Red Arrow

Leden
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Red Arrow

 • Rank
  10+ poster
 1. Vreemd, krijg continu te zien dat er een item klaar staat, maar nadat ik mij Go Live 1000 heb aangesloten, gebeurt er helemaal niets. Ook zou ik nu een update moeten binnenhalen van 10.501, maar bij mijn GO Live 1000, blijft het 10.201. heb ook nog steeds kaart versie 865.3243, inmiddels zou dat 875....... moeten zijn Weet een ding zeker, mijn volgende Navigatie, wordt van een ander merk!!!!!
 2. Eindelijk leven in de MyTomTom brouwerij, vandaag 2 x updates ontvangen voor mijn Go Live 1000. welke updates het zijn, weet ik niet.
 3. Sinds enige tijd heb ik ook de Navcore 8 versie met West_and_Central_Europe 8 op mijn GO 910, werkt bij mij uitstekend, getest tijdens mijn rit van Rotterdam naar Zuid-Limburg, geeft alles perfekt aan. Het enige wat mij is opgevallen, is dat de dag naar nacht weergave het niet meer automatisch meer doet, het vinkje voor automatisch schakelen aangezet, maar dan blijft ie alleen in nachtweergave. Weet iemand hier een oplossing voor?
 4. Ik heb gisteren de Navcore 8 die hier te vinden was, op mijn GO 910 gezet. Werkt perfect, ook TTHome geeft de updates gewoon door. Alleen werkt mijn afstandsbediening van de 910 niet meer, als ik de 710 van mijn werkgever gebruik doet ie het wel. Kan iemand mij vertellen wat hiervoor de oplossing is.
 5. Vandaag ermee gereden, werkt perfect, af en toe verversen, maar over het algemeen veel groen, i.p.v. gele kaas
 6. Bellen in de auto is in iedergeval n stuk beter, maar nog niet helemaal 100%, heb sinds afgelopen maandag TMC-RDS antenne terug, nu v13, werkt ook n stuk beter, hier in de regio Rotterdam, maar is voor verbetering vatbaar.
 7. weet iemand dit: Als ik mijn verkeersinfo via mijn abo gebruik, krijg je als er aanleiding voor is een waarschuwing, bijvoorbeeld bij veel wind(storm), of bij gladheid. Dit zie ik niet terug als ik mijn RDS-TMC ontvanger heb aangesloten. In mijn Vectra zit de RDS-TMC v13, en in de dienstwagen VW transporter gebruik ik mijn abo. Zou toch ook moeten kunnen met RDS-TMC
 8. idd, zelfs waar mijn gsm geen ontvangst heeft, heeft mijn tt go 910 nu ontvangst, en nu benieuwd als ik ga handsfree bellen!!!!!!!!
 9. Ik heb ook een GO 910 en had een slecht werkende TMC versie 4V00.010.2, van de 100% had ik gemiddeld 20% een groen bolletje, , ik heb diverse malen gebeld met TT Support vanwege de omruilactie maar ik kreeg het niet voormekaar om mijn huidige TMC om te ruilen voor een nieuwe, sinds n week of 2 heb ik Navcore 7 op mijn GO 910 (gedownload bij een nieuwsgroep) sinds die tijd is het stukken beter met mijn TMC, van de 100% gemiddeld 95% een groen bolletje. Maar als ik versie 6.525 weer installeer is het weer bar en boos.
 10. Even een vraag tussendoor, weet iemand al wanneer Navcore 7 voor de GO x10 uitkomt, heb momenteel wel een versie 7.010 op mijn 910 (die goed werkt) alleen kan ik mapcorrecties niet gebruiken, maar mijn TMC werkt er perfect op, als je bij TTsupport er naar informeerd hoor je verschillende verhalen. Volgens mij weten ze het wel maar mogen ze niets zeggen. De laaste keer dat ik er naar vroeg aan n TT support medewerker verteldde die dat ze bezig waren met de laaste test, dit is inmiddels al 2 weken geleden.
 11. Heb sinds 2 maanden een GO 910, kwam er gisteren achter dat het rubbere dopje pleite was, moet niet kunnen. morgen maar ns TT bellen voor n nieuwe. Dus heb ik vandaag gebeld, en ja hoor, morgen in huis, de TT support medewerker had toevallig nog een helehoop rubbere dopjes op voorraad in zijn burolade liggen. Toch wel een goede service van TT
 12. Vandaag eens gebeld met TT, om mijn huidige TMC-RDS antenne te laten omruilen, volgens deze supportmedewerker moest ik ook mijn TTGO 910 meesturen, en volgens deze medewerker worden er geen nieuwe TMC-RDS geleverd, maar wordt deze alleen maar gerepareerd naar versie 13. Ik snap er nu helemaal niets meer van