Jan42

Leden
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jan42

 1. Ik heb een backup van mijn meest recente kaart terug gezet op mijn Go 710, maar nu doet zich het probleem voor dat ik alleen maar gebrom hoor als er iets gezegt word. Als ik de kaart er uit haal en weer terug doe is het wel normaal. Het gebeurt alleen bij het opstarten,weet iemand hier een oplossing voor?
 2. Bedankt voor de tips wat betreft de kaart er uit en in doen, de oplossing van Ron heeft het probleem opgelost.
 3. Hier sluit ik me volledig bij aan.
 4. Ik ben al een poosje bezig om het opstrartscherm tewijzigen,doe het volgens de handleiding uit de schatkamer. Maar ik kan nergens de" splashw.bpm" bestand vinden. Wie weet waar ik moet zoeken?
 5. Ben nog steeds bezig om een nieuw opstartscherm temaken,maar heb op mijn tomtom geen bestand of map met met splash of bitmap kunnen vinden. :pardon: Is dit zelf temaken of ergens vandaan tehalen?
 6. Ben nu 10 maanden de ongelukkige bezitter van een TMC geval,heeft nog nooit goed gewerkt.(3X omgeruild) Nu lees ik hier allemaal (nood) oplossingen,waar ik niets van begrijp. Is het niet eens tijd dat TomTom met een goede oplossing komt?
 7. Zie hier het nut niet van in,er is keus genoeg. En ik kom ook in polen en potugal.
 8. Na aanschaf van mijn nieuwe west europakaart,moet ik als ik naar een bestemming in het buitenland wil eerst het land selecteren. Dit was bij mijn vorige kaart niet zo,volgens de helpdesc van tomtom is dit normaal bij deze versie. Kan hier op het forum niets over vinden. Ik vindt dit erg lastig zijn er meer die dit hebben?
 9. Bedankt voor de snelle antwoorden,vond het vreemd maar zal er wel aan wennen.
 10. Ook van deze kant, Prettige Kerstdagen en een Gezond 2008 en veel veilige kilometers
 11. Bedankt voor de goede raad,maar helaas ik kan geen splash of bitmap vinden op mijn sd kaart.
 12. Bedankt voor de snelle antwoorden, maar dit bestand staat er bij mij niet in. Ik begrijp er niks van
 13. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar,wie weet hier meer van? Les Routiers en La Girafe hebben juist de eerste GPS op de markt gebracht met specifieke instellingen voor vrachtwagens. Onder deze vindt men 11.000 bruggen met hun hoogtelimiet, maximum gewicht, breedte en lengte; de gelimiteerde secties; 900 truckstops en hun parkings; een grote hoeveelheid tankstations en truckwash voor vrachtwagens. Dit is een product waar de wereld van het vervoer al geruime tijd op was aan het wachten en die hachelijke situaties zou moeten vermijden... Voor herinnering, in deze sector, de twee wereldleiders van de cartografie zijn juist overgenomen: Tele Atlas door TomTom en Navteq door Nokia. http://boutique.routiers.com/gps/ Bron: www.transporteurs.net
 14. Heb de Oost Europa kaart van tomtom gedownload,dat was geen probleem. Maar nu vraagt hij om de activatiecode,waar kan ik die vinden? Of moet ik daar met tomtom voor bellen.
 15. Ik heb een 710 nav 7 geinstaleerd.
 16. In NavCore 7 op de TomTom GO 520, 720 en 920 is het mogelijk de cursor die de positie van je voertuig weergeeft helemaal naar eigen wens te bepalen. Dat gaat heel simpel: Maak een 80 bij 80 pixels 24-bit BMP-plaatje en plaats die in de \art\cars-map op je GO. Het rood (RGB: 255 0 0) in het plaatje zal transparant op je scherm verschijnen. Kan iemand mij zeggen waar deze \art\cars-map map tevinden is?
 17. Bedankt Germ Heb de product en activatiecode gevonden via ttcode.com. maar de activatiecode is niet juist.
 18. Bedankt voor deze tip.
 19. Met mijn sony mex-BT2500 Bluetooth in combinatie met TT 710 is het ook niet gelukt.
 20. Een goede kaart blijft onmisbaar.
 21. 1.TomTom 710. ongeveer 40 cm van de voorruit 2.Versie 6.525 3.type B nu met rechte stekker.( dit is de derde!) Horizontaal langs de voorruit 4.Geheel Oost en west Europa 5.Altijd onder 24 volt spanning 6.Bluetooth Radio. Bt. mob.samsung. 27 mc. Vaste telefoon 7.Scania 8.Duitsland het beste,de rest kan je wel vergeten. Groen 10 % maar vaak sta ik dan al een tijdje in de file.geeft aan geen incidenten op route. Auto met pijltje 10% Geel 80 % Oranje bolletje heb ik nog nooit gezien.
 22. Afgelopen maandag de derde tmc antenne ontvangen,4V00.010.2 met rechte stekker. Voor de deur doet hij het geweldig,maar moet er niet mee gaan rijden.
 23. Je bent niet de enige,ik heb ook niets kunnen vinden. zijn veel verschillende maten,een type nr.zou het wel makkelijk maken,wie weet iets?
 24. GPS

  Sinds vandaag helemaal geen ontvangst meer,weet iemand wat de oorzaak kan zijn. en e.v.t. een oplossing?