davl

Leden
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About davl

 • Rank
  10+ poster
 1. Hier kan ik me volledig bij aansluiten, ik heb nu ook al een tijdje go 1005 maar heb sindsdien nog maar
 2. Wat je met de oude bluetooth AB bedoelt weet ik eigenlijk niet, maar mijn Samsung Star werkt op de 1005, alleen is het soms met horten en stoten, en is het handenvrij bellen daardoor eigenlijk moeilijk te gebruiken. Telefoonboek is dan weer niet te gebruiken ... Als je me wat meer info geeft over die BT AB en welk toestel dat heeft wil ik wel eens iets proberen hoor.
 3. Ik heb me meteen een brodit clip en extra houder bijbesteld, dus mijn 1005 zit op het luchtrooster, lekker dicht, en als ik een schuifje opentrek die daar toevallig onderzit heb ik nog wat steun ook Maar ik kan me voorstellen dat als het toestel aan de ruit hangt het idd wat moeilijker te bedienen is met een pennetje. Ik heb vandaag onderweg eens geprobeerd met mijn zelfgemaakte stylus, werkt goed, maar al bij al bedien ik het toch liever met mijn vingers, ik heb nu toch een groot toetsenbord h
 4. Bedankt voor de info, ik heb het eens opgezocht en inderdaad, weeral iets bijgeleerd ! Ik kwam zelfs tips tegen om er zelf eentje te maken met zilverpapier, ff getest en werkt perfect. Met mijn 1005 zijn de letters eigenlijk voldoende groot voor mijn vingers, maar ik zal me toch eens zo'n stylus aanschaffen, zo'n scherm vol vingers is ook niet alles h
 5. Ik had persoonlijk gedurende 2 dagen een 1000 maar heb die ingeruild voor een 1005 omdat ik wat problemen had met het intikken met mijn dikke vingers :unknw: Voor zover ik kon oordelen voldeed die 1000 ook perfect maar in 2 dagen kun je moeilijk een oordeel vormen h
 6. De eerste keer werd de download enkele keren onderbroken, maar na het opnieuw aansluiten van het toestel is het dan toch goed gegaan, oef ... De versie is nu 860.3104 Direct erna kwam ook nog een update van MyTomTom ( 3.0.1.203 )
 7. Aha, interessant om weten, mag ik even vragen waar u dat ziet aub ? Ik zag enkel dat er een nieuwe kaart klaarstond, en nu zie ik enkel dat de download bezig is, maar verder nergens geen details.
 8. Vanavond stond er een update klaar voor mijn TT go 1005, raad eens ... een nieuwe kaart, nog 1u20 te gaan en hij is binnen. :dirol:
 9. Ik wil hierbij even melden dat dat mijn reden was om de 1000 te vervangen door een 1005. Nu is dat probleem opgelost, de 1005 heeft net dat ietsje grotere letters waar mijn dikke vingers op passen :pardon:
 10. Hier idem, Eerst een foutmelding dat er iets was misgegaan en dat ik de klantendienst moest contacteren. Daarna nog eens geprobeerd en blijkbaar lukte het dan alhoewel ik ook niet weet wat er bijgewerkt is ?? Maar alle kaart- en versienummers zijn echter ook nog ongewijzigd...
 11. Hier idem 2 minuten geleden, wel vreemd dat je niet ziet wat er bijgewerkt wordt of geen keuze hebt ... Hopelijk is dat irritante heropstarten definitief opgelost daarmee :rofl: