Ernst64

Leden
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ernst64

 • Rank
  ...
 1. Gisteren 7.161 geinstalleerd op mijn 910. BT werkt nu goed, ik kan niet zeggen dat het vroeger beter was, geringe storing kan je altijd hebben en hoeft nietaan BT te liggen. De TMC is echter enorm verslechterd. Tijdens een rit van 40 min, waarbij ik normaal (versie 6 en 7) voor 95% de groene punt had, heb ik nu voor 95% geel! Is dit een processor of geheugen probleem? Heeft BT en QF meer prioriteit gekregen ten koste van TMC? Geef me dan versie 6 maar weer terug, met als enige nuttige verbetering het automatisch uitschakelen.
 2. Sinds een half jaar heb ik een TT910 in combinatie met een Nokia 6230i. Ik gebruik de TT als carkit, met de externe microfoon. De werking was prima, tot anderhalve week geleden. De verbinding heeft nu last van storingen en echo, een normaal gesprek is niet meer te voeren. Pak je vervolgens de telefoon zelf, dan is de verbinding goed. Ook los, zonder voeding, externe microfoon en voetsteun is de verbinding via de TT zeer slecht. De verbinding verwijderd, TT gereset, opnieuw verbinding maken, softwareupdate, het helpt allemaal niets. Iemand een idee???
 3. Hoi Jan, De microfoon in de Tomtom is slecht, maar ik had ( een half jaar) goede resultaten met de externe microfoon, tot vorige week was alles luid en duidelijk. Nu lijkt een slechte verbinding wegvallen en echo te geven, ik ben er nog niet uit, maar gebruik in ieder geval de externe microfoon. Mvg, Ernst