YoBotje

Leden
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About YoBotje

 • Rank
  100+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Bij m'n G500 doe ik dat via het tekst bestand "Contacts" in de Map Contacts. Aanpassen en eventueel nieuwe nrs erbij zetten is een fluitje van een cent. Succes.
 2. Via de Windows "Start" linksonder naar "Uitvoeren"; "msconfig" intoetsen "Ok" en je komt in het menu "Hulpprogramma voor systeemconfiguratie". Onder de tab "Opstarten" staat Homerunner met z'n adres aangevinkt. Vinkje weghalen "Ok" en weg is het TTHome tray icoontje. Er zijn nog meer bestanden die hier eventueel uitgeschakeld kunnen worden. That's it.
 3. Maar nog niet voor de symbian toestellen ....
 4. Nog simpeler: Via start / uitvoeren / msconfig intoetsen bij openen / ok / tabblad opstarten kiezen / Homerunner vinkje weghalen / ok / en klaar euh weg is TomTom uit het opstart menu en de Tray rechts onderin. Komt ook niet meer terug tenzij je TomTom Home opnieuw installeerd. Verder opstarten via het normale menu. Kind kan de was doen.
 5. En na het opstarten van de PC komt het icoon weer terug in de tray. Tenzij je met MSConfig in Uitvoeren hem voorgoed weghaald. In het opstart overzicht blijft hij daar bij de oudere opstartregels die "uit"gevinkt zijn van oudere TomTom Home versies. Ik vind dit "Homerunner" icoon van TomTom ook niet gepast. Normaal gesproken wil ik dit zelf kunnen inregelen via "Opstarten".
 6. Is er al ervaring met de Kaart versie 710.1561 op een Go 500? Zijn er wezenlijke verschillen met de versie 675.1409?
 7. Moet je na inloggen op TTHome steeds resetten? Op m'n 500 blijft Suntime steevast werken. Lekker eigenwijs omschakelen ook al zet ik het scherm op dag of nacht. Suntime kijkt naar z'n instelling en doet precies wat ie moet doen.
 8. Je geeft zelf het antwoord: de oorspronkelijk verbonden telefoon wordt niet gebruikt en daar wordt wel naar gezocht. Maak een nieuwe verbinding volgens het boekje en verwijder desnoods de oude, het geeft alleen maar verwarring. Keur de verbinding ook goed op je Nokia. Handsfree bellen gaat overigens niet maar dat zul je wel weten neem ik aan. Succes.
 9. Als wel je splashscreen.bmp wordt herkend waar eindigen dan de bestanden op in de art/car map? Heb je de gedownloade bestanden wel uit gepakt of eindigd het nog op .rar? Want dat uitpakken moet nog wel gebeuren! Je kunt natuurlijk ook de plaatjes, die in dit forum getoond worden, uitproberen. Succes!
 10. Dat gebeurt bij mij als ttheaven de juiste map niet kan vinden de TomTom 500 niet is gekoppeld via usb de TT500 nog uit staat. Het programma zoekt dan op m'n diskette drive.
 11. Hoi Ferre, Suntime werkt prima, al enkele weken. Bij upgrade's van Navcore firmware blijft het ook goed werken. Fijn programma! :search:
 12. Goed kijken, de code staat er links naast.
 13. Even wat geexperimenteerd......, het werkt. Voila. CarismaTT.bmp
 14. In de TT root de map art gemaakt en daarin de map cars. Daarin de inhoud van artmap gekopieerd. Vervolgens zelf een foto van m'n motor (achterzijde) bewerkt in Paint zodanig dat alles wat transparant moet worden de kleur rood 255 krijgt. De afmeting exact op 80x80 pixels en klaar was ik. Mooi resultaat.
 15. Het werkt inderdaad alleen in 3D weergave. Goed van je! Kan het ook in 2D weergave? Niet allemaal tegelijk svp.