King Q

-Leden
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About King Q

 • Rank
  5+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kun je de wijzigingen die je zelf hebt gemaakt en/of die je "download" via Home ook weer deleten uit je apparaat of zoiets? Of nestelen die kaartwijzigingen zich diep in die .cline (of zo iets dergelijks) files? Kun je ook toevoegen hoe hard je ergens mag rijden?
 2. Ook ik heb net mijn tweede 720T gehaald. En weer met hetzelfde probleem; alleen maar storing aan de andere kant van de lijn. Ik heb het geprobeerd met 2 telefoons, nl. de 6310i en de N70. Maakte geen enkel verschil. Donderdag maar weer omruilen voor nummer 3! Gelukkig doen ze daar bij MyCom niet moeilijk over!
 3. Ahum.... Het is een prachtig apparaatje, zo'n TomTom. Maar dit vind ik toch wel heel dom... Of ben ik de enige die de kabel heeft laten wegwerken achter het dashboard? Dat wordt weer een trip en zakje geld naar de garage!
 4. Hallo, Weet iemand of de 12 Volt adaptor van de GO 700 dezelfde is als van de nieuwe 720T? Ik heb deze adaptor namelijk achter het dashboard laten wegwerken door de garage. En het zou jammer zijn als er nu een nieuwe kabel getrokken zou moeten worden. Weet iemand de specs van de verschillende adaptors? Alvast dank!! King Q
 5. Hallo! Wat je ook kan doen is een stem die je toch niet gebruikt (bijv. japans of noors) weggooien uit je TT. Dan krijg je in het stemmen-menu te zien dat die stem niet meer op je TomTom staat (hij is grijs). Selecteer deze grijze stem! Gevolg: TT meldt dat je die stem niet kan gebruiken omdat -ie niet op je TT staat. Maar TT selecteert m wel. Daardoor hoor je de navigatieaanwijzingen niet en je POI's en telefoon wel. Als je weer wel aanwijzingen wil selecteer je gewoon een andere stem. Handig toch?!