Maarten Z.

Leden
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maarten Z.

 • Rank
  50+ poster

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Als ze nou die commerciële meldingen als optie bij instellingen plaatsen... Ik krijg gemiddeld elke dag de melding dat m'n kaart x maanden verouderd is. Totaal nutteloze informatie.
 2. Helaas, ze zeggen dat ik gewoon pech heb. Als je een kaart online koopt, dan heb je de volgende dag ook pech als er een nieuwere kaart uitkomt.
 3. Ben benieuwd... Op mijn Go 1005 (welke ik vrijdagavond voor de eerste keer aanzette) staat (nog) de v870.3459. MyTomTom geeft aan: "Je navigatiesysteem is bijgewerkt. Er staan geen updates klaar voor installatie." Hebben ze de kaartupdate wellicht teruggetrokken i.v.m. software-/download-problemen? (Anders wordt het weer een mailtje naar TT dat ik recht heb op laatste kaart wanneer deze binnen 30 dagen na aankoop beschikbaar komt.) EDIT: vraag gesteld aan TomTom. De site gaf nl. aan dat ik wel een oude kaart heb en dat ik de nieuwe kan kopen (hahaha).
 4. Nee, het heeft in mijn geval te maken met het RAM. Als het beschikbare RAM bijna op is, dan restart ie automatisch. De LIVE-services vragen veel RAM. Ook heb ik er nog een telefoon aan gekoppeld. Alle andere zooi heb ik er al vanaf gehaald. Jammer dat de nieuwe GO 1000, met dubbele RAM, nog steeds niet veel sneller is in routes berekenen enzo.
 5. Meer mensen problemen met de Google-search op bijv. een GO740 LIVE? Zie plaatje. Moet ik wachten op de laatste update van Navcore? M´n abonnement is echt nog een half jaar geldig. error_Google_search2.bmp
 6. Mijn GO740 LIVE loopt ook sinds een jaar af en toe vast en start opnieuw op. Apparaat is al 2 keer naar de reparatiedienst geweest, maar helpt geen snars. Met alle frustratie van je apparaat terugkrijgen die daarmee gepaard gaat. M.i. zit er gewoon te weinig RAM in... als er nog maar 7 Mb RAM over is, dan loopt ie weer eens vast. De software is gewoon te zwaar aan het worden i.c.m. bluetooth van m´n GSM. Wel jammer dat ze dat niet gewoon toegeven bij TT. Of er softwarematig iets aan proberen te doen. Dikke MINpunt.
 7. Home 2.6.2.1586 werkt wel zonder problemen. Nieuwere versies blijven bagger.
 8. Bij mij werkt ie nog slechter dan de vorige trage versie: hij werkt niet. Alweer een uur aan het klooien voor niets. Bij het terugzetten naar vorige versie krijg ik nu steeds de melding dat ik de nieuwste versie moet installeren... zelfs al heb ik de instelling verwijderd dat ie automatisch naar een nieuwe versie zoekt. Zulke slechte updates heb ik lang niet gehad van TomTom... mocht er iemand daar werken... doe je huiswerk en test een versie eerst grondig! Misschien teruggaan naar versie 1.xxx?
 9. Mijn ervaring is dat m´n computer er nog trager van wordt. Ook na het volledig afsluiten van home, blijft er een programma draaien op de achtergrond genaamd TomtomHOMEservices.exe Deze maar handmatig afgesloten via de takenlijst. Tijdens updaten vind ik HOME erg traag en wordt mijn CPU erg aan het werk gehouden wat andere programma´s onbruikbaar maakt. Ik heb dan wel geen snelle computer, maar met de vorige versie van HOME had ik nergens last van. Ik zal de eerdere tips over het verwijderen van gedownloade TomTom-bestanden van de PC eens uitproberen.
 10. Ik heb wel wat dingen opgemerkt die nu niet meer werken op mijn GO 740 LIVE (ook na opnieuw instellen niet, terwijl ze in het begin wel functioneerden): 1) melding van tolweg, veerdienst, etc. op de route en wel of niet accepteren; 2) melding van snellere route (meestal bij nieuwe verkeersinformatie) en het accepteren wel of niet daarvan; 3) geluidssignaal bij nieuwe verkeersinformatie binnenhalen (op de route). De meeste kleine bugjes zijn er ook nog steeds, voornamelijk bij gebruik spraakbesturing. Binnenkort maar eens voorleggen aan TomTom. Wat me ook nog steeds opvalt, is dat het verschil tussen mapshare-correcties van tomtom+vertrouwde bronnen geen verschil uitmaakt t.o.v. vele/enkele gebruikers (er wordt geen extra informatie binnengehaald bij die laatste 2). Laatste puntje voorlopig: bij het onderweg via spraakbesturing verwijderen van een (mobiele) flitslokatie, staat deze op de terugweg weer gewoon op de kaart. Nog meer mensen deze opmerkingen?
 11. Goed dat ik dit forum van tevoren nog even controleerde. Ik sla deze update voorlopig nog even over
 12. Mooi! Origineel was deze blokkade nl. niet op mijn kaart aanwezig. Met als gevolg dat je wel even raar staat te kijken als je ervoor uitkomt (en je dan nog afvragen of je auto toch echt niet breed genoeg is om niet in die kuil te rijden :p ).
 13. Ter controle of het al is aangepast (maand of 7 geleden doorgegeven, maar situatie bestaat al ± 3 jaar): Plaats: Nootdorp, Straat: Kievitsbloem, bussluis (tussen Veldsalie en Duizendbloem), beide richtingen geblokkeerd voor autoverkeer. Coördinaten: N 52.04165° , E 4.40364° Ben benieuwd
 14. Ja, het staat nog wel op hun site-ruimte, maar er staat geen link meer naar oude Home-versies. Wel jammer, want er zijn vaak mensen die er naar zoeken. Heb die URL dan ook bij instellingen in "mijn persoonlijk kladblok" geplakt.