xt660

VIP leden
 • Content count

  606
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xt660

 1. TomTom heeft blijkbaar meer op met onze oosterburen , als je daar een Go 1005 bestelt krijg je er 2 jaar LIVE en 3 jaar gratis kaart updates bij terwijl je het hier met een karige 1 jaar LIVE moet doen. http://www.tomtompromotion.com/kartenpromo/Default.aspx
 2. Met deze update vandaag zowaar mapshare aan de gang geslingerd, heeft even geduurd maar beter laat als nooit. Versie 12.030 (GO LIVE Camper & Caravan, GO LIVE 1005 met serienummers die beginnen met ST, Via 135, Via 130, Start 60) Je kunt nu elke dag GRATIS kaartaanpassingen van de TomTom Map Share-community downloaden. Maak hiervoor regelmatig verbinding met MyTomTom.
 3. Als het goed is geeft mytomtom aan dat er update,s zijn en als je dan je TomTom aansluit worden ze geinstalleerd., als je tenminste in je instellingen van je toestel aan hebt gegeven dat je kaartcorrectie,s wil ontvangen.
 4. Inderdaad is niet mogelijk , alleen vermijdt snelwegen
 5. Hier hetzelfde binnen in huis ook gewoon goede ontvangst.
 6. SD card is geactiveerd en naar het uit ziet alleen te gebruiken voor extra kaarten en niet om zelf content op te zetten.
 7. Zijn ook niet echt de update's waar ik op zit te wachten , ik heb liever dat ze het sd slot aktiveren.
 8. Misschien vindt TT de discussie's op dit forum niet representatief genoeg.
 9. Als de TT specialisten nu even het sd slot activeren dan hoef ik geen kaarten te verwijderen om iets ( poi etc. ) op mijn 1005 te installeren
 10. Bij mij gaat hij verder waar hij gebleven is tijdens het uitschakelen.
 11. Dan heb jij waarschijnlijk de Europa versie , de World versie heeft minder vrij geheugen over ( bij mij 39mb). De schitterende software moet blijkbaar minimaal een 200mb vrije ruimte zien anders ziet hij het geheugen als vol. ( bij mij zegt hij dan ook 0 mb beschikbaar terwijl er 39 beschikbaar zijn). Al met al moeten de TT engineers nog maar even door de software heen spitten , maar ja daar zijn we de laatste jaren wel aan gewend geraakt.
 12. Ze kunnen ook zorgen dat een en ander goed is getest VOORDAT het in de winkels ligt.
 13. We zijn gelukkig niet de enigen die zitten te klooien, als je de diverse fora in europa bekijkt zitten er veel met kromme tenen achter de PC mytomtom in te zegenen.
 14. Is allemaal nog niet echt een "succes" is het trouwens al iemand gelukt om via mytomtom iets toe te voegen aan je TT en dan bedoel ik niet een flitser of zo maar een STEM of een POI of zoiets.
 15. Nee inmiddels bezitter van 1005 en 950 is geadopteerd door een andere gelukkige . (920 gaat uiteraard niet weg)
 16. Een sex tante onder je stoel is nooit weg Bram.
 17. Is beter als omgekeerd. :pardon:
 18. Is wat ik het meeste mis op mijn 1005 Sassie.
 19. Werken bij mij prima Bram , alle flitsers komen boven drijven. ( TT 1005 ).
 20. Misschien wil hij alleen maar vertellen dat je ze bij TT kan downloaden. :pardon:
 21. Maakt id geen $%%$ uit of je geen slot hebt of wel een slot die het niet doet.
 22. Heb ik ook gedaan antwoord staat hier boven.
 23. Inderdaad 950 ben ik nooit kapot van geweest gaat inderdaad de deur uit . 920 is een heiligdom, wordt geregeld vertroeteld.
 24. Ja hoe snel is een mening veranderd ? Hetgene wat ik wel mis is het kompas en een hoogtemeting moet voor de TT engineers toch niet zo moeilijk zijn om dit in het instellingen menu er in te frommelen.
 25. Slotje is er wel maar werkt ( nog ) niet, ik moet zeggen het scherm van de 1005 bevalt mij prima als ook de plaatsbepaling die in vergelijking met mijn 920 en 950 toch nauwkeuriger is.