Patrick-A

Leden
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Patrick-A

 • Rank
  25+ poster
 • Birthday 05/03/1946

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. @cyberdad en @XXXX : Bedankt voor deze aanvullende informatie. In het geval dat de batterij onverwacht leeg is zal ik, zo kort mogelijk, gebruik maken van die oplaadmethode. De voeding loopt via het ingeschakelde auto-contact, dus ik ben er altijd (alert) bij aanwezig
 2. @John2007 : Bedankt voor je reactie ik ga de adapter ook voor mijn mobieltje gebruiken.
 3. Voor mijn "One XL" heb ik een THUIS-oplader met aan het uiteinde van de kabel een mini-USB aansluiting. Op de adapter staat vermeld: Input: 100-240V 200mA 50-60Hz Output: +5v 1A MAX 12-17VA Voor mijn mobiele telefoon heb ik ook een THUIS-oplader welke ook voorzien is met zo'n zelfde mini-USB aansluiting. Op deze adapter staat vermeld: Input: 100-240V 150mA 50-60Hz Output: +5v 400 mA VRAAG: Kan ik de AUTO-oplader van de "One XL" ook gebruiken om mijn mobiele telefoon in de AUTO op te laden, zodat ik voor in de auto geen extra telefoon-oplader hoef aan te schaffen ? Alvast bedankt voor de reactie(s).
 4. Ik heb een nog aantal punten ter beschikking. Ze zijn niet overdraagbaar maar ik kan wel voor u zo'n TomTom bestellen. Laat via een pb maar even weten wat u wilt, dan kunnen we misschien een leuke prijs maken of doe een voorstel !
 5. De foutmelding spreekt voor zich. Alleen jij kunt het probleem oplossen door aan te geven op welke locatie het betreffende backup-bestand staat zodat het teruggezet kan worden.
 6. Sommige schijven of mappen (bijvoorbeeld een opslagkaart), die aanwezig waren tijdens een vorige backup, zijn momenteel niet aanwezig op je tomtom apparaat en kan niet worden ondersteund of hersteld. Vertaald met o.a : http://translate.google.com/translate_t?hl=nl
 7. Gaat redelijk simpel en snel. Stap 1: mbv programma "Microsoft Autoroute 2007" de route bepalen dmv startpunt, tussenstops en eindpunt. Dan de route laten berekenen ( Get Directions) en saven (*. axe bestand). Stap 2: Mbv programma ITNConv (FreeWare) het *.axe bestand converteren naar een *.itn bestand. Stap 3: Kopieer het *.itn bestand naar de map " itn " in je TomTom met je PC-verkenner. Resultaat: Via item "Reisplanner" kun je de route laden . Succes
 8. + + + + + + Als ik op mijn TomTom "Thuis" aantik, navigeert hij mij naar + + + + + + + + + + + + + + Noord Brabant >> Waalwijk :pardon: + + + + + + + +
 9. Advies: Maak eerst even een 1:1 BackUp mbv de Verkenner (ipv TTHome). Daarna kun je het e.e.a. testen en eventeel weer restoren. Succes.
 10. Het SD-kaartje is helaas (nog) niet te gebruiken als uitbreiding van het interne geheugen. Het is dus: OF intern geheugen OF extern geheugen op het SD-kaartje.
 11. Ja, zo'n hoedje krijg je in beeld als je een gebedsplek of school nadert. Je zult misschien op een afstand van 220 meter bij bv een school wonen en daarom dat signaal al binnen krijgen. Oplossing van het probleem zal dan zijn: "Wijzig Voorkeuren" >> "Veiligheidsvoorkeuren" >> "Waarschuw bij gebedsplek of school" << uitvinken
 12. Het is in 3 stappen snel en redelijk simpel uit te voeren. 1) Mbv "MS Autoroute" : > a) De gewenste locaties bepalen. > b) "Get directions" berekent automatisch de kortste route. > c) "Save as" als een *.axe bestand. 2) Mbv "ITN Converter" (FreeWare): > a) Inlezen van het *.axe bestand > b) Export naar een *.itn bestand 3) TomTom: > a) Plaats het *.itn bestand in map "itn". > b) Mbv item "Reisplanner" kan de route uitgevoerd worden.
 13. Bij het in/uit schakelen van de optie bij veiligheids-voorkeuren "waarschuw als het apparaat in de auto achterblijft" gebeurt er met mijn "One XL" niets. Het groene anti-theft scherm blijft in beide situaties in beeld als ik de TT uitschakel. :search: Wat zou het dus wel kunnen zijn ?
 14. 1 Mb is officieel 1024 Kb oftewel (2^10)Kb, maar in veel situaties wordt er omgerekend met 1 Mb = 1000 Kb. Het verschil in jouw vraag is 953 Mb : 930,7 Mb = 1,024 Conclusie: De TomTom-site rekent met factor 1024 Home 2.1 rekent met factor 1000 953 Mb is officieel correct.
 15. Dit zijn gecomprimeerde *.OV2 bestanden van je "NP updates" die via de "TT update downloads" binnenkomen. Kijk mbv de "Verkenner" maar eens naar de datums waarop ze binnen zijn gekomen.