verbruik. Blijf het vaag vinden dat het ene model bij Lille wel incidenten ziet, en het andere model niet. Gekeken vanuit tilburg waar ons bedrijf zit. Ik heb nu een webfleet 8475 pro truck die waarvan de radius veel groter is dan van het nieuwe nieuwste truck model.
 14. Koppelen van een discover met een gsm is kinderlijk eenvoudig .Ook een 620 moet je met je gsm verbinden. Tomtom is denk ik helemaal gestopt met het maken van connected devices.Jammer genoeg.Ik werk al tijdje met een Discover, en het andere menu wen je snel aan.Wat veel belangrijker is, is dat een discover echt vele vele malen sneller is dan bv een 620.