It wasn't me

Leden
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About It wasn't me

 • Rank
  5+ poster
 1. Hoi, Hoe krijg je dit voor elkaar? Ik heb het al verschillende keren geprobeerd zonder resultaat.
 2. Weet iemand of deze truuk nog werkt voor navcore 7.161 Ik krijg deze namalijk niet meer werkend op de Go710.
 3. Zoals de tietel al zegt ben ik benieuwd of de GPS van de Go710 via BT te benaderen is. Ik heb op m'n PDA IGO geinstalleerd en be benieuw of ik de go710 and gps ontvanger zou kunnen gebruiken.
 4. Geen groter kaartje kunnen bemachtigen Ik heb een aantal stemmen verwijders and nu kan ik opeens wel de programma upgraden. thanx, voor alle tips. p.s. en nu maar heel snel een 2G kaartje scoren.
 5. Ik zal voor de zekerheid van het weekend een 2G kaartje halen en dan nog maar eens proberen. Uitkomst post ik hier wel .
 6. Formateren van kaartje is volledig gebeurd. fat32. Heb ook al met een andere 1G kaartje geprobeerd. (Jammer genoeg heb ik nog geen grotere kaartje) Kaartje is volgens mij het probleem niet omdat ik via de cardreader wel volledige backup terug kan zetten. Het lijkt mij iets met TThome of mijn 710...
 7. Voor de update (als TT710) gewoon werkt 8,1Mb vrij Na update poging 13,4Mb vrij
 8. Hi, Sinds een week de trotse bezitter van een TT go710. :lol: Ik heb TT home gedownload en geinstalleerd. Backup gemaakt. Als ik de go710 aansluit start home netjes op ik krijg de melding dat er updates zijn. Als ik de programma update wil installeren haalt hij eerst de programma van de sd kaart en bij het installeren loopt de installatie tot 73%. Hierna heletijd stil en dan komt er een mending "Fout tijdens schrijven naar J:/system" :dirol: Go 710 geeft dan alleen maar een afbeelding van een SD kaartje met een rode kruis erdoorheen. Ook een backup terugzetten geeft de zelfde foutmelding. Op advies van de TT helpdesk heb ik de sd kaartje geformateerd en via aparte kaartlezer de backup weer terug gekoieerd op de SD maar probleem van updaten is nog steeds aanwezig. Is er een mogelijkheid om de nieuwe update te installeren via een externe card-reader? Weet iemand mischien een oplossing door deze update probleem.