beer

Leden
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by beer

 1. 020 7535818
 2. Wat is nieuw ? https://nl.support.tomtom.com/app/release_notes/type/navkit
 3. Tyre Pro nu voor alle TomToms! http://us4.campaign-archive2.com/?u=16269e58d3ead51bbd54b69f8&id=ea9c1c3dbf&e=827f718259
 4. Klik met je rechter muisknop op het MyTomTom icoon in je systemtray van Windows en kies voor "Voeg content van community toe". Er opent dan een lokaal browserwindow die verbinding heeft met je tomtom. Hie kun je ov2 en bmp bestanden uploaden naar je apparaat.
 5. Als je de kaart updates besteld komt er op het laatst de vraag hoe je wil betalen daar is ook de mogelijkheid bij van IDEAL.
 6. Ik heb eind september voor de kaart updates bij TomTom met IDEAL betaald was binnen een minuut geregeld. P.s Ik heb de bank van Wouter Bos. Fortis.
 7. Ik heb via TomTom Home de NP geladen van Shell stations ,die wordt bij mij op de TomTom weergegeven als een oranje blokje als ik hem in een teken programma bekijk is het een logo van een schelp. Wat gaat er verkeerd bij mij?
 8. Ik had ze eerst via TomTom Home gedownload,maar nu van de Shell site. Die zijn daar uptodate. http://www.shell.nl/home/content/nld/produ...n_location.html http://www.shell.nl/home/content/nld/produ...llstations.html
 9. Het is opgelost naam klopte niet. Bedankt
 10. Op de site van TomTom inloggen bij MijnTomTom daar kan je E-mail adres veranderen.
 11. Warm of koud, staat als een huis,bij het verlaten van de auto gaat hij in de kofferbak.
 12. Ik rij al een jaar met de Cushion,staat als een huis geen problemen. Onderkant is erg stroef (een soort teflon). Een aanrader. http://www.gps-garmin.nl/gps_car_cushion.html
 13. Waarom geen NavCore 8 voor de ONE 2nd Edition ?
 14. Op de site van TomTom staat precies beschreven hoe je je favorieten (MapSettings.cfg) over kan zetten op een andere kaart. http://www.tomtom.com/support/index.php?La...en&FID=7030
 15. Ga naar deze link, http://www.waarschuwingsdienst.nl/render.html?it=1632
 16. De site is van de Nederlandse overheid !
 17. Ga naar de site van TomTom http://www.tomtom.com/plus/service.php?ID=18&l=5
 18. Als ik op vakantie ben verander ik mijn thuisadres in mijn vakantieadres. En het is natuurlijk DOM om je TOMTOM in de auto achter te laten.
 19. Als ik bij flitspaal bestanden download komen er ook bestanden met de extentie .inf mee,moet ik die ook mee copieeren naar mijn TomTom?