xt660

VIP leden
 • Content count

  606
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xt660

 • Rank
  500+ poster

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Tussen de grote rivieren
 • Mijn TomTom
  TomTom GO 1005 World en GO 920
 1. Als het goed is geeft mytomtom aan dat er update,s zijn en als je dan je TomTom aansluit worden ze geinstalleerd., als je tenminste in je instellingen van je toestel aan hebt gegeven dat je kaartcorrectie,s wil ontvangen.
 2. Inderdaad is niet mogelijk , alleen vermijdt snelwegen
 3. Met deze update vandaag zowaar mapshare aan de gang geslingerd, heeft even geduurd maar beter laat als nooit. Versie 12.030 (GO LIVE Camper & Caravan, GO LIVE 1005 met serienummers die beginnen met ST, Via 135, Via 130, Start 60) Je kunt nu elke dag GRATIS kaartaanpassingen van de TomTom Map Share-community downloaden. Maak hiervoor regelmatig verbinding met MyTomTom.
 4. Hier hetzelfde binnen in huis ook gewoon goede ontvangst.
 5. SD card is geactiveerd en naar het uit ziet alleen te gebruiken voor extra kaarten en niet om zelf content op te zetten.
 6. Zijn ook niet echt de update's waar ik op zit te wachten , ik heb liever dat ze het sd slot aktiveren.
 7. Misschien vindt TT de discussie's op dit forum niet representatief genoeg.
 8. Als de TT specialisten nu even het sd slot activeren dan hoef ik geen kaarten te verwijderen om iets ( poi etc. ) op mijn 1005 te installeren
 9. Bij mij gaat hij verder waar hij gebleven is tijdens het uitschakelen.
 10. Dan heb jij waarschijnlijk de Europa versie , de World versie heeft minder vrij geheugen over ( bij mij 39mb). De schitterende software moet blijkbaar minimaal een 200mb vrije ruimte zien anders ziet hij het geheugen als vol. ( bij mij zegt hij dan ook 0 mb beschikbaar terwijl er 39 beschikbaar zijn). Al met al moeten de TT engineers nog maar even door de software heen spitten , maar ja daar zijn we de laatste jaren wel aan gewend geraakt.
 11. Ze kunnen ook zorgen dat een en ander goed is getest VOORDAT het in de winkels ligt.
 12. We zijn gelukkig niet de enigen die zitten te klooien, als je de diverse fora in europa bekijkt zitten er veel met kromme tenen achter de PC mytomtom in te zegenen.
 13. Is allemaal nog niet echt een "succes" is het trouwens al iemand gelukt om via mytomtom iets toe te voegen aan je TT en dan bedoel ik niet een flitser of zo maar een STEM of een POI of zoiets.
 14. Nee inmiddels bezitter van 1005 en 950 is geadopteerd door een andere gelukkige . (920 gaat uiteraard niet weg)
 15. Een sex tante onder je stoel is nooit weg Bram.