Loek

VIP leden
 • Content count

  1,599
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Loek

 • Rank
  1.000+ MegaPoster

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Noord-Brabant
 • Mijn TomTom
  GO 5100

Recent Profile Visitors

7,209 profile views
 1. Hoi Dick, het beste kun je dit melden via de online Map Share Reporter tool van TomTom.
 2. Ja, hier ook problemen. Krijg dezelfde foutmelding dat de melding is mislukt. Dit is bekend bij TT en ze werken aan oplossing lieten ze me weten.
 3. Hier hetzelfde, in plaats van één begin- en eindpunt, laat hij er wel 8 zien ofzo.
 4. Ik gok dat ie binnen een paar weken komt. Precieze datum is nog niet bekend voor zover ik weet.
 5. Heb je het doorgegeven via de online Map Share Reporter tool? Zo ja, staat de status al op 'geaccepteerd'?
 6. Beide zijn al correct te zien in deze kaart: https://mydrive.tomtom.com. Dus ik verwacht dat ze in de volgende kaart (v1010) op de TT apparaten ook wel verwerkt zijn.
 7. Heb je het als 'tijdelijke wegafsluiting' doorgegeven? Dat werkt het beste in mijn ervaring. Vaak wordt de afsluiting dan binnen enkele minuten al door TomTom Traffic getoond.
 8. Om welke straat gaat het precies? Als ik meldingen doorgeef via de online Map Share Reporter tool, worden die meestal geaccepteerd binnen een paar weken. Heb je ook die tool gebruikt? Zo ja, wat is de status van de melding? Geaccepteerd, of 'in behandeling' misschien?
 9. Heb je je toestel aangesloten op de computer met het programma MyDrive Connect? Voor de nieuwe modellen moet je dat programma gebruiken in plaats van het oude TomTom HOME.
 10. Heb je je wel aangemeld op het toestel met jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor de TomTom diensten?
 11. Hoi Eddy, naar ik weet worden trajectcontroles op het geheugen van de TT zelf opgeslagen. Die gegevens worden dan bijgewerkt als er updates zijn, maar degenen die al op het geheugen staan zouden ook moeten werken als er geen contact is met de TT Services. Enkel mobiele flitslocaties worden enkel via de services binnengehaald, en worden niet opgeslagen. Bij de de online MSR tool zou je de 'Overige' categorie kunnen gebruiken om missende trajectcontroles door te geven.
 12. Ook geen probleem met het vinden hier. Welke kaartversie heb je geïnstalleerd, Bram? Had je wel de optie 'Zoek op hele kaart' aanstaan? En niet bijvoorbeeld al in een geselecteerde stad of 'Nabij eindbestemming' ofzo?
 13. Je kunt ze ook melden met de online Map Share Reporter tool. Je moet overigens wel een abonnement op TomTom Traffic hebben om ze ook daadwerkelijk te ontvangen, zoals cortrans al zei. Kun je precies aangeven waar de trajectcontroles zijn? Dan kan ik kijken of ze er al op staan.
 14. Mm, ik zie hem hier nog staan: https://mydrive.tomtom.com/nl_nl/#mode=viewport+viewport=52.13307,4.65623,18,0,-0+ver=3. Ook op de GO520 staat ie er nog op hier.
 15. Afwachten hoe lang het duurt nu.