HerZon

Redactie
 • Content count

  1,035
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HerZon

 • Rank
  Moderator
 • Birthday October 26

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man

Recent Profile Visitors

5,532 profile views
 1. Ach ja, soms blijft een beetje verstand toch nodig om na te denken.
 2. Je kunt ook MyDrive op de telefoon gebruiken...
 3. Eigenlijk doe je dat op de manier van 'vermijd deel route', daarin heb je een hele lijst met instructies. Met een beetje geluk ga je er dan omheen, maar zoals in het oude systeem dat er een blok over de hele straat wordt gelegd, dat werkt nog niet.
 4. Voor de 'Reis via' kun je gewoon het punt op de kaart indrukken. Bv je sleept naar de afsluitdijk, houd daar je vinger op en dan krijg je diverse optie (onder de drie puntjes). 1 daarvan is iets als 'gebruik in route' en voila, hij zit erin. Je kunt er ook voor kiezen om een route te plannen, vervolgens te kiezen voor: menu -> huidige route -> zoek alternatief. Nu rekent het toestel nog 2 routes uit als alternatief, mogelijk zit daar je gewenste route al bij. Onderin kun je aan de kleur zien wat de 2 alternatieve routes doen tov de originele route. Zowel de tijd als de km's. Vermijd deel route doe je als volgt: Plan een route. Kies menu -> huidige route -> vermijd deel route. Hier kun je eruit halen wat je wilt. De optie vermijd obstakel zit er niet meer in. Als het toestel een alternatieve route vind die sneller is ivm het verkeer, dan komt er in de verkeersbalk een ballontje met de tijd die het scheelt (bijvoorbeeld -4), wat betekend dat de alternatieve route 4 minuten sneller is. Laten we er vanuit gaan dat de file blijft. Op het moment dat je bij het keuzepunt voor de alternatieve route is, dan roept de navi. Op dat moment kun je beslissen of je de alternatieve route neemt. Dat kun je gewoon doen door deze route op te rijden, het apparaat neemt hem vanzelf over.
 5. Veel plezier ermee Bram! Antwoord op je vraag 2: Ik leg hem geregeld in de auto weg en pak hem dan een aantal dagen later weer. En dan hoeft hij niet 'helemaal' wakker te worden. Als je de MyDrive app download in de appstore, dan kun je via je smartphone commando's sturen naar je TomTom. Bijvoorbeeld: 's avonds heb je het adres gezocht waar je heen wilt, dan stuur je dat naar je TomTom. 's Morgens zet je hem aan en na een minuutje of 2 ontvangt hij vanzelf de locatie en maakt de route. Vergeet niet op de TomTom ook aan te melden voor MyDrive. Als deze is geactiveerd, zie je naast het accu tekentje een wolkje staan. Ook dan dat via een website https://mydrive.tomtom.com/nl_nl/ Probeer het maar eens. Je kunt daarmee ook poi's laden, of routes inladen. Ook gereden routes die je hebt 'gerecord', kun je daar ophalen.
 6. Nee Bram. Er komt geen update meer voor de Go-serie. En ja, alle opties die jij nu vraagt zitten zo ongeveer weer in de nieuwe serie.
 7. Als je bij waarschuwing instel: voorlezen, dan krijg je de waarschuwing voorgelezen 'roodlicht camera', 'vaste flitser', ed.
 8. ... Beste Bram, Veel van de door jouw genoemde optie's zitten ook in de huidige serie.
 9. Voor jouw Go1005 komen geen systeem updates meer.
 10. 65+ pasje niet goed ingevoerd.
 11. De App is nu beschikbaar voor Android en iOS. Zoek: 'TomTom MyDrive'. Enjoy!
 12. Is speciale toevoeging voor truck/caravan.
 13. Wat fijn als je dan een laadje vol van die dingen hebt liggen...
 14. Dat oude menu komt niet meer terug Bram. Dit is een compleet nieuwe opzet.
 15. Nee, Bram. Zo erg is het ook weer niet. Probeer het maar eens gewoon. Trouwens, adres op postcode zoeken kan ook. Gewoon de postcode intypen.