adriaantje

VIP leden
 • Content count

  4,029
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adriaantje

 • Rank
  1.000+ MegaPoster

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  Wijnegem

Recent Profile Visitors

5,188 profile views
 1. Eén van de hoofdredenen voor de vernieuwde versie is de toepassing voor "Carplay" En daar laat tomtom toch enkele steken vallen. Er ontbreekt op het Carplayscherm een toetsenbord, zodat er geen nieuwe adressen kunnen ingevoerd worden. Uiteraard kan dit nog wel via de iPhone, De grootste tekortkoming is echter het ontbreken van de navigatiebalk (zijbalk) met o.a. de befaamde verkeersinfo. En laat nu dat net de enige reden zijn waarom ik nog voor een navigatieapp bereid ben (was) te betalen. Hopelijk vinden de slimste koppen in het bedrijf spoedig een oplossing voor mijn geliefkoosde app, zodat wij blijven betalen voor de onovertroffen verkeersinfo.
 2. Ik gebruik de aap op 3 toestellen zonder probleem met dezelfde account.
 3. Eindelijk kunnen we ook tussenstops invoegen in een route. Bleek geen gemakkelijke opgave te zijn.
 4. Ben je zeker dat je wel degelijk dataontvangst hebt ? Zonder data gaat het niet lukken om zulke medingen te verkrijgen De kaarten met navigatie kunnen anderzijds weliswaar perfect gebruikt worden zonder dataverbinding,
 5. Goed nieuws voor de gebruikers van de TT Go Mobile app op de iPhone. Nu is er via de nieuwe firmware de mogelijkheid toegevoegd om te kiezen tussen verschillende routes. Een optie die overigens reeds lang bestaat bij de bezitters van Android.
 6. Oef.
 7. Momenteel zit ik nog in de ontwenningsfase. Maar ik ben (bijna) zeker dat het nog goedkomt. Proficiat.
 8. Als je, zoals jezelf aangeeft, een abonnement hebt genomen, hoef je geen flistpalen meer te installeren. Ze zijn ruimschoots aanwezig binnen het systeem.Je moet echter wel zoals Holyhead zegt, beschikken over Dataverkeer. Welke overigens evenzeer vereist is voor de verkeersinformatie.
 9. Bedankt voor het meegeven van Uw bevindingen,
 10. Ik lees dat je zelf al vermoed dat het via een omweg moet. M.a.w dat je er geen recht op hebt.
 11. Pijltjes in auto's (of water in wijn veranderen) heeft nooit een probleem geweest. Je mag nu eenmaal zoveel sleutelen als men wil aan een apparaat dat je zelf betaald hebt. Wat niet kon, en waar men op deze site (terecht) geen informatie over mag geven, is de manier om kaartmateriaal te verkrijgen waarvoor men niet betaald heeft.
 12. Er is voor deze iPhoneapp een update. Enkele actiepunten zijn toegevoegd die reeds aanwezig waren in de Android versie, zoals Navigeer naar Contactpersonen. Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een tussenbestemming in te voeren.
 13. Ik betwijfel ten zeerste of je met deze App de itn. routes kunt gebruiken. Maar niet getreurd. Vermits je een smartphone hebt kun je die routes gebruiken via andere apps. Je kunt itn routes converteren via deze link: http://www.gpsvisualizer.com/convert?output_home -Kies je voor gpx bestanden kun je ze laden in de app die je hier vindt: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.osmand&hl=nl -Kies je voor kml of kmz bestanden kun je ze laden in de app die je hier vindt: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps.pro&hl=nl Inladen kan via "Dropbox" welke je hier vindt: http://db.tt/tcizXXD Al deze apps zijn gratis . Sucses.
 14. Ik gebruik hem al langer met mijn andere smartphone (Android). Ik ben er zeer tevreden over.
 15. Vandaag is er voor de iPhoneapp weer een nieuwe kaartupdate. Het downloaden gaat zeeeer traag.