zembla

Leden
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zembla

 • Rank
  25+ poster
 • Birthday 12/13/1971

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  TomTom Go Live 1005 M Europe
 1. Hallo. Ik had met mijn TomTom 1005 het zelfde probleem. Tot mijn zwager vroeg welke adapter ik gebruikte. Dat was die van mijn telefoon. Het wattage daarvan is lager als wat de TomTom nodig had. Dus als er stroom in zat hield de oplader het nog wel bij, maar als TomTom leeg was kreeg hij hem niet vol. Toen de originele oplader gepakt en nu geen problemen meer.
 2. Hallo Sander. Is mij ook een keer overkomen. Mail naar TomTom, dan halen ze je oude TomTom uit je account, zodat je de nieuwe kan aanmelden. In mijn geval werden zelfs de live services gepauzeerd zodat ik die op de nieuwe TomTom mee kon nemen. Succes, Martin
 3. Misschien heeft de positie van de TomTom er iets mee te maken. Als ik u foto bekijk lijkt het of de TomTom onder het dak zit. En dus geen 'direct' zicht heeft op de lucht, waar de satelieten zijn. Dus moet hij het met weerkaatsings beeld of met satelieten op meer schuin inval zijn positie zoeken.
 4. Voor mijn TomTom 1005 met life time map krijg ik hem ook net binnen.
 5. Nieuwe kaart doet wat hij moet doen, alleen viel het me gisteren avond op dat de (kleinere) grezen vervagen. Heen route Breda- Andwerpen over de snelweg krijg ik keurig een seintje van TomTom dat ik een grens(post) nader, dus 3G op telefoon uit. Terug de binnendoor route genomen, omdat TomTom vertraging melde op de snelweg maar bij de grens Turnhout-Baarle Nassau helmaal niets. Ook in Baarle Nassau zelf, waar in het verleden de grens per straat werd gemeld geen enkele reactie. Volgende week naar Duitsland eens proberen wat TomTom daar zegt.
 6. Hallo. Ik heb een TomTom 1005 van 3 maanden oud, met een SD Card sleuf. Nu zat er bij mijn nieuwe telefoon een SD Card, dus ik heb de 8 gb SD Card uit mijn oude telefoon niet meer nodig. Nu zou ik deze in m ijn TomTom kunnen doen, maar wat is het nut hiervan? Is dit alleen zinvol als ik een extra kaart koop, of zijn er andere voordelen?
 7. Misschien rare opmerking, maar heb je de telefoon op "vindbaar" gezet? en dan de tijd zo groot mogelijk. Ik heb ook een Alcatel en die gaat standaard terug naar onvindbaar.
 8. Voor de computer heb ik hem niet nodig. Ik heb nog een kabel extra van mijn vorige 1005, die door het open raam zo van zijn sokkel werd gegrtist toen ik stond te tanken. Maar inderdaad, oprollen zal waarschijnlijk de beste oplossing zijn. Iniedergeval allemaal bedankt voor het meedenken.
 9. Hallo. In mijn auto zit de TomTom ongeveer 30 cm van de stroomaansluiting. Maar de kabel is veel langer. Ik heb een TomTom 1005M. Is het mogelijk en kortere kabel te kopen, of de originele kabel korter te maken?
 10. Zijn deze audio bestanden nog terug te vinden? ik probeer ze te vinden voor op mijn nieuwe tomtom, nadat ze mijn oude gestolen hebben. moet dus weer van begin af aan beginnen met zoeken en instaleren.
 11. Heb sinds de laatste update zelfde probleem. Herhaaldelijk resetten helpt niet, opnieuw op de computer aansluiten ook niet. Hoe kan ik dit oplossen? Ik heb een tomtom go 1000 live.
 12. Zou het in de Vodafone aansluiting kunnen zitten? mijn gsm had gisteren ook kuren. op het zelde moment als mijn tomtom. komt de laatste tijd wel vaker voor, is meestal met 10 to 15 minuten over. bij mij altans.
 13. bedankt, gaan we proberen
 14. Hallo. Ik ben op zoek naar de mogelijkheid een extra antenne op mijn tomtom te zetten, buiten de auto. Ik heb een 940. Volgens de TomTom web winkel is de losse antenne daar niet geschikt voor, tenminste, de 940 staat niet in het rijtje. Is er een andere oplossing? bedankt, Martin