Johan81

Leden
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Johan81

 • Rank
  10+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ik ben het roerend met je eens, TMC werkt prima, zelfs ook op N wegen bij mij!
 2. Ja, gisteren kon je met recht zeggen binnen STROMEN, jemig wat een files :P. Werd ook netjes vernieuwd, dus het werkt in bepaalde gevallen wel. Ik gebruik ook navcore 8.417.
 3. Vreemd, het werkt prima met mijn Go en 835 kaarten. Prima TMC ontvangst.... Raar dat het voor anderen dan weer niet werkt, mijn TMC is een 4v00.013 versie.
 4. Jammer dat je altijd zo betrouwbaar bent met info :P, had leuk geweest als er weer echt vernieuwing was in GPS land, maar nee dus. Bedankt voor de waarschuwing, ik ben zo'n persoon die altijd hoopt op weer de beste, gekste nieuwe gadgets, en kan mijzelf wel hypen om vervolgens teleurgesteld te zijn. Dat is nu gelukkig voorkomen.
 5. Als ik zo de meldingen zie op de kaart, zo in huis en niet in al rijdende natuurlijk :P, klopt het aardig met de meldingen die je op de radio hoort. Ook zie je dat ze regelmatig worden ververst, een flitser staat er niet uren op als deze er ook niet meer is.
 6. Ahhhh, ok, duidelijk! Dan kan ik weer lekker rondrijden wetende dat alles zo goed mogelijk werkt :)
 7. Ik heb een Go 710, maar de navcore die erop staat is de 940 versie, TMC doet het prima, maar het enige wat ik zeker in wil stellen is een geluidssignaal als er een controle via de TMC op de route staat.
 8. OK, dacht ik al, maar het was voor mij nog niet helemaal duidelijk, nu wel! De enige vraag die ik nog heb is over een waarschuwingssignaal, is dit automatisch ingesteld, of moet dit nog ingesteld worden, en zo ja, waar? Wederom bedankt!
 9. Hallo Puccini, bedankt voor je info, ik vraag me af of dit dan ook als soort POI te zien is, weet je dat misschien? Bedankt!
 10. Hallo allen, ik weet het, ik graaf even een erg oud topic op, maar toch heb ik even een vraagje. Met de TMC module krijg je ook politie controles binnen hoe worden die aangegeven? Kan met Navcore 8.417 geen instellingen vinden hoe dit te configureren dus hoop ik op ervaringen hiermee. Bedankt!
 11. Anderhalve maand geleden in Hoorn kwam ik bij mijn auto aan: Sloten gesloopt, raam eruit en een hoop glas overal--> buit: NIETS! Schade ¤1400,- inclusief het spuiten van het portier.... Dit alleen door het laten hangen van mijn automount! Dit was trouwens overdag op een parkeerplaats waar toch regelmatig iemand langsloopt, dus wees gewaarschuwd!
 12. Volgens mij heb jij dit nog nooit geprobeerd, ik heb dezelfde kaart als die in mijn Go ging (Western Europe naadloos 6.3) ook op een PDA met NAvigator 6 gekregen zonder wat voor problemen dan ook!