dangerzone

Leden
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dangerzone

 • Rank
  10+ poster
 1. Dit werkt inderdaad gewoon zonder problemen.
 2. Was dit niet altjd al zo ? ken me niks ander herrineren namelijk. aanvinken alleen op route is volgens mij als je een route gepland hebt. uitvinken betekend dat ze het ook doen als je hem gewoon aan hebt staan zonder dat hij je de weg wijst. ik kan er flink naast zitten natuurlijk maar ik had begrepen dat het zo werkte.
 3. Ik zelf gebruik poiedit. daarmee kan je ook verschillende profielen maken dus ik denk dat het daarmee wel kan. Probeer het eens zou ik zeggen.
 4. Draai hem ook hier hoor :dirol:
 5. werkt perfect !!! thanks... en ik had geen moeite met lezen.
 6. Die tijd ken ik inderdaad, had je een speciaal knippertje voor
 7. ok late reaktie ik weet het. maar waarom bewaren ? die inf bestandjes gebruikt hij tijdens het updaten om te kijken of er wijzigingen zijn in de flitspalen en andere poi's. als je ze weg gooit zal hij alle poi's weer gaan downloaden en niet alleen de poi's die geupdate zijn.
 8. zo ver ik weet werkt het niet met deze navcore. Althans, ik krijg hem ook niet aan de praat. maar mapshare weer wel, is maar net wat je wil, ik hou het wel bij 7010.
 9. hallo. Je kan met een 710 makkelijk een 4 gig kaartje gebruiken. heb het zelf ook namelijk en nergens problemen mee. ik gebruik een transend 4gb sd kaart. groetjes Marco.
 10. Zijn er ook mensen die saskia aan de praat krijgen met de nieuwe navcore ? en dan bedoel ik op de 710 ?.
 11. ik gebruik ook een .bat bestandje voor deze handeling, voordat hij update hernoemt hij ze naar inf, en ernaa hernoemt hij de bestanden naar .fin reuze handig.
 12. alleen jammer dat de text to speech (saskia) niet meer werkt op mijn 710 pfffff
 13. had het toen op mijn go 300 ook draaien zonder problemen.
 14. gebruik navcore 7, verder ook de loquendo en saskia natuurlijk :pardon: heb er verder niks aan gedaan, het werkte gewoon.
 15. werkt ook perfect op mijn 710 hoor